Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Londonka sofy odpadają :( naprawdę tu jest ciasno, potrzebuję czegoś zgrabnego...

przypomina mi się jak kiedyś na studiach polowałam na taki szeroki pas do sukienki boho, no i w końcu znalazłam, zmierzyłam idealny. Była ze mną moja zakupowa kurewna :lol: zaczęłam narzekać, że klamra duża (była chuda, ale duża) i ona w końcu mi prawie z liścia: Justyna a jaka ma być klamra przy takim szerokim pasku? kupiłam i byłam mega zadowolona :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mela oczywiście, zapytam jutro jak będę :* :hug: tego lustra chyba już nie ma? :(

Mnie niezmiennie zachwyca ich lustro nad kominkiem, lustrzana rama (lustro jest olbrzymie) i ma jeszcze takie ala perełki, cudne :yes:

a teraz mają takie wielkie okrągłe :rolleyes: ja to powinnam mieć nowy dom i same living roomy, ale bym się wyżyła i lustra słońce i lustro jak to w MG nad kominkiem :lol2: i ołtarz i zabudowa i biblioteka :rotfl:

dobranoc :bye:

Venuska czy podjęłabyś się dla mnie misji wywiadowczej w MG?

Chodzi mi o to lustro [ATTACH=CONFIG]217998[/ATTACH].

A dokładnie o możliwość dostania go w innym rozmiarze niż oferowane 60x80.

Z MG mi napisali że ńie mają ale nie wiem czy oni nie mają czy po prostu w innych rozmiarach nie występuje.

To ja Ci od razu odpowiem :lol: Nie, nie mamy go w innych wymiarach, nie występuje :no:

Mela oczywiście, zapytam jutro jak będę :* :hug: tego lustra chyba już nie ma? :(

Ale na ekspozycji je mamy :)

Vesi znam kinkiety na pamięć, któryś konkretnie Cię interesuje? :) w MG są przepiękne abażury navy + kontrastowa lamówka. Dobra idę, bo mąż stygnie ;)

szczerze przyznaję, że nie ogarniam tych fotek z MG na fb, na stronie int. malizna, nie mam nic konkretnego, bo nawet sama nie wiem co by w ogóle pasowało, to pomieszczenie jest tak malutkie, wszystko malutkie, mam totalny mętlik http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n035.gif po prostu jakbyś uznała, że jakiś kinkiet by tam pasował, to daj cynka:)

Magda, może ty masz pomysła na kinkiet do mojej toalety

Mnie niezmiennie zachwyca ich lustro nad kominkiem, lustrzana rama (lustro jest olbrzymie) i ma jeszcze takie ala perełki, cudne :yes:

a teraz mają takie wielkie okrągłe :rolleyes: ja to powinnam mieć nowy dom i same living roomy, ale bym się wyżyła i lustra słońce i lustro jak to w MG nad kominkiem :lol2: i ołtarz i zabudowa i biblioteka :rotfl:

dobranoc :bye:

Zerknęłam na fb MG i jeśli chodzi Ci o to lustro:

1014029_613887705310995_1642816112_n.jpg

to powiem Ci, że w inspiracjach mam zapisane takie (ciut-ciut inne), do którego wzdycham po nocach:

http://mirrorzonline.com.au/store/images/Zeta_mirror_large2.jpg

Chyba też sobie kupię zapasowy dom, bo do obecnego nie-da-ra-dy ;)

Barbe, to o którym mówi Venus, to dokładnie takie jak z inspiracji. Inne niż na qklejonym przez Ciebie zdjęciu z MG.

Ach, i ten render co pokazałam to nie po to, że dokładnie o taką ścianę mi chodzi, tylko że o takie ułożenie sztukaterii - duży prostokąta na środku i węższe po bokach.

Nic więcej.

Vesilka, ja Ci od razu mówiłam jaki kinkiet do Ciebie, nie słuchałaś ;)

Jak znajdę chwilę, to Ci wyślę potem moja propozycje.

MagdaZZZ jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich propozycji wnętrzarskich. Widać tu smak i wyrafinowanie, a propozycje w MG powalają. U mnie styl nowoczesny, ale chyba niestety jak to określiłaś "współczesny" i coraz bardziej to widzę, i coraz bardziej mi to przeszkadza. Czuję, że czeka mnie niezła rozpierducha, nazwijmy to "venuskową rozpierduchą". Strasznie ubolewam, że MG nie prowadzi sprzedaży internetowej, bo mam baaaardzo daleko, ale mimo to liczę na wsparcie:)

Venus widzę, że już jesteś zmęczona licznymi pomysłami i poczuciem koniecznych zmian. Irytujesz się propozycjami dziewczyn co do ścianki (być może irytacja minęła - nie ogarniam, bo sporo się tu dzieje - ale dziewczyny prawią dobrze. Ścianka, to u Ciebie ogromny mebel, musisz wyjść właśnie od niego, by później pasowała reszta. To tak jak z oknami, ścianami i drzwiami - mają raczej charakter stały i trudno to będzie ciągle zmieniać:yes: