mirela99 11.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 te moje sofki z customform. Na tema tv się nie wypowiadam bo ja bym była szczesliwa gdyby go w domu nie było. I nie ogladam filmów na kompie (baaardzo rzadko, kilka razy w roku może) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie nie, no 5 metrowej szafki to ci tam nie pozwolę wstawić Szafka tv na szerokość środkowego prostokąta. A po bokach NIC Albo coś się wymyśli... stolik pomocnik, pufka jeden fotel może tam stać itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Moim zdaniem jedyne co tam zbędne, to ten fornir. Cegła i fornir to już mega współczesność (nie mylić ze stylem nowoczesnym - ten to perełka przy współczesnym ) ... Ale gdby tą cegłę zaaranżować inaczej, to wpisałaby się w styl idealnie. ... Chciałam Ci zaproponować, żebyś zatynkowała kawałki tej cegły w formie prostokątów ze sztukaterią w okół. Skoro masz jeden na środku ściany idealny pod TV, dodaj po bokach po jednym węższym tej samej wysokości. Oklej sztukaterią. Wszystko machnij na biało i voila. Na środkowej części wieszasz tv, na bocznych pionowo po 3 obrazki, pod spodem piękną, trochę wyższą niż standardowo, długą komódko-szafkę na lekkich nóżkach. Np. grafitową ze złotymi okuciami (zrobię Ci w dobrej cenie Mam wizję ) Na niej po bokach 2 piękne niklowane lampy... I masz ścianę TV jak z bajki... dużo tańszą, dużo bardziej efektowną, w stylu jaki lubisz... No właśnie coś w podobie miałam na myśli - pozbyć się górnej zabudowy, na dole ładna komoda, tv wkomponowane w jakieś porządnie oprawione obrazy, ceglana ściana jako piękne tło. Pomysł ze sztukaterią super! Takie inspiracje dawaj do mnie. Nazbieram na Dwurnika Ale na mojego Dwurnika? Już lecę w takim razie! no niestety ale w polskich domach to tv -room i nie wiedzę w tym nic złego, barbe broń boze nie naskakuję na ciebie ale odnoszę wrazenie , ze przy wystroju NY telewizor nie pasuje, ale w polskich domach luksusem jest mieć salon i osobną jadalnię, stąd telewizor w salonie odgrywa taką rolę, w stanach czy angli można mieć dwa living roomy i jeszcze telewizyjny, w polsce większość ludzi niestety obiad jada na ławie w living roomie Reni, no co Ty! Właśnie dlatego moja pierwsza myśl to nieeksponowanie tv, bo wiem, że to pokój wielofunkcyjny i wszystkiego tam musi być po trochu. Nie zastanawiałam się, czy tv pasuje do stylu NY, bo jeśli Venuski lubią oglądać telewizję, to czemu w imię stylu mieliby się tego pozbawiać? Chodziło mi tylko i wyłącznie o dominację tej zabudowy. Ale dobra, temat na razie z mojej strony finito - dopóki Venuska nie skończy sprawy sofek/foteli i nie zacznie zajmować się drugą stroną pokoju. A pokój wszystkomający nie jest mi obcy . W starym mieszkaniu mieliśmy living+sleeping+dining+working+tv-room. Mnie to nie przeszkadza, lubię tak sobie siedzieć z mężem w jednym pokoju, nawet jeśli każde jest zajęte inną robotą, to jesteśmy razem. W nowym mieszkaniu też nie mam oddzielnej jadalni, a stół mam w pokoju dziennym (musi być!), coby tych udek kurzęcych i rosołu nie wcinać w pozycji kucznej na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Wiecie co? Cieszę się, że nie muszę teraz decydować, bo bym ogłupiała fajnie, że zaczęłam od foteli bo jakbym zaczęła od współczesności to żyć byście mi nie dały Zastanowię się jak przyjdzie na to pora Na pewno bardziej podoba mi się pomysł na 5 m szafkę niską (w zasadzie to już zabudowa), cegłę na całości (tu byłby problem z fugą ) i tv między grafikami. Pomysł Twój Magda jest fajny, ale muszę się z nim przespać co najmniej kilka nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja tam lubie ołtarz i będę na tak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Barbe to tak jak u nas razem ale każde robi co chce tv mamy dla wiadomości, pisałam wielokrotnie. Jak siadamy o 18 w salonie to lecimy po wszystkich kanałach i tak do 20 słuchamy co się na świecie dzieje. Filmy raczej na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Londonka aj law ju :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 dobra poszłam od godziny sklecić maila nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 nie wiem czy wolno w tak zacnym gronie ale dla mnie po 3 grafiki po obu stronach tv no nie podoba mi się, totalna symetria która tv widzi na pierwszym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Reni Rokoko ma tak z bufetami Isala, fajnie to wygląda...ale jednocześnie bardzo też podkreśla. Dobrze, że temat na później mnie nasza współczesna ścianka nadal się podoba Edytowane 11 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.10.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Venus mam pytanie ile cm ma ta lustrzana rama i to lustro to kurierem czy trzeba osobiście odebrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Venus mam pytanie ile cm ma ta lustrzana rama i to lustro to kurierem czy trzeba osobiście odebrać ? wydaje mi się, że Venus pisała, że rama ma 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi a mnie się wydaje że 12 zmierzę w domu, p. Agnieszka wysyła kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Magda może i dosadnie, ale taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 11.10.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dziewczyny prosze o podpowiedź która z Was jest posiadaczką tego stołu? Przyznac się proszę I skąd ten stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.10.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 stół jjany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 11.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dzień dobry.Venusko, dziękuję za ściankę tv. Chciałam ją zobaczyć, żeby łatwiej było dobrać część wypoczynkową w całość.Ja tam też lubię tv. Mam go i w living i w dining i family i w bedroom.... Ot i tyle... Dom jest dla mnie nie odwrotnie. Nie znioslabym bardzo twardej mało wygodnej kanapy w pokoju tv tylko dlatego, że jest piękna, droga i modna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 helloł Silver dokładnie od tych zmian głowa mnie rozbolała urlop :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jupi:wave: ....a jak fotele byliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts