Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska - wiele rzeczy - czy muszę wymieniać ?

Mówię o otaczającym świecie a nie o Twoim domu. Tak mam. JA od czasów młodości nienawidziłam świecidełek, metek (jak torba ma naszywkę skąd jest to już przypał), logo musi być schowane (nie rozumiem jak można wyjśc w bluzce z napisem chanel na piersiach). Ale ja taki mam gust.

Nie lubię chwostów, złota itd.

Ale Twoje wnętrza - Ty się masz czuć dobrze, Ja na designie się nie znam.

Magda ja się nie denerwuję. Chodzi mi o to, że myślę nad poważnymi zmianami a Ty otwarcie piszesz że się nie będziesz wypowiadać, bo to nie wersja ostateczna. Jak mam ustalić wersję ostateczną? każdy zwróci uwagę na coś innego co okaże się bardzo pomocne przy wyborze. Później jak nie doradzasz a krytykujesz to zaczyna pulsować mi żyła na czole, bo byłaś to mogłaś coś doradzić. Co innego jak ktoś jest tu z doskoku, ale Ty prawie jak gospodyni ;)

Jak mi się coś podoba to zawsze szczerze mówię (a chwalę rzadko, tylko jak faktycznie coś mnie zauroczy). Nie jestem pitu pitu :).

Jak ktos pyta mnie bezpośrednio o ocenę a mi się nie podoba - to zawsze szczerze w twarz walę. Moja mama się śmieje, że jak ze mną za zakupy idzie to duzo zaoszczędzi kasy - zawsze szczerze jej "doradzę" i przewaznie wychodzi bez niczego :(faktem jest, że mamy totalne rozlechanu gust - mama lubi jak się duzo dzieje, świecie, jest duzo koloró, wzorów a ja ogólnie skromnie ale jakims jednym detalem lubię zszokować).

Ciekawe jak to isę na wnętrza przekłada ? :)

ps ale ławe mogę odkupić od Ciebie :)

`Mnie ten fotel nie zachwyca, ale rozumiem, że kogoś może :) O wiele bardziej podobają mi się te fotele z MG. Dla mnie to klasyka, która nie przeminie.

Sofa mi się podoba, ale nie wiem czy mogłabym mieć ją w domu. Twoja obecna jest fajna i elegancka.

Bardzo podobają mi się te inspiracje wklejone przez classic. Każdy element oddzielnie szału nie robi, ale razem - super.

Aga poważnie? ja nigdy Barcelony tak nie widziałam, raczej w pięknych hotelowych, eleganckich apartamentach :yes:

Aga sofy które pokazałaś, są zwykłe - co nie znaczy że ja chcę mieć coś niezwykłego ;) u mnie nie ma czegoś takiego jak focus point w salonie, salon jest ciężko ustawny. Dobra to od początku, wkleję rzuty i pomyślmy razem jak to dobrze rozegrać.

Tosiu mnie się bardzo podoba New York Style, ale u nas nie przejdzie. Mamy cegłę, tej nie zerwę.

Kiedyś chciałam łączyć klasykę z nowoczesnością co rozumiałam przez : hipernowoczesne meble + raz na jakiś czas obdrapany ludwik np. Hipernowoczeność okazała się nie być dla mnie :no:

Z ustawieniem też nie pokombinuję :cry: taki już urok tego naszego sralonu :rolleyes:

Screenshot_3.jpg