duś1719506024 11.10.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja z tych co tv starają sie w miarę możliwości schować, zneutralizować, więc siedzę cicho. ołtarze mi się nie podobają, ale skoro tu sprawa jest przesądzona, nie ma o czym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Magda dawaj, zastanowię się jak przyjdzie na to czas bo ja też mam pomysł, tylko że mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni no tak ja to przecież udko kurzęce i gołąbki miałam wsuwać z pufy sorki Barbe, ale trzeba trochę rozluźnić atmosferę Przykro mi, że magia forum tak bardzo jest widoczna, bo ja się na zmiany nie zamykam - same chyba wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mnie mąż wczoraj powiedział, że jak mam być nieszczęśliwa to osobiście może mi skuć cegłę z tej ściany tv i położyć od nowa albo tapetę, albo lamperię co chcę stwierdziłam, że oszalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie bardzo rozumiem po co wałkowany jest temat tej zabudowy skoro nie zamierzam jej zmieniać? OK, jasne. Reni dokładnie, dla mnie tv to nie wstyd Nie mam obsesji na punkcie telewizora - sama będę miała dość duży i nie uważam, że jego posiadanie jest jakimś powodem do wstydu Pisałyśmy równocześnie - akurat tutaj chyba się zgadzamy. Ja nie wypieram się tego, że telewizję (głównie filmy) lubię oglądać i dodatkowo - lubię oglądać w dużym formacie, a telewizor jest w tym bardzo przydatny . Z drugiej strony, nie jest to dla mnie jakiś fetysz i najważniejsza rzecz w pokoju, żeby od razu budować mu ołtarz . Wolę inny focal point. Ale spoko, nie uważam, że to jedyne słuszne podejście. Mam sporo znajomych bez telewizorai oczywiście rozumiem ich punkt widzenia - nie krytykuję, nie patrzę z uniesioną brwą . Ale jednocześnie wszyscy Ci znajomi jednak oglądają filmy i jakieś inne programy, ale na komputerze. Dla mnie średnio fajna opcja - wolę duży ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ni no oszalał... cegła jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://blogs.mydevstaging.com/blogs/centsational-style/files/2013/01/art-gallery-around-tv-bhg31.jpg] To jest cudowen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dobra, dawajcie te pomysły na ścianę tv Magda ja wymyśliłam meble nie w zabudowie ale z Twoją witrynką z MG niedługo całe MG ogołocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 a teraz kumam telewizor na środku ściany wyeksponowany to tez ołtarzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mnie mąż wczoraj powiedział, że jak mam być nieszczęśliwa to osobiście może mi skuć cegłę z tej ściany tv i położyć od nowa albo tapetę, albo lamperię co chcę stwierdziłam, że oszalał. ależ on Cie kocha:D mój kazałaby mi iść do lekarza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Forumowa Zielony Ogród w podobny sprytny sposób ukryła tv w sypialni ja chcę to powtórzyć, jeszcze nie dorosłam do tej opcji w salonie, ale to dlatego że nie zamawiam na ten tychmiast. Jestem mistrzem zmian w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ven super że jesteś otwarta ( tyle kasy w kieszeni zostanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi popatrzyłam na niego jak na wariata e tam kocha, dzieci chce mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 o skoro mg zostało wywołane, to ja z pytankiem do znawczyni asortymentu - czy któraś z podstaw lamp stołowych ma te 70 cm? (z kloszem może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Nie bardzo rozumiem po co wałkowany jest temat tej zabudowy skoro nie zamierzam jej zmieniać? Zaczyna się robić jak u Magdy Zet kiedy pokazywała drzwi i opaski, prosiła o wybór między opcją 1 a 2 a pojawiło się 50 propozycji na inne konfiguracje. Mój dom = moje dyktando Venus, sama piszesz, że oczekujesz propozycji, a jak padają to z takim tekstem... Wiadomo, że dom twój i zrobisz tak jak chcesz bo to ty tam mieszkasz, ale trochę się mieszasz Raz chcesz propozycji, innym razem nie. Jak nie ma propozycji to źle, jak sa to też Edytowane 11 Października 2013 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Takie cudo "na żywca" widziałam piękne ..... też by mi się u Ciebie widziało http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYSofysofabytom0jodelka-jpg_770_500_normal_0_1362406592.jpg Widzę, ze rewolucji ciąg dalszy . Jak srakulec ??????????????? Edytowane 11 Października 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Agatah nie oczekuję, tylko proszę i prosiłam o strefę wypoczynkową a nie o ściankę tv Za chwilę komuś nie będzie pasował stół w jadalni, komuś innemu lampa a trzecia osoba powie rozwal kominek. Taki już urok fm, nie raz o to była awantura na innych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mirela bardzo ładna, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mirela piękna ta sofka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Na pewno? Mogę? Nie będziesz bić i krzyczeć? Nawet jak będę zbyt szczera? Nic nie skuwaj Moim zdaniem jedyne co tam zbędne, to ten fornir. Cegła i fornir to już mega współczesność (nie mylić ze stylem nowoczesnym - ten to perełka przy współczesnym ) Styl współczesny w telegraficznym skrócie - styl rodem z Lerła Może brutalnie, ale takie fakty... Podsumowując... lubisz NYCS... jedyne co Ci się z nim gryzie to ta cegła. Niepotrzebnie. Gryzie ci się z nim, bo masz na nią pomysł całkowicie oderwany od tego stylu. Ale gdby tą cegłę zaaranżować inaczej, to wpisałaby się w styl idealnie. Nawet nie wiesz, jakim zaskoczeniem dla mnie było, gdy pokazałaś na fotce, że na tej cegle masz kawałek tynku To właśnie od początku był mój pomysł. Chciałam Ci zaproponować, żebyś zatynkowała kawałki tej cegły w formie prostokątów ze sztukaterią w okół. Skoro masz jeden na środku ściany idealny pod TV, dodaj po bokach po jednym węższym tej samej wysokości. Oklej sztukaterią. Wszystko machnij na biało i voila. Na środkowej części wieszasz tv, na bocznych pionowo po 3 obrazki, pod spodem piękną, trochę wyższą niż standardowo, długą komódko-szafkę na lekkich nóżkach. Np. grafitową ze złotymi okuciami (zrobię Ci w dobrej cenie Mam wizję ) Na niej po bokach 2 piękne niklowane lampy... I masz ścianę TV jak z bajki... dużo tańszą, dużo bardziej efektowną, w stylu jaki lubisz... A teraz się kłaniam i o litość proszę NIE BIJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts