Panna Z. 10.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jestem generalnie troche opóźniona, bo nie przesiaduję tu rano Ale generalnie nie rozumiem całego tego "sofa za bogata", "barcelona kiczowata i młodzieżowa" i innych Także może już trochę poniewczasie - no sofa jest bogata... w tym jej urok! Barcelona kojarzy mi się z pięknymi wnętrzami, a nie sieciową kawiarnią czy czyms tam... sama bym chciałą ją mieć, tylko nie mam pomysłu na jej przeznaczenie - w salonie mało komfortowo, w holu to profanacja, może w sypialni - to taki mebel zeby rzucić na niego jedwabny szlafrok przed wejsciem do łózka :lol2: Jak będę miałą za dużo piniondzów to se kupię i będę miałą problem, a co! I jeszcze chciałam się pochwalić - raz, że domysliłam się, że to ekspres kawkowy, dwa - że machłam se avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jako, że nie mogę pogodzić się z tym, że Liberty odpadają....myślę aby je jednak kupić kupić fotele a resztą martwić się później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Panna Z no właśnie aż musiałam zerknąć kto tu do mnie piszę z takim avatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Niezły nie? Pomyslałam - zrobię! No i pstrykłam sobie sweet-focię z rąsi, trochę utajniłam w picasie i włala! avatar gotowy własnie zauważyłam, że jest różnica między dwukropkiem z małym p () i dwukropkiem z wielkim P () :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Justyna a gdzie docelowo maja stając fotele? po bokach sofy, na przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venus, mogę podpaść, ale tej ścianki jesteś na 200 % pewna? Moim zdaniem to ona najmniej pasuje. Bez niej byłoby łatwiej, a z fajnym kredensem ładniej. Ścianka jest nowoczesna, a Twój dom klasyczny. Pomyśl, że drzwi też miały być brązowe, a zmiana decyzji wyszła im zdecydowanie na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jako, że nie mogę pogodzić się z tym, że Liberty odpadają....myślę aby je jednak kupić kupić fotele a resztą martwić się później? To mogłaby być metoda. Kupować tylko to, co naprawdę się podoba i powoli kompletować. Podpiszę się pod jjaną co do ścianki, ale mogę być nieobiektywna, bo sama tv nie mam i nie czuję klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja też byłam zawsze na nie dla ścianki Tv:( przepraszam Ven ale ta cegła jest za fajna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 10.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Londyn, ale że co z tą ścianą? Ona ma tak zostać bez tv? Przecież tam nie ma w środku cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 10.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venusko no jak tak nie za wnętrzarsko zapytam - jak tam Strachulec-srakulec jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.10.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja bym Ci radziła słuchać tylko siebie( no i męża jeszcze ) , sama przecież wiesz co lubisz i w jakim otoczeniu będziesz się dobrze czuła. Mnie się narożnik bardzo podoba- i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Małgosiu dzięki że pytasz zrobiłam tak jak radziła Mirela, otworzyłam drzwi do pralni, są zamknięte tylko jak jesteśmy w domu, cały dzień otwarte i bez zająknięcia sam wchodzi i strzela tam gdzie trzeba czyli na tle psychicznym, a nie zdrowotnym ufffffffffffffff Dziewczyny biorę pod uwagę każdą przez was proponowaną opcję, ale ścianka będzie czy się wam podoba czy nie. My tv oglądamy, fakt rytualnie tylko wiadomości na wszystkich stacjach o różnych godzinach Nawet gdybym postawiła tam kredens to nie byłoby to, kredens jest głęboki, krótszy niż 5m ściana ma mniej schowków. Poza tym nam się bardzo nasza ściana podoba. Dopuszczam drobne roszady ale z grubsza będzie jak na wizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Helloł Venus wydaje mi się, że troszkę za bardzo kombinujesz Narożnik mi się podoba a jeszcze bardziej podobają mi się kanapy w tym stylu i u siebie na pewno będę taką miała Nie wypowiadam się co u Ciebie bardziej pasuje bo u mnie kiepsko z wyobraźnią, musiałabym salon ujrzeć na żywo ale wiem jedno- daj sobie na razie na wstrzymanie skoro niczego nie jesteś pewna zwłaszcza że nie masz ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 powiem w skrócie, jedziemy po weekendzie przymierzyć się do Liberty Mrówko dzięki Dziewczyny dziękuję, naprawdę otrzymuję od was masę wsparcia za dosadne skojarzenia również dziękuję. Im więcej osób tym więcej pomysłów na zrobienie rewolucji, a tej robić nie zamierzam. Chyba, że rewolucją nazwiecie wymianę tapicerowanych mebli. Ustaliłam z mężem, że nie robimy wersji ekonomicznej z salonie, powoli będziemy dążyć do naszej doskonałości, czyli bierzemy Liberty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Londyn, ale że co z tą ścianą? Ona ma tak zostać bez tv? Przecież tam nie ma w środku cegły. Ja myślałam że to jest miejsce na powieszenie Tv:) samego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 10.10.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Małgosiu dzięki że pytasz zrobiłam tak jak radziła Mirela, otworzyłam drzwi do pralni, są zamknięte tylko jak jesteśmy w domu, cały dzień otwarte i bez zająknięcia sam wchodzi i strzela tam gdzie trzeba czyli na tle psychicznym, a nie zdrowotnym ufffffffffffffff o widzisz to ja nie wiedziałam, że wcześniej Ci Mirela już to samo poradziła co ja, żeby nie wyszło, że ją zmałpowałam ja się przymierzam do wyesportowania drapaka z salonu, wczoraj była pierwsza próba, w końcu postawiłam go gdzie stał i mała całą noc spędziła na nim, a nigdy tam nie śpi - chyba go pilnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Veniu superrrr!!!!!! strasznie się cieszę że będziesz miała te wymarzone fotele i to najważniejsze:) ZAZDRASZCZAM:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Liberty ale o so chodzi Jeśli chodzi o wykończenie salonu, czy domu ja wole pomału a dobrze. Tak jak zrobiliście z drzwiami, warto było czekać i zapłacić trochę wiecej i być zadowolonym A na czym stanęło z barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.10.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Venus, co ja czytam, same zmiany. Jeden dzień człowieka nie było (no może dwa ), a u Venuski rewolucja . Czytałam na szybko (głównie posty, gdzie były zdjęcia), więc być może coś pokićkam lub napiszę to, co zostało już wyjaśnione (albo jako pomysł porzucone ), ale: - narożnik ok (ta biała lamówka średnio mi się widzi, ale ja preferuję inny styl i po prostu się nie znam), ale nie wiem, czy pasuje do Barcelony? Jeśli planujesz inspirowaną - nie polecam, po jakimś czasie wyłażą czarne druty , - inspiracja classic :yes: - jestem baaardzo na tak, pasuje mi u Ciebie taki styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ustaliłam z mężem, że nie robimy wersji ekonomicznej z salonie, powoli będziemy dążyć do naszej doskonałości, czyli bierzemy Liberty O! I bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts