mirela99 10.10.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 czyściła która kiedyś torebkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 mało ozdób, mam nadzieję, ze będzie więcej bo obecne dupy nie urywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda, mi nie odpowiedzieli w sprawie nóżek do fotela. Pisałam dwa razy, teraz będę dzwonić. Reni u mnie wyszło sporo, ale było warto. Zapomniałam, ze dokupiłam też czerwone porshe. Oczywiście w skali 1: 100. W końcu to były 40-ste urodziny, niech więc ma Podobno po 4--stce kupuje się czerwone porshe Nie napisałam Wam o jeszcze jednym prezencie. Takim, który kosztuje niewiele. Chyba na kolejne urodziny dostał wymyślony przeze mnie karnet: wydrukowane na ładnym, kredowym papierze kupony oprawione w łądne okładki. Taka książeczka czekowa. A w środku czeki: - na ulubione ciato - zwolnienie z wyjścia z psem - godzona odpoczynku od dziecka - zwolnienie z koszeni trawy - kupon na piwo - kupon na upojną noc - dwa kupony puste, żeby sam sobie wpisał zachcianki Koledzy pomagali mi to robić graficznie. Ubaw mieli i stwierdzili, że taki prezent najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jjana ale świetny pomysł:D:D - odgapię na bank:) mój ma 30 w przyszłym roku. Zgadzam się, świetny pomysł. Mój ma 30 w grudniu więc także rozglądam się za prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 W wymyślaniu prezentów jestem niezła Koleżance na promocję jej książki kupiłam... 3kg żelków (nie lubi kwiatów ciętych, a żelki uwielbia). Wywaliłam z pudełek, do folii i z wielką kokardą zanieśliśmy. Wszyscy z kwiatami po autograf, a my (jej znajomi) z żelkami. Ale nie zapomnę miny faceta, który stał za mną w sklepie, gdy na taśmę wyładowałam kilkanaście opakowań z żelkami i 2 butelki wódki (do ponczu potrzebowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ale nie zapomnę miny faceta, który stał za mną w sklepie, gdy na taśmę wyładowałam kilkanaście opakowań z żelkami i 2 butelki wódki (do ponczu potrzebowałam) Pewnie pomyślał "co za matka, dzieci chce żelkami zająć, gdy sama będzie balować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 kurcze pomysł na książeczkę czekową super zwłaszcza wolne kupony, mój byłby zadowolony:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Reni, wszyscy moi koledzy stwierdzili, że marzą o czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) hejo dziś nie jestem już tak wściekła jak wczoraj, ale ogólnie mi przykro że od 3 tygodni nie mogę się doprosić 5 min rozmowy o salonie, bo ja sobie te zmiany wymyślam z nudów w każdym razie, sprzedajemy pufy, fotele, sofę i ławę sofy mi strasznie szkoda Edytowane 10 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 venus dla pocieszenia mój zawsze mówi "jak ci się nudzi to weź się za robotę i nie wymyślaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 O! Ven wróciła! I bardzo dobrze, że sprzedajesz, ale się będzie działo!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jjana jestem pewna, że nie jedna osoba podczytująca forum "zgapi" ten świetny pomysł na kupony jako prezent dla męża/partnera. Pomysł BOMBOWY! Magda to chyba Ty polecałaś komplet musztardowy z Tchibo? Jestem ogromnie wdzięczna za polecenie , normalnie nie zwróciłabym na niego uwagi ale skoro polecałaś kupiłam z myslą ze w razie co wymienię i muszę przyznać ze mój Oli wygląda obłędnie w tej czapce. Jeszcze do tego kurtka z Zary brązowa pikowana i ubranie na zimę ma jak znalazł. Tak więc dziekuję. Venusko jestem stałą podglądaczką Twojego wątku i bardzo się cieszę, że mogę spokojnie usiąść u Ciebie i poplotkować, ew. podczytywac co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie, mąż znalazł 5 min po awanturze. Lui planuję narożnik ten który pokazałaś u siebie i fotel barcelona + szklana ława z X po krótszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ven, narożnik piękny. Fotel mi się jednak nie widzi (być może na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.10.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venusko piekny ten narożnik, gdzie go znalazłaś? Można podpytać o cenę itd. Co to za cudo. Och będzie sie działo na wątku u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 w całej zmianie właśnie o to mi chodziło, żeby zastanowić się do czego dążymy docelowo no i dziś mnie olśniło, a to tylko dlatego że mąż rano usiadł w salonie i uznał że powinniśmy zrobić wszystko od początku w strefie wypoczynkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Karnety dla męża zrobiłam w tamtym roku na walentynkiNa 30 urodziny chciałam mu zakupić skok ze spadochronem ale on by chciał sam bez tej osoby nadzorującej ale aby samemu skakać trzeba przejść kurs baaaardzo drogi i mnie nie stać, myślałam też właśnie o przejażdżce po torze ale ze względu ze mój mąż grudniowy to ciężka sprawa a w dodatku w polsce nie ma samochodu który mu się podoba, myślę więc że jednak postawie na sprzęt do siłowni bo to uwielbia najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie, mąż znalazł 5 min po awanturze. Lui planuję narożnik ten który pokazałaś u siebie i fotel barcelona + szklana ława z X po krótszej stronie [ATTACH=CONFIG]217726[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217727[/ATTACH] Tym razem ja Ci napiszę: oddawaj narożnik!!!! No ok, żartuję wg mnie jest piękny. Z fotelem Barcelona jeszcze się zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda a jak ma mi się wyklarować ostateczna wersja bez komentarzy? Julcia narożnik z zagranicy 4,5 tys euro, ja będę robić na zamówienie wersję ekonomiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Lui co z Barceloną jest nie tak? Najbardziej potrzebny jest narożnik, na nim zmieścimy się oboje w codziennym użytkowaniu, fotel to taki dodatek raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts