Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proszę bardzo Biały zaakceptował, już nawet doopsko sobie na nim wyszorował :lol:

IMAG0308.jpg

Kotkom bardzo nie podoba się brak możliwości zaciągania fotela :lol2: więc z cicha ciągle próbują :lol2:

chyba muszę na ten tychmiast zrobić jakąś wystawkę na ławie...a nie mam z czego, tj mogę zabrać z konsoli ale wtedy przestanie mi się podobać...czyli trzeba dokupić ;) ale najpierw taca.
Barbe, to o którym mówi Venus, to dokładnie takie jak z inspiracji. Inne niż na qklejonym przez Ciebie zdjęciu z MG.

Aaaaa! Pójdę sobie chociaż pooglądać, bo w domu mam zapotrzebowanie tylko na dwa lustra, oba w zasadzie przyklepane. Piękne jest.

W mglisty poranek Venuska otworzyła oczy. Dzień się zaczął, a ona nie musiała zrywać się do pracy. Jej myśli bombardowało jedno słowo: Wolność! Liberty!

Chciałam złożyć reklamację. Miało być gorąco, słonecznie i cudownie. Moja dzisiejsza emerycka wycieczka do Konstancina też miała wyglądać inaczej :mad:.

fionka wyjazd z fotela, białas wygląda na nim lepiej! :lol2:

kurcze, przyszłam tu, aby was o coś zapytać i zapomniałam. kurka no.

stary wrócił bez lilii. w całym mieście wymiotło je z kwiaciarni (wtf?!). żeby mnie przekupić przyniósł mi... milkę z daimem. czy wy wiecie jaka ona jest pyszna!? jesooo, wylizałam właśnie papierek, chyba go zaraz pożrę normalnie!

Londonka nie ma, chyba musisz mi porcelany pożyczyć :lol: ;)

Taka ława to zło? ;)

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vittsjo-stolik__0135348_PE292039_S4.JPG