duś1719506024 12.10.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dlaczego ostatnio wszędzie widzę małe wazoniki z bukiecikiem białych kwiatów? Muszę w końcu poddać się przeznaczeniu. hahaha za mną chodzą lilie. śniły mi się przedwczoraj. kazałam przed chwilą staremu jechać kupić (jak nie przywiezie lilii a coś innego, to będę zła... wczoraj się spiłam z sąsiadką i dziś mam spowolnione ruchy i jestem ogólnie drażliwa. same więc rozumiecie - lilie i żadne inne...) fotel - zajeeeee... i kot pod kolor przez ciebie zamiast zacząć i skończyć temat barisolu oglądam właśnie fotele. pff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.10.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) No, Kochana! http://cdn03.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2013/05/11/gatsby-leo-051113.gif Czad:rotfl: Moja ukochana scena:rotfl: Ven :wave: Strasznie się cieszę, że Ci się tak pdobają Miód na me serce Tylko obróć tą poduszkę proszę I ława nie biała, plizzz Jeśli już to szara... Szary czy grafitowy (też przy szafce rtv) fajnie połączy to wszystko. Albo nawet coś czarnego... białe nie Niklowana ława też super by wyglądała Edytowane 12 Października 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 12.10.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Bardzo, bardzo dobry wybór.Tylko poducha bokiem leży.A Fionce zimno w łapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Helloł Classic tak właśnie jest, Fionka urzęduje na fotelach i nic nie zaczepia, ślizga się muszę jak najszybciej opchnąć sofę bo czuję że może się na niej wyżyć jako głównemu winowajcy Magda zastanowię się, nam się z białą podoba, ale spokojnie najpierw ścianka dzięeeeeeeeeeeeeeeki Diana Duś ostro ja zaraz będę szperać za ławą, miałam sprzątać ale zwinęłam się w kulkę w fotelu i z mamą rozprawiałam. Moja mama stwierdziła, że ja na te fotele w pełni zasługuję, bo co jak co ale o nich biadoliłam od pół roku często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Silver nie może jej być zimno, bo w domu ciepło łapki ciepłe jessssssuuuuuuuuuuuu ale mam radość!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.10.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 fotel z poduchą wygląda wow ( pamiętasz o wymiarach ramy lustra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Łómen zapomniałam Zwyciężyła Zizi, rama ma 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Magda dopiero załapałam o co chodzi z poduszką...obróć? a ja zrozumiałam ubrudź i myślę sobie do czego Ty mnie namawiasz, żebym świadomie chlew robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 hahaha za mną chodzą lilie. śniły mi się przedwczoraj. kazałam przed chwilą staremu jechać kupić (jak nie przywiezie lilii a coś innego, to będę zła... wczoraj się spiłam z sąsiadką i dziś mam spowolnione ruchy i jestem ogólnie drażliwa. same więc rozumiecie - lilie i żadne inne...) Ja bez snu i lilii też jestem dzisiaj drażliwa. Wyszłam z domu, żeby się odprężyć, poszłam na zakupy. Żeby przejść przez ulicę (na obszarze zabudowanym) czekałam kilka minut, bo w obie strony z prędkością światła sunęły dwa nieprzerwane sznury samochodów. Z powrotem to samo. Czekam, czekam, czekam, w końcu z narażeniem życia, z duszą na ramieniu rzucam się przed siebie i dokladnie NA SAMYM ŚRODKU jezdni urywa mi się torebka z winogronami, które spadają z plaćnięciem na asfalt. Boję się podnieść, bo nie chcę jeszcze umierać. Idę dalej. Ale nikt nie jedzie, wracam, podnoszę, i idę do samochodu, z ust lecą mi najgorsze, najgorsze!!! Czad:rotfl: Moja ukochana scena:rotfl: Very liberty, nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.10.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ... myślę sobie do czego Ty mnie namawiasz, żebym świadomie chlew robiła? Zajebiszczy fotel i z tą poduchą, mniodzio Czekam na ful-wypas-sesje foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Luiza :rotfl: brzmi śmiesznie, ale ogólnie nie zazdroszczę pisałam już, że ostatnio szłam do pracy i zrobiłam przysiad rycerza pod hotelem europejskim? Tak się okazuje szacunek przejściu dla pieszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Vesi ale się nagimnastykuję żeby fotki były dobre tj mąż nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Gratulacje kochana cudnego zakupu :wave: jest bajka .....ja też zadowolona z dzisiejszych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Magda Zet wiesz jakiej ławy ja tu najbardziej pragnę? tej z X co masz w MG :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Londonko pokazuj porcelanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Idę zając się kwiotkiem, kupiłam dziś odżywkę do Zamio i ziemię do dosypania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jutro zafotuję moją kolekcję...nie wiedziałam,że będziesz chciała zobaczyc:) ......ale mam pare fot sypialni...słabe bo cały dzień szarawa u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.10.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 WOW! Wspaniały zakup!!! Fotelik Cudny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts