Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, mi nie odpowiedzieli w sprawie nóżek do fotela. Pisałam dwa razy, teraz będę dzwonić.

Reni u mnie wyszło sporo, ale było warto. Zapomniałam, ze dokupiłam też czerwone porshe. Oczywiście w skali 1: 100. W końcu to były 40-ste urodziny, niech więc ma :) Podobno po 4--stce kupuje się czerwone porshe

Nie napisałam Wam o jeszcze jednym prezencie. Takim, który kosztuje niewiele. Chyba na kolejne urodziny dostał wymyślony przeze mnie karnet: wydrukowane na ładnym, kredowym papierze kupony oprawione w łądne okładki. Taka książeczka czekowa. A w środku czeki:

- na ulubione ciato

- zwolnienie z wyjścia z psem

- godzona odpoczynku od dziecka

- zwolnienie z koszeni trawy

- kupon na piwo

- kupon na upojną noc :)

- dwa kupony puste, żeby sam sobie wpisał zachcianki

Koledzy pomagali mi to robić graficznie. Ubaw mieli i stwierdzili, że taki prezent najlepszy.

W wymyślaniu prezentów jestem niezła ;) Koleżance na promocję jej książki kupiłam... 3kg żelków (nie lubi kwiatów ciętych, a żelki uwielbia). Wywaliłam z pudełek, do folii i z wielką kokardą zanieśliśmy. Wszyscy z kwiatami po autograf, a my (jej znajomi) z żelkami. Ale nie zapomnę miny faceta, który stał za mną w sklepie, gdy na taśmę wyładowałam kilkanaście opakowań z żelkami i 2 butelki wódki (do ponczu potrzebowałam) :)

hejo :bye:

dziś nie jestem już tak wściekła jak wczoraj, ale ogólnie mi przykro że od 3 tygodni nie mogę się doprosić 5 min rozmowy o salonie, bo ja sobie te zmiany wymyślam z nudów :mad:

w każdym razie, sprzedajemy pufy, fotele, sofę i ławę :) sofy mi strasznie szkoda :cry:

Edytowane przez Venus_m

jjana jestem pewna, że nie jedna osoba podczytująca forum "zgapi" ten świetny pomysł na kupony jako prezent dla męża/partnera. Pomysł BOMBOWY!

Magda to chyba Ty polecałaś komplet musztardowy z Tchibo? Jestem ogromnie wdzięczna za polecenie :yes:, normalnie nie zwróciłabym na niego uwagi ale skoro polecałaś kupiłam z myslą ze w razie co wymienię i muszę przyznać ze mój Oli wygląda obłędnie w tej czapce. Jeszcze do tego kurtka z Zary brązowa pikowana i ubranie na zimę ma jak znalazł. Tak więc dziekuję.

Venusko jestem stałą podglądaczką Twojego wątku i bardzo się cieszę, że mogę spokojnie usiąść u Ciebie i poplotkować, ew. podczytywac co u Was :p

Karnety dla męża zrobiłam w tamtym roku na walentynki

Na 30 urodziny chciałam mu zakupić skok ze spadochronem ale on by chciał sam bez tej osoby nadzorującej ale aby samemu skakać trzeba przejść kurs baaaardzo drogi i mnie nie stać, myślałam też właśnie o przejażdżce po torze ale ze względu ze mój mąż grudniowy to ciężka sprawa a w dodatku w polsce nie ma samochodu który mu się podoba, myślę więc że jednak postawie na sprzęt do siłowni bo to uwielbia najbardziej

Nie, mąż znalazł 5 min po awanturze.

Lui planuję narożnik ten który pokazałaś u siebie i fotel barcelona + szklana ława z X po krótszej stronie :)

[ATTACH=CONFIG]217726[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]217727[/ATTACH]

Tym razem ja Ci napiszę: oddawaj narożnik!!!!

No ok, żartuję ;) wg mnie jest piękny.

Z fotelem Barcelona jeszcze się zastanów :)