diana_teresa 10.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Kanapa jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dla mnie trochę za bogata jak zaczynam wymieniać co w niej jest : nity, kedra i pikowanie ale....w całości prezentuje się bardzo dobrze, na słowo nigdy bym nie uwierzyła że tyle ozdób może dobrze grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie, mąż znalazł 5 min po awanturze. Lui planuję narożnik ten który pokazałaś u siebie i fotel barcelona + szklana ława z X po krótszej stronie [ATTACH=CONFIG]217726[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]217727[/ATTACH] :jawdrop::jawdrop:serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dla mnie nie jest kiczowata każdy ma prawo do własnego zdania, ale każde jest bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.10.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 znalazłam ten narożnik i własnie się dziwiłam skąd Venuska go kupi. Ale zapomniałam, ze dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych. Masz fachmana od takiej roboty? Co mu pokażesz zrobi? Mówię o narożniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Aga Barcelona to tylko pomysł na pierwszą chwilę na razie ważniejszy narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Julcia nie wiem zobaczymy, sofę do salonu robił wg mojego widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda a ja mam wrażenie, że Tobie zawsze wszystko u mnie nie pasuje ale nie masz też konkretnych pomysłów ani rad w jakim pójść kierunku. Ty masz minimalizm, ja na bogato bo tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Aga narożnik na wzór tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ja się nie wypowiem bo to nie mój styl. A lubię prostotę (w ubraniach także) i dla mnie większośc rzeczy traci kiczem. Naroznik także Ale barcelona ...kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 także? to co jeszcze trąci kiczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tosia pomysły rodzą się w zależności od okazji Aaaaa i zapraszam do mnie, to doradzisz z lustrem Głosy zbieram Julcia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venuska - wiele rzeczy - czy muszę wymieniać ?Mówię o otaczającym świecie a nie o Twoim domu. Tak mam. JA od czasów młodości nienawidziłam świecidełek, metek (jak torba ma naszywkę skąd jest to już przypał), logo musi być schowane (nie rozumiem jak można wyjśc w bluzce z napisem chanel na piersiach). Ale ja taki mam gust. Nie lubię chwostów, złota itd.Ale Twoje wnętrza - Ty się masz czuć dobrze, Ja na designie się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda ja się nie denerwuję. Chodzi mi o to, że myślę nad poważnymi zmianami a Ty otwarcie piszesz że się nie będziesz wypowiadać, bo to nie wersja ostateczna. Jak mam ustalić wersję ostateczną? każdy zwróci uwagę na coś innego co okaże się bardzo pomocne przy wyborze. Później jak nie doradzasz a krytykujesz to zaczyna pulsować mi żyła na czole, bo byłaś to mogłaś coś doradzić. Co innego jak ktoś jest tu z doskoku, ale Ty prawie jak gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mirela a dlaczego nie? mówisz, że nie jesteś pitu pitu, pisz przecież nie raz mówiłam że cenię sobie krytykę, nie każda coś wnosi. Odnośnie logo mam to samo, ma być albo dyskretne albo schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jak mi się coś podoba to zawsze szczerze mówię (a chwalę rzadko, tylko jak faktycznie coś mnie zauroczy). Nie jestem pitu pitu . Jak ktos pyta mnie bezpośrednio o ocenę a mi się nie podoba - to zawsze szczerze w twarz walę. Moja mama się śmieje, że jak ze mną za zakupy idzie to duzo zaoszczędzi kasy - zawsze szczerze jej "doradzę" i przewaznie wychodzi bez niczego :(faktem jest, że mamy totalne rozlechanu gust - mama lubi jak się duzo dzieje, świecie, jest duzo koloró, wzorów a ja ogólnie skromnie ale jakims jednym detalem lubię zszokować). Ciekawe jak to isę na wnętrza przekłada ? ps ale ławe mogę odkupić od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 `Mnie ten fotel nie zachwyca, ale rozumiem, że kogoś może O wiele bardziej podobają mi się te fotele z MG. Dla mnie to klasyka, która nie przeminie. Sofa mi się podoba, ale nie wiem czy mogłabym mieć ją w domu. Twoja obecna jest fajna i elegancka. Bardzo podobają mi się te inspiracje wklejone przez classic. Każdy element oddzielnie szału nie robi, ale razem - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Aga poważnie? ja nigdy Barcelony tak nie widziałam, raczej w pięknych hotelowych, eleganckich apartamentach Aga sofy które pokazałaś, są zwykłe - co nie znaczy że ja chcę mieć coś niezwykłego u mnie nie ma czegoś takiego jak focus point w salonie, salon jest ciężko ustawny. Dobra to od początku, wkleję rzuty i pomyślmy razem jak to dobrze rozegrać. Tosiu mnie się bardzo podoba New York Style, ale u nas nie przejdzie. Mamy cegłę, tej nie zerwę. Kiedyś chciałam łączyć klasykę z nowoczesnością co rozumiałam przez : hipernowoczesne meble + raz na jakiś czas obdrapany ludwik np. Hipernowoczeność okazała się nie być dla mnie Z ustawieniem też nie pokombinuję taki już urok tego naszego sralonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Magda nie muszę wracać, bo wiem co napisałaś. Chodzi mi o to, że gdybym na Tobie tego nie wymusiła to byś pewnie nie napisała, a skrytykować pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mirelko ława nie jest idealna, nie sprzedam jej na odległość Chyba że przyjedziesz i sobie ją obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts