yokasta 25.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Fajnie, dzięki kochana jesteś bardzo dokładny opis. Nie wiem jak z kotkiem, mamy kilka hodowli w okolicy ale wiadomo - trzeba trafić na miot. Do jednej, upatrzonej nie mogę się dodzwonić ani nie odpisują na maile. Jesteśmy na brytyjczyka zdecydowani na 1000% nie mogę się doczekać . Jakby co to na pewno jeszcze będę pytać :). Właśnie Rojal Canin mi wpadła w oko ostatnio, stąd pytanie . Dobra, zmykam i dzięki raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.02.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Venusku, piękny kociaczek I super, że zrobiłaś zbiór zdjęć na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Padam 6 godzin szwendaliśmy się po Wawie - oddałam niedziałającą lampę zjedliśmy obiad i zagoniłam męża do Arkadii bo ja plosie plosie ploseeeee musieeeeeeeee w Zara Home pojemników nie było , nawąchałam się ich zapachów i chyba Pure Gardenia do nas najbardziej przemawia Biegałam po LM, znalazłam pasujące dozowniki niestety szklane, a ja szklanych do łazienki nie kupuję Będąc w temacie dozowników to sen z powiek spędzała mi butla płynu do kąpieli, tak idę na parking koło Douglasa a tam przy bramkach karafki ze złotym płynem do kąpieli, zagrzałam się i już do kasy, na szczęście mąż (Rozum) powstrzymał mnie (Serce). W Arkadii znowu do Douglasa i szukam tych moich butelek...a tam cały przekrój. Kupiliśmy dwie nieduże karafki wizualnie ale o zaskakująco dużej pojemności jedna 390 ml druga 340 ml. Płyny w środku mają kolor różowy i fioletowy, oczywiście zrobiłam nam kąpiel i wlałam je, dla mnie nie warte swoich pieniędzy słabo się pienią, słabo pachną, ale i tak kupiłam wyłącznie dla butelek (35 zł i 29 zł). Co najlepsze butelki są plastikopodobne i mają zakręcany kurek, więc nic się nie stłucze ani przypadkiem nie wyleje Druga rzecz to kupiliśmy w Almi Marjelkowe miski dekoracyjno-sałatkowe, na allegro sztuka 199 zł zachodzę do Almi i zrezygnowana pytam jaka cena...38,50 sztuka!! no to dwie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 jutro idę do douglasa od dawna nosiłam się z zamiarem przerzucenia do czegoś soli do kąpieli i płynu. ale za to też dziś wygrałam z wyprzedażami spodnie w zarze przecenione z 169 na 39,99, sweterek w stradivariusie - z 144,50 na 29,99 ha! idę się upić! (mam za co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 oj Dusia, a do mnie sandałki w Valentino rozmawiają Byłam w Stra dziś, do Zary bałam się wejść, bo jak idę do przymierzalni to nie widać człowieka tylko nogi i stertę ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Venuska, rezerwujemy kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 oja!! Samiec czy samiczka i w jakim umaszczeniu? P.S. Mi właśnie królewna wgramoliła się na kolana, chce spać i miaucze na mnie że za szybko i za głośno piszę na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Samiczka of kors niebieska ale jasna dosyć liliowych nie było , jeszcze się wahamy między dwiema . Edytowane 25 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 oczka nie są tak ważne jak usposobienie, chociaż z kotem i jego fochami to nie nadąży ile będzie mieć tygodni przy odbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 12 w połowie kwietnia , już sobie z hodowcą porozmawiałam nt. oczek dlatego skasowałam to co pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Od dłuższego czasu byłam niezadowolona ze swojej kuchni a raczej jej pojemności (czyt. za mało), mimo że większość szafek pustych to brakowało mi tych podręcznych. Wczorajsze zakupy zmobilizowały mnie do wywalenia wszystkiego z dwóch szuflad i przy pomocy męża szuflady nareszcie spełniają swoją rolę + mam jedną pustą w zapasie Przy okazji porządków wyjęłam wreszcie cały zestaw Blendera, który moja mama dała nam na prezent (za moją namową ) a ja oczywiście używałam