Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tosiu kuruj się :hug:

Magda Zet tak dokładnie o lustro z inspiracji, w następnym domu będę je mieć :lol2: (tylko że ja budować nie zamierzam drugiego :rotfl: ), widzimy się dziś w MG?

Majmajki mnie nie irytują liczne propozycje :no: Radzę się w jednej kwestii dostaję 1000 porad w innej.

Piszę, że mi i mężowi się podoba i nie rozumiem po co wałkowany jest temat ściany kiedy otwarcie mówię, że nie chcę. Tak ciężko jest zrozumieć, że mam swoje zdanie i nie chcę w tej kwestii przynajmniej na razie być bombardowana propozycjami? Jak przyjdzie czas to chętnie się was poradzę w tej kwestii, na tą chwilę ta ściana będzie taka jak na wizualizacji. Będzie brązowa, bo tak obiecałam i tak się nam podoba. Będąc na miejscu potrafię stwierdzić jaką plamę koloru widzę w tym miejscu.

Nie będę wstawiać do salonu stylizowanego kredensu, bo stół w założeniu miał być jedynym takim elementem jeżeliby się trafił, a się trafił więc ściana będzie prosta. Zamykam na razie ten temat :p

[quote=Venus_m;6168017

Mnie niezmiennie zachwyca ich lustro nad kominkiem, lustrzana rama (lustro jest olbrzymie) i ma jeszcze takie ala perełki, cudne :yes:

a teraz mają takie wielkie okrągłe :rolleyes:

Venus wiesz, że ja też wzdycham do tego lustra z ala perełkami:rolleyes: Piszesz, że widziałaś takie samo okrągłe w MG, a mogłabyś jakąś fotkę zrobić i zapytac o średnicę i cene ofkors?Plisssssssssssss:rolleyes: Wiesz, że szukam okrągłego lustra nad bufet:wiggle:

Zyczę Ci, aby mąż doznał dziś w MG olśnienia, że Liberty są stworzone do Waszego salonu;)

http://mirrorzonline.com.au/store/images/Zeta_mirror_large2.jpg

Chyba też sobie kupię zapasowy dom, bo do obecnego nie-da-ra-dy ;)

Dlaczego ostatnio wszędzie widzę małe wazoniki z bukiecikiem białych kwiatów?

Muszę w końcu poddać się przeznaczeniu.

W mglisty poranek Venuska otworzyła oczy. Dzień się zaczął, a ona nie musiała zrywać się do pracy. Jej myśli bombardowało jedno słowo: Wolność! Liberty!

Lui :lol2: to nie jest lustro z BB tylko z realizacji pokazanej w BB, nie sprecyzowałam :lol2: mnie oba bardzo się podobają

Dropciu jak się uda to sprzedamy, jak się nie uda to wstawię fotel i podnóżek do środkowego i kiedyś przetapiceruję (na razie niech się kotki na nim wyżywają), mam nadzieję, że fotele będą ok, bo dla mnie są ;) ostatnio na nich siedzieliśmy, kiedy Magda nie mogła przeżyć że wpadamy do niej jak po ogień ;)

Vesilka, ja Ci od razu mówiłam jaki kinkiet do Ciebie, nie słuchałaś ;)

Jak znajdę chwilę, to Ci wyślę potem moja propozycje.

Słuchałam, słuchałam, ofkors, ale mówiłyśmy o łazience, i tam potrzebuję dwóch kinkietów i ty wiesz które mi sie podobają, oswajam sie z ceną póki co :)

Vesi skąd masz taką ładną ławkę na wiatrołapie? :mad:

Jak zrobiłaś zdjęcie w tej navy łazience tak od góry? na czym Ty tam wisiałaś? na żyrandolu? :lol2:

Ten kinkiet o którym myślałam odpada, bo masz go nad lustrem :rolleyes: chyba coś skierowanego w dół? może podobne jak u Drop Inn? :D

Ławeczka w wiatrołapie z hiszpanii ściągana (Artelore Home)

Zdjecie robiłam z parapetu, usmiałam sie z tego żyrandola :rotfl:

Dropi ma śliczny kinkiet i super u niej pasuje, a ja mam malutką umywaleczke, szafeczke i lusterko(30cm szer), jak wsadze tam taki masywny kinkiet, to bedzie dziwnie wyglądał.

Udanych zakupów:)

i w ogóle to masz fajnego męża, że zgadza sie na takie zmiany, mój jak sie coś nie zniszczy, rozleci, to nie ma szans na wymianę, do tego nie zna sie nic na stylach i dla niego nawet szafki kuchenne z castoramy są ok, bo tanie ;)