Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Venus, a czemu się uparłaś, że NYS z cegłą nie przejdzie? Moim zdaniem ta cegła u Ciebie jest takim "smaczkiem", który sprawia, że lustro wygląda obłędnie. Ja na ceglanej ścianie telewizyjnej powiesiłabym galerię malarstwa, grafik, itd i do tego klasyczne meble.
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie się podoba twoja obecna sofa i do niej fotele które masz obite navy plus X na plecach kanapy i te otomany

albo

sofa którą wkeiłaś jest bardzo ładna ale nózki do wymiany (to drobiazg) ale fotele klasyka broń boże Barcelona, no nie u ciebie

salon ustawny , w zasadzie tylko jedna ściana skośna, ustawienie z projektu jak najbardziej na tak

królewna (ma dziś wolne od pracy) mogła pospać dłużej i jak się przebudziła ze smutkiem odkryła, że się może ruszyć (śpimy zawsze ciasno do siebie przytuleni, więc to nie wchodzi w grę zazwyczaj), a na jego połowie - moje śniadanko. pachnąca kawka, tościki, ulubiony twarożek, nawet rzodkiewki mi pociął w plasterki i posolił do smaku! coś cicho w mieszkaniu, więc sobie myślę "pewnie poszedł po gazetkę", no to zaczynam, co by kawka nie ostygła.

duśka pojadła, popiła, no dobrz - wypada wstawać. odnoszę tacę do kuchni, a tam mój ukochany w pozycji wypięto-kucznej i co...!? pas-tu-je--pod-ło-gę! :lol2: umarłam w tramkach :)

a w prezencie - mój ostatnio dostał jakiś wymyślny gps na potrzeby swoich przełajów.

Scena jak z filmu normalnie :p

Poogladałam sobie jeszcze raz Twój domek ....

Najpierw pytanie o lustro w wiatrołapie ...... :jawdrop::jawdrop::jawdrop: - cudne, chcę takie, skąd masz ?

Venus - wg mnie idziesz raczej w strone nowoczesnych wnętrz. Kojarzysz dom efilo ? Dla mnie za dużo u Ciebie jest/będzie kryształków itd. Ale wiesz, że ja wolę nowoczesne. Więc ... sama musisz się zdecydowć w która stronę chcesz iść. JEdnak dotychczasowe dokonania ewidentnie mi wskazują (z kilkoma wyjatkami) na nowoczesny styl. Z przemyconymi elementami NYS

Dopiszę post za który pewnie Twój mąż mógłby mnie powiesić - ceglę zawsze można pomalować na biało. Ściany też nie musisz zabudowywać tak jak planowałaś. Za te pieniądze zrobisz kredens podobny do Luizowego.

dokonania :lol2:

Reni niestety nie jest tak jak na rzucie, rzut mocno przekłamuje albo ma sofy w rozmiarze 120 cm szerokości ;)

Jjana na ceglanej ścianie nie będzie galerii sztuki, tam będzie tv bo to ściana tv. W NYS widziałam raczej mocno rozbielone pastele, bogactwo faktur i wzorów (delikatnych) a nie mocną czerwoną cegłę :rolleyes:

duśka - ja miała imieniny i rocznice ślubu (13) w poniedziałek i ... mój umył okna i przywitał mnie stokrotkami i rafaello :).

Dobre te chłopy są dzisiaj :).

mirella u venuski tylko kuchnia nowoczesna reszta elegancka klasyka

a wszystkie zabudowy ? Donice ? Nawet częśc oświetlenia. Ale dekoracje to klasyka - fakt :).

Dla mnie za dużo u Ciebie jest/będzie kryształków

oj tu się nie zgodzę, moim zdaniem do stylu do którego dąży venus moze spokojnie jeszcze dołożyć

a dom efilo to zupełnie inna bajka

Mirelko to Hemnes IKEA, nie znasz? :o 250 zł

Ława jest z profili chyba z giętej blachy :confused: wiem, pewnie nikt by na to nie zwrócił uwagi, ale jak odezwała się do mnie Anakris z chęcią kupna to zaczęłam ją oglądać tak jak oglądam rzeczy przed kupnem do nas. Te profile mają rysy, niby niewidoczne. Porównując stelaż od Hazelki niebo a ziemia :yes: Nie używam podkładek więc na szkle są już jakieś rysy, dlatego na odległość nie chcę sprzedać. Sprzedam jak ktoś przyjdzie, obejrzy i stwierdzi że dla niego ok.

oj tu się nie zgodzę, moim zdaniem do stylu do którego dąży venus moze spokojnie jeszcze dołożyć

a dom efilo to zupełnie inna bajka

do kuchni i zabudowy MI się to nie widzi :(

Porównując stelaż od Hazelki niebo a ziemia

ja od razu zwróciłam uwagę, iż ten stolik super jakości nie jest, ale nic sie mówiłam, teraz różnica jest widoczna jak masz porównanie