tylko części podstawowej. Usiadłam sobie wczoraj w salonie z Fioną, która polowała na instrukcję obsługi, ale wreszcie ją przerobiłam, wiem co i jak i nareszcie w naszym domu chyba będą jadane placki ziemniaczane Kiedyś tarłam ręcznie i później łowiłam swoją krew z miski ;/ Edytowane 26 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Planuję też w szybszej jak dalszej przyszłości zmienić Fionie posłanko do spania Ona chyba komputerowy uważa za swój pokój i muszę jej zabawki i legowisko dopasować do kolorystyki łazienki (biały, złoty, zielony, brązowy). Złotą dębową podłogę (panele) już mamy, brązowe zasłony są, meble mają być białe i dodatki zielone. Legowisko znalazłam zielone, które będzie pasować i jakoś szczególnie budżetowo nas nie pogrąży. Nawet mąż powiedział, że wydaje się ok. Cena 99 USD, niestety na razie do Polski nie wysyłają. Muszę sprawdzić czy do Niemiec, wtedy mogłabym się uśmiechnąć do rodziny Pokazuję jak wygląda przyszłe legowisko Fiony: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Hepper-Pod-Bed-Green-Hudson-P1_large.jpg Wysokie jest, czyli powinno być dobre, górę się zdejmuje i w razie czego jest odkryte, a całe posłanie można prać w pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Karafki na płyn do kąpieli, oczywiście tych mazideł zamierzam się szybko pozbyć, a sądząc po wydajności odbędzie się to szybko i bezboleśnie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2262954.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2262960.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2262956.jpg P.S. Miejscami nie ma fugi, gdzieś wycięty silikon, ale w środę ma to być już tylko złym wspomnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Butelki do glazury dobrane (a raczej płyny ) hehe, ładnie to wygląda. Venus, czy ja dobrze zrozumiałam? Legowisko będzie w łazience? Gdzie trzymacie miski z jedzeniem i wodą? U nas będą pod schodami, wiesz już urządzam miejsce dla kota w myślach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Fiona boska!!!! Buteleczki b. ładne:yes: pasują Pokarz venusko , marjelkowe salaterki z almi:D ciekawa jestem jakie kupiłaś, z tego co wiem były różne nóżki i wilekości. Posłanie dla kici czadowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Piękne masz te karafki na mazidła. I jak ładnie komponują się kolorem z dekorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yokasta Nie nie nie, ja pokoje na górze urządzam pod kolorystykę łazienki, pokój Fiony to komputerowy, ja miałam plan na jej legowisko pod barkiem w kuchni i pod schodami ewentualnie, ale kot sam sobie wybiera, a że Brytyjczyk jest kotem towarzyszącym (nasza nie cierpi samotności) to i tak wybierze pokój w którym najwięcej będziecie przebywać Pamiętaj, że kuweta powinna być w ustronnym miejscu, nie na holu po którym często się chodzi i broń boże przy miskach, bo albo przestanie jeść albo załatwiać potrzeby tam gdzie powinna Marjelko wydaje mi się, że identycznie jak Twoje, bo ja się z marszu w nich zakochałam, na pewno proste a nie dzwonowate i bez ozdobnej nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Moja droga, takie rzeczy to ja wiem u nas kuweta będzie na 100% w łazience, miski pod schodami a drapak, legowisko w zależności od tego gdzie kicia będzie chciała przebywać . Tylko się zastanawiałam czemu chcesz kici legowisko w łazience ustawić . A jeszcze mi powiedz jak Fionka przedostaje się do pralni do kuwety? Zostawiacie otwarte drzwi czy ma jakieś sprytne przejście ? Właśnie się zastanawiałam czy robić przejście w ścianie czy drzwiach . Otwarte być nie mogą . Edytowane 26 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Venus, mam pytanko Fionka nie była sterylizowana ? Po pierwszej rujce będziecie ją sterylizować ? Kurcze, nie wiem czy tak na forum powinnam pytac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts