london23 13.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ven lampy nie znam ale jest śliczna:rolleyes: Oglądałam czas honoru:) No coraz lepiej z ta zabudowa coraz lepiej jeszcze troszkę odejmiesz i będzie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Paaaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Hej Venus czy u Ciebie cały czas wisi bombka Fotele przepiękne ale wyglądają na niewygodne mam rację??? Skąd ta druga lampa??? Fajna Ta pierwsza zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 o żesz ty, połowę tych podnóżków widziałabym jako "siedzonko" w moim przedpokoju. mieszacie mi we łbie! mam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.10.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć... Weekend mi minął na nadrabianiu wątku Venus Veni - fotele śliczne ten materiał - nic tylko się do niego przytulić przez Ciebie/dzięki Tobie navy znowu zawrócił mi w głowie (może nie wnętrzarsko, bo i bez niego mam zadymkę - stołowo krzesłową). Gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 helloł no mi się podoba:yes: patrzę na te toje panele, znam je przecież i ja miłośnik drewna mogłabym rzec , ze to merbau jest na fotkach, ja mam wielki sentyment do tego odcienia, na dole mi nie pasował dlatego mam go w górnej łazience:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 helloł spałam do 10 kot ze mną, ja nie wiem gdzie on kumuluje pokłady przytulania, bo wierci się ciągle i każe tarmosić brzuch i pod bródką głaskać Ven lampy nie znam ale jest śliczna:rolleyes: Oglądałam czas honoru:) No coraz lepiej z ta zabudowa coraz lepiej jeszcze troszkę odejmiesz i będzie super:) Londonko my wczoraj po północy poszliśmy spać tak nas serial wciągnął Co mam odjąć kiedy tam już nie ma czego? Zawiodłaś, mnie kto jak kto ale Ty każesz odjąć? :P Hej Venus czy u Ciebie cały czas wisi bombka Fotele przepiękne ale wyglądają na niewygodne mam rację??? Skąd ta druga lampa??? Fajna Ta pierwsza zresztą też Hej Nessko tak pisałam już kiedyś, że przy pakowaniu bombek wszystkie pudełka zapakowałam w stretch, opisałam włożyłam pod schody wracam do salonu a tu została mi jedna bombka z kinkietu. Stwierdziłam, że będzie tu cały rok, bo ja nie zamierzam tych pudeł otwierać wcześniej niż za rok Fotele wyglądają na niewygodne? one są bardzo wygodne! oczywiście jak fotel salonowy, bo nie jest to wielki fotel w którym się człowiek zapada jak np w uszaku (ból mojego męża właśnie o to, a i tak siedzi na sofie ). Pisałam, że wstąpiliśmy jeszcze w sobotę do MG zbadać fotele Angel MebelPlastu, to był też fotel salonowy a sztywny jak nie wiem co, wstałam tak szybko jak usiadłam. mam identycznie u mnie zazwyczaj jest tak, że jak już mam milion koncepcji jak ostatnio z fotelami to jestem blisko podjęcia finalnej decyzji także kombinuj, mnie pomaga Dzień dobry Hej, miłego dnia Cześć... Weekend mi minął na nadrabianiu wątku Venus Veni - fotele śliczne ten materiał - nic tylko się do niego przytulić przez Ciebie/dzięki Tobie navy znowu zawrócił mi w głowie (może nie wnętrzarsko, bo i bez niego mam zadymkę - stołowo krzesłową). Gratuluję zakupu! Asiu przecież nie było aż tak dużo napisane, bo teraz więcej o wnętrzach Navy zawrócił mi w głowie jak Admetka kombinowała ze swoją łazienką. Nie mogłam przestać myśleć o tym kolorze (chciałam nawet malować łazienkę dolną ) więc na pocieszenie kupiłam do niej navy ręczniki Za fotele dziękuję, nie mogę się na nie napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Hmