diana_teresa 10.10.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tak waga waga, lubię praktyczne a mąż mi zawsze biżuterię kupuje mam tyle pierścionków że na każdym palcu mogłabym nosić, na a co mi wczoraj wybrał złoty pierścionek z rubinem, koszt większy niż toaletki którą chciałam a która uznał że jest brzydka, więc wolę płaszcz albo torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.10.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Babeczki Jak tam Venia? Hot Wheels. Olej arganowy z biedry nazywa się "Kuracja z olejkiem arganowym" (dzierżę w dłoniach gazetkę, to cytuję ze str. 4 ), więc oleju arganowego jest tam "na dodatek" ;P Dianka, ja też lubię praktyczne prezenty, a jeszcze bardziej lubię sama decydować co chcę Teraz np. zażyczyła bym sobie matrycę do mojego laptoka (moja babcia tak mówiła ) bo moja umarła Mam fajnego Dell'a 17'' i trochę szkoda mi go zastąpić tanim shitem o 2 - letniej przydatności do użytku Z drugiej strony ten komp ma już 4 - 5 lat i co mam go podatowywać nowymi narządami co kwartał? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 helloł laski Chyba, że chcecie prezent super - specjalny. Taki dałam raz, na 40-stkę zaciekawiłam się co to za super prezent:lol2: Magda moja noc była dziś podobna do twojej ale nie z powodu pieca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tak waga waga, lubię praktyczne a mąż mi zawsze biżuterię kupuje mam tyle pierścionków że na każdym palcu mogłabym nosić, na a co mi wczoraj wybrał złoty pierścionek z rubinem, koszt większy niż toaletki którą chciałam a która uznał że jest brzydka, więc wolę płaszcz albo torebkę ja też waga, więc wybieram praktyczne prezenty:) ja niestety jestem niebiżuteryjna i mąż wiecznie ma problem z prezentem dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 magda no co ty nie w tym sensie:eek::eek: najpierw syn mnie obudził około 2, potem maż bo wcześnie jechał do wawy, a potem pracownik przyszedł po samochód, jestem pół żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 :rotfl::rotfl::rotfl: mówisz napięcie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dziewczyny nie te lata na takie zarwane noce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ja też czekam na pikantne szczegóły z nocy Reni, a tu du..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dajcie spokój, nic mi tak do szczęścia nie jest potrzebne jak 3 dziecko:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.10.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda gdzie kupiłaś ten olejek. Cena bardzo miła oku, więc wypróbować można czemu nie Może będę bardziej wytrwała w pielęgnacji twarzy niż włosów - tutaj na kupnie kosmetykow się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 JA tez na pikanterię czekałam . Zawiodłaś mnie reni . Popraw się proszę U nas w dwie strony przewaznie latają perfumy. Mamy ich ciagle mało . Na mikołaja mój mąz chce ... super mopa (przewaznie on myje podłogi - dla mnie to za duże powierzchnie ). I wiecie ... chyba mu go kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 może inna laska nam coś zdradzi, myślę , że nie jedna sex dziś miała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie mówcie o emeryturach - właśnie wróciłam z ZUS-u. W pół godziny załatwiłam to, czego oni nie zdołali w 4 miesiące. Jestem tak wściekła, że mogłabym chyba kogoś pobić. I już się nie dziwię, czemu ludzie na ZUS tak narzekają. A prezent - porwałam męża i to dosłownie na weekend do luksusowego hotelu. Pakował się do mojej mamy ma malowanie, a wylądował w hotelu. Nic nie wiedział. O tym gdzie jedziemy dowiedział się po przejechaniu jakichś 80 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 może nasza venuska dziś męża przekonywała do zmian w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No.. ja wczoraj sobie nowy stanik kupiłam ... i już dzisiaj mąz zagadyje kiedy majteczki dokupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A prezent - porwałam męża i to dosłownie na weekend do luksusowego hotelu. Pakował się do mojej mamy ma malowanie, a wylądował w hotelu. Nic nie wiedział. O tym gdzie jedziemy dowiedział się po przejechaniu jakichś 80 km. Łooo! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jjana fajny prezent taki obopólny, kurcze chyba taki sam zastosuję na 40 urodziny, a jeszcze coś zaplanowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No.. ja wczoraj sobie nowy stanik kupiłam ... i już dzisiaj mąz zagadyje kiedy majteczki dokupię . :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Reni - tak, weekend dla dwojga, ale były też inne atrakcje To był też czas na spędzenie czasu razem, bez dziecka. Z tym malowaniem u mamy wymyśliłam, bo musieliśmy tam pojechać, żeby zostawić córkę na weekend. Mąż się spakował na malowanie, a ja do swojej torby wzięłam Jego rzeczy na weekend. Torba została w samochodzie. Powiedziałam, że musimy pojechać po farbę jeszcze i wtedy... porwałam Planowałam też inne rzeczy, ale to był luty i z atrakcji nici: skok ze spadochronem, lot szybowcem czy przejeżdżka po profesjonalnym torze takim autem podobnym do bolida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 super pomysł ja juz nawet sprawdziłam ile kosztuje hotel do którego chciałbym pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts