jjana 10.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venus, a czemu się uparłaś, że NYS z cegłą nie przejdzie? Moim zdaniem ta cegła u Ciebie jest takim "smaczkiem", który sprawia, że lustro wygląda obłędnie. Ja na ceglanej ścianie telewizyjnej powiesiłabym galerię malarstwa, grafik, itd i do tego klasyczne meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 mnie się podoba twoja obecna sofa i do niej fotele które masz obite navy plus X na plecach kanapy i te otomany albo sofa którą wkeiłaś jest bardzo ładna ale nózki do wymiany (to drobiazg) ale fotele klasyka broń boże Barcelona, no nie u ciebie salon ustawny , w zasadzie tylko jedna ściana skośna, ustawienie z projektu jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 królewna (ma dziś wolne od pracy) mogła pospać dłużej i jak się przebudziła ze smutkiem odkryła, że się może ruszyć (śpimy zawsze ciasno do siebie przytuleni, więc to nie wchodzi w grę zazwyczaj), a na jego połowie - moje śniadanko. pachnąca kawka, tościki, ulubiony twarożek, nawet rzodkiewki mi pociął w plasterki i posolił do smaku! coś cicho w mieszkaniu, więc sobie myślę "pewnie poszedł po gazetkę", no to zaczynam, co by kawka nie ostygła. duśka pojadła, popiła, no dobrz - wypada wstawać. odnoszę tacę do kuchni, a tam mój ukochany w pozycji wypięto-kucznej i co...!? pas-tu-je--pod-ło-gę! umarłam w tramkach a w prezencie - mój ostatnio dostał jakiś wymyślny gps na potrzeby swoich przełajów. Scena jak z filmu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Poogladałam sobie jeszcze raz Twój domek .... Najpierw pytanie o lustro w wiatrołapie ...... :jawdrop: - cudne, chcę takie, skąd masz ? Venus - wg mnie idziesz raczej w strone nowoczesnych wnętrz. Kojarzysz dom efilo ? Dla mnie za dużo u Ciebie jest/będzie kryształków itd. Ale wiesz, że ja wolę nowoczesne. Więc ... sama musisz się zdecydowć w która stronę chcesz iść. JEdnak dotychczasowe dokonania ewidentnie mi wskazują (z kilkoma wyjatkami) na nowoczesny styl. Z przemyconymi elementami NYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dopiszę post za który pewnie Twój mąż mógłby mnie powiesić - ceglę zawsze można pomalować na biało. Ściany też nie musisz zabudowywać tak jak planowałaś. Za te pieniądze zrobisz kredens podobny do Luizowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 świetne są te małe okna po bokach salonu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 to gadaj co z nią nie tak. Wiem, ze ten iksik jest nie tam gdzie trza. Co jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 mirella u venuski tylko kuchnia nowoczesna reszta elegancka klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dokonania Reni niestety nie jest tak jak na rzucie, rzut mocno przekłamuje albo ma sofy w rozmiarze 120 cm szerokości Jjana na ceglanej ścianie nie będzie galerii sztuki, tam będzie tv bo to ściana tv. W NYS widziałam raczej mocno rozbielone pastele, bogactwo faktur i wzorów (delikatnych) a nie mocną czerwoną cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 duśka - ja miała imieniny i rocznice ślubu (13) w poniedziałek i ... mój umył okna i przywitał mnie stokrotkami i rafaello . Dobre te chłopy są dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venus a masz moze jakies foto tego naroznika gdzie w inspiracjach, jakoś w towarzystwie innych mebli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 mirella u venuski tylko kuchnia nowoczesna reszta elegancka klasyka a wszystkie zabudowy ? Donice ? Nawet częśc oświetlenia. Ale dekoracje to klasyka - fakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dla mnie za dużo u Ciebie jest/będzie kryształków oj tu się nie zgodzę, moim zdaniem do stylu do którego dąży venus moze spokojnie jeszcze dołożyć a dom efilo to zupełnie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 venuska - napisz please o tym lustrze ....:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mirelko to Hemnes IKEA, nie znasz? 250 zł Ława jest z profili chyba z giętej blachy wiem, pewnie nikt by na to nie zwrócił uwagi, ale jak odezwała się do mnie Anakris z chęcią kupna to zaczęłam ją oglądać tak jak oglądam rzeczy przed kupnem do nas. Te profile mają rysy, niby niewidoczne. Porównując stelaż od Hazelki niebo a ziemia Nie używam podkładek więc na szkle są już jakieś rysy, dlatego na odległość nie chcę sprzedać. Sprzedam jak ktoś przyjdzie, obejrzy i stwierdzi że dla niego ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 oj tu się nie zgodzę, moim zdaniem do stylu do którego dąży venus moze spokojnie jeszcze dołożyć a dom efilo to zupełnie inna bajka do kuchni i zabudowy MI się to nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a wszystkie zabudowy ? Donice ? Nawet częśc oświetlenia. Ale dekoracje to klasyka - fakt . no ok jeszcze ta szafa z wiatrołapu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mirelko to Hemnes IKEA, nie znasz? 250 zł znam ... ale u Ciebie takie ... eyganckie ... ide jeszcze raz na stronę I . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mirela lustro [email protected] p. Agnieszka, ceny b. przystępne, ja mam wycenę duzego Myślałam, ze lustro z ceglanej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Porównując stelaż od Hazelki niebo a ziemia ja od razu zwróciłam uwagę, iż ten stolik super jakości nie jest, ale nic sie mówiłam, teraz różnica jest widoczna jak masz porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts