Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Marjelko wydaje mi się, że identycznie jak Twoje, bo ja się z marszu w nich zakochałam, na pewno proste a nie dzwonowate i bez ozdobnej nóżki.

Tyle że tą prostą to ja mam z delimy (ta z sałatką z roszponki):lol2:, a ta druga chyba dzwonowata( ta z owocową sałatką):lol2: to właśnie z Almi :eek::rolleyes:

No nic chyba będziesz musiała zrobić foto :p

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nicol ostatnio bryka na zasłonki, ale wyczytałam inny sposób kary bo już siły nie miałam, napełniłam psikacz wodą i psikam jej po karku jak coś przeskrobie, ucieka jak najdalej a później przychodzi się przeprosić :lol: na zasłonki cały dzień nie skacze, a co spojrzy na dozownik to pręży grzbiet ;)

5 marca zaczynam.

http://www.jakkupowac.pl/artykuly/63,78/dla-zwierzat,dla-kotow

Tu są fajne artykuły. Ja dla mojego kupuję mokrą Animonda Carny Kitten, bo ma mięsa ponad 80%, nawet Purina tyle nie ma. Kupuję przez internet, więc wychodzi tanio. A jak pachnie, widać całe kawałki mięsa. Suche to mieszanka Puriny i Happycata dla maluchów, kupuję na wagę w zoologicznym. Co do żwirku - polecam silikonowy, z Vitapolu chyba mam.

Venus - a myślisz, że kicia będzie chciała tam spać? Trudno zmusić kota do spania w jednym miejscu. Nasz ma legowisko i śpi tam, jak go wywalimy z pokoju, bo nas budzi, ale tak poza tym sypia w różnych miejscach ;)

Karafki na płyn do kąpieli, oczywiście tych mazideł zamierzam się szybko pozbyć, a sądząc po wydajności odbędzie się to szybko i bezboleśnie :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2262954.jpg

P.S. Miejscami nie ma fugi, gdzieś wycięty silikon, ale w środę ma to być już tylko złym wspomnieniem :wiggle:

gdzie kupiłas te cudne karafki

ja wlasnie tez od penwego czasu rozgladam sie za karafkami na alkohol bo jakos producenci dozownikow na mydlo omijaja tez temat. Jedyny duży dozownik ale z pomka widzialam kiedys w Selgrosie