MarJel 26.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marjelko wydaje mi się, że identycznie jak Twoje, bo ja się z marszu w nich zakochałam, na pewno proste a nie dzwonowate i bez ozdobnej nóżki. Tyle że tą prostą to ja mam z delimy (ta z sałatką z roszponki), a ta druga chyba dzwonowata( ta z owocową sałatką) to właśnie z Almi No nic chyba będziesz musiała zrobić foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yokasta u nas jest na razie przestrzeń otwarta, w przyszłości jak będą drzwi albo będzie zamocowana wkładka dla kota albo będziemy zostawiać otwarte sterylka po 1 ruji Marjel a to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marjel a to dobrze Ale co dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ale cudne karafki . Ale teraz musisz płyn o odpowiednim kolorze kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mirelko płyn mam biały, takiego zawsze używam Marjelko no też dobrze że mamy inne, chociaż byłam przekonana że to TE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Super, ze umiescilas zdjecia domku na 1szej stronie. dzieki temu znow moglam sobie je przejrzec i stwierdzic...ehhh super! tez tak chce! a kicia - slodziaczek. a rozrabia cos wiecej? kiedy Ci sie konczy leniuchowanie z kotem i zaczynasz prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nicol ostatnio bryka na zasłonki, ale wyczytałam inny sposób kary bo już siły nie miałam, napełniłam psikacz wodą i psikam jej po karku jak coś przeskrobie, ucieka jak najdalej a później przychodzi się przeprosić na zasłonki cały dzień nie skacze, a co spojrzy na dozownik to pręży grzbiet 5 marca zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 http://www.jakkupowac.pl/artykuly/63,78/dla-zwierzat,dla-kotow Tu są fajne artykuły. Ja dla mojego kupuję mokrą Animonda Carny Kitten, bo ma mięsa ponad 80%, nawet Purina tyle nie ma. Kupuję przez internet, więc wychodzi tanio. A jak pachnie, widać całe kawałki mięsa. Suche to mieszanka Puriny i Happycata dla maluchów, kupuję na wagę w zoologicznym. Co do żwirku - polecam silikonowy, z Vitapolu chyba mam. Venus - a myślisz, że kicia będzie chciała tam spać? Trudno zmusić kota do spania w jednym miejscu. Nasz ma legowisko i śpi tam, jak go wywalimy z pokoju, bo nas budzi, ale tak poza tym sypia w różnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Venusko dziękuję Ci bardzo. Kurcze u was jakoś to inaczej wygląda, ale pewnie dlatego ze zabudowane A pojemniki - karafki to ja chętnie bym przygarnęła. Nie dość że ładne to i dziecko bez obawy mogło by sobie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Venus - a myślisz, że kicia będzie chciała tam spać? Trudno zmusić kota do spania w jednym miejscu. Nasz ma legowisko i śpi tam, jak go wywalimy z pokoju, bo nas budzi, ale tak poza tym sypia w różnych miejscach U mnie wszystko przegrało z fotelem Tirup. Jest numer jeden i żadne inne posłanie nie jest w stanie go przebić. Koszt 600 pln ale warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 czy będzie chciała kicia spać to ja nie wiem, ale będzie legowisko pasować do wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 27.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Karafki na płyn do kąpieli, oczywiście tych mazideł zamierzam się szybko pozbyć, a sądząc po wydajności odbędzie się to szybko i bezboleśnie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2262954.jpg P.S. Miejscami nie ma fugi, gdzieś wycięty silikon, ale w środę ma to być już tylko złym wspomnieniem gdzie kupiłas te cudne karafki ja wlasnie tez od penwego czasu rozgladam sie za karafkami na alkohol bo jakos producenci dozownikow na mydlo omijaja tez temat. Jedyny duży dozownik ale z pomka widzialam kiedys w Selgrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Czarownicaaa pisałam, że w perfumerii Douglas Cały wybór różnych kształtów i kolorów, ja już dziś jeden napełniłam właściwym płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jutro akcja łazienka górna nareszcie odzyskam swoje szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jutro akcja łazienka górna nareszcie odzyskam swoje szuflady prosimy o fotorelacje z imprezy w takim razie:lol2: Venusku, czy przeczytałas mojego maila i lubisz mnie jeszcze? wiem, wiem-krejzolka ze mnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Venusku pytanko na privie czeka http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif aaaaaaaaa i fioleczki śliczne Ale spanko dla kota najbardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 of korz Hazel--->> You żartuję krejzolu, ja sama taka zakręcona więc przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 jutro impreza dla fachowców i dla mnie sprzątanie Postawiłam w łazience krzesło Vici i wygląda obłędnie, na piątek mam montaż rolety w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Postawiłaś i się nie pochwaliłaś ??? Nieładnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts