diana_teresa 12.10.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dzień dobryUdanego polowania na krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Tosiu kuruj się Magda Zet tak dokładnie o lustro z inspiracji, w następnym domu będę je mieć (tylko że ja budować nie zamierzam drugiego ), widzimy się dziś w MG? Majmajki mnie nie irytują liczne propozycje Radzę się w jednej kwestii dostaję 1000 porad w innej. Piszę, że mi i mężowi się podoba i nie rozumiem po co wałkowany jest temat ściany kiedy otwarcie mówię, że nie chcę. Tak ciężko jest zrozumieć, że mam swoje zdanie i nie chcę w tej kwestii przynajmniej na razie być bombardowana propozycjami? Jak przyjdzie czas to chętnie się was poradzę w tej kwestii, na tą chwilę ta ściana będzie taka jak na wizualizacji. Będzie brązowa, bo tak obiecałam i tak się nam podoba. Będąc na miejscu potrafię stwierdzić jaką plamę koloru widzę w tym miejscu. Nie będę wstawiać do salonu stylizowanego kredensu, bo stół w założeniu miał być jedynym takim elementem jeżeliby się trafił, a się trafił więc ściana będzie prosta. Zamykam na razie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 [quote=Venus_m;6168017 Mnie niezmiennie zachwyca ich lustro nad kominkiem, lustrzana rama (lustro jest olbrzymie) i ma jeszcze takie ala perełki, cudne a teraz mają takie wielkie okrągłe Venus wiesz, że ja też wzdycham do tego lustra z ala perełkami:rolleyes: Piszesz, że widziałaś takie samo okrągłe w MG, a mogłabyś jakąś fotkę zrobić i zapytac o średnicę i cene ofkors?Plisssssssssssss:rolleyes: Wiesz, że szukam okrągłego lustra nad bufet:wiggle: Zyczę Ci, aby mąż doznał dziś w MG olśnienia, że Liberty są stworzone do Waszego salonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Vesi skąd masz taką ładną ławkę na wiatrołapie? Jak zrobiłaś zdjęcie w tej navy łazience tak od góry? na czym Ty tam wisiałaś? na żyrandolu? Ten kinkiet o którym myślałam odpada, bo masz go nad lustrem chyba coś skierowanego w dół? może podobne jak u Drop Inn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Zizi bardzo dziękuję Kochana to okrągłe to nie jest takie jak to kominkowe ono jest inne, jeszcze bardziej z pazurem zaraz poszukam Tobie fotki Zdjęcie jest własnością firmy MintGrey http://www.mintgrey.pl Edytowane 12 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ven dzięki:hug:Tego lustra nad swoim bufetem nie widzę Uciekam:bye: Daj znać w sprawie foteli:) Oby poszło po Twojej myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 http://mirrorzonline.com.au/store/images/Zeta_mirror_large2.jpg Chyba też sobie kupię zapasowy dom, bo do obecnego nie-da-ra-dy Dlaczego ostatnio wszędzie widzę małe wazoniki z bukiecikiem białych kwiatów? Muszę w końcu poddać się przeznaczeniu. W mglisty poranek Venuska otworzyła oczy. Dzień się zaczął, a ona nie musiała zrywać się do pracy. Jej myśli bombardowało jedno słowo: Wolność! Liberty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zizi mam coś dla Ciebie Wiem, że jeszcze tej jadalni nie zrobiłaś do końca, ale ona dla mnie jest taka ugłaskana, grzeczna, ja tam widzę coś z pazurem. Coś = lustro Takie np: Zdjęcie BBHome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Lui dziś się prawie z krzykiem obudziłam krzycząc Liberty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Babo! zazdroszczę ci! Marzenie o krzesłach z MG musiałam wprowadzić w stan hibernacji, ale byłabym wdzięczna gdyby ktoś (Ty? Magda?) podał mi cenę takiego krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 tego po łuku? of korz zerknę tylko te krzesła w BB np nigdy nie były tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ... ale nie w BB, w MGchciałabym mieć wyobrażenie ogólne o ich cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 wiem W BB podobne były po 990 i drożej, na wyprzedaży po 500-600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Udanych łowów w MG! Venusku, a co się stanie z obecnymi fotelami salonowymi? Jaki jest na nie plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jeśli różnica w cenach między BB a MG dla krzeseł jest podobna jak dla kinkietów, to nie powinno być źle A ponieważ BB mierzi mnie właśnie z powodu cen, to jeszcze napiszę, że to lustro okrągłe z BB do pięt nie dorasta temu lustru okrągłemu z MG (tak mu powiedziałam! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Lui to nie jest lustro z BB tylko z realizacji pokazanej w BB, nie sprecyzowałam mnie oba bardzo się podobają Dropciu jak się uda to sprzedamy, jak się nie uda to wstawię fotel i podnóżek do środkowego i kiedyś przetapiceruję (na razie niech się kotki na nim wyżywają), mam nadzieję, że fotele będą ok, bo dla mnie są ostatnio na nich siedzieliśmy, kiedy Magda nie mogła przeżyć że wpadamy do niej jak po ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Vesilka, ja Ci od razu mówiłam jaki kinkiet do Ciebie, nie słuchałaś Jak znajdę chwilę, to Ci wyślę potem moja propozycje. Słuchałam, słuchałam, ofkors, ale mówiłyśmy o łazience, i tam potrzebuję dwóch kinkietów i ty wiesz które mi sie podobają, oswajam sie z ceną póki co Vesi skąd masz taką ładną ławkę na wiatrołapie? Jak zrobiłaś zdjęcie w tej navy łazience tak od góry? na czym Ty tam wisiałaś? na żyrandolu? Ten kinkiet o którym myślałam odpada, bo masz go nad lustrem chyba coś skierowanego w dół? może podobne jak u Drop Inn? Ławeczka w wiatrołapie z hiszpanii ściągana (Artelore Home) Zdjecie robiłam z parapetu, usmiałam sie z tego żyrandola Dropi ma śliczny kinkiet i super u niej pasuje, a ja mam malutką umywaleczke, szafeczke i lusterko(30cm szer), jak wsadze tam taki masywny kinkiet, to bedzie dziwnie wyglądał. Udanych zakupów:) i w ogóle to masz fajnego męża, że zgadza sie na takie zmiany, mój jak sie coś nie zniszczy, rozleci, to nie ma szans na wymianę, do tego nie zna sie nic na stylach i dla niego nawet szafki kuchenne z castoramy są ok, bo tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ven na fejsa zajrzyj... poemat cały od pół godz. tam na Cię czeka Vesilka idę się przyjrzeć do jakiej zatem łazienki... Tej małej rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Magda łazienki nie mam na pinterest, bo nie skończona, jeszcze wiele brakuje, a zwłaszcza mi sił na jej dokończenie gdzieś w komentarzach wrzucałam ostatnio, zaraz wrzuce linka edit:tutaj łazienka Edytowane 12 Października 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Magda odpisałam Vesi no zły nie jest on na zmiany zgadza się tylko dlatego, że salon zrobiliśmy bardzo ekonomicznie i nawet jeżeli nie uda się sprzedać...to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts