Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zizi mam coś dla Ciebie :) Wiem, że jeszcze tej jadalni nie zrobiłaś do końca, ale ona dla mnie jest taka ugłaskana, grzeczna, ja tam widzę coś z pazurem. Coś = lustro :cool: Takie np:

[ATTACH=CONFIG]218042[/ATTACH]

Zdjęcie BBHome.

Ven wiesz, że mam te zdjecie zapisane w ulubionych?:yes: m.in z powodu tego lustra:cool:Kurcze, ale gdzie takie cudo można kupić?

Jesteśmy :wiggle:

Fotele wyglądają obłędnie :lol: :yes: piszę to z pełną charakterystyczną dla mnie skromnością!! :D :wiggle: chce mi się z radości skakać, kotki tkaniny na razie nie zaczepiają, Fionka robiła już pingwinka żeby podrapać ale smutno po materiale zjechała :lol2:

Fotki zrobimy jutro, sofa nie wygląda bardzo źle ;) mogłoby być lepiej ale to nie sofa liberty od Barbe :rotfl: krzyżak jest na plecach a ławą jest stolik lack spod telewizora. Telewizor stoi na tym pojedynczym lacku białym :rotfl: wygląda komicznie. Także za chwilę będziemy ogarniać ściankę tv chociaż w planach bo się we mnie już gotuje jak widzę jaką marną scenerię mają fotele.

Zizi biała ława :yes: będę musiała się przypatrzeć jakiejś ładnej, niedrogiej :rolleyes: mąż też mówił, że biała a ja widziałam takie tylko albo prowansalskie albo glamour :sick: :lol:

o cenach napiszę na priv :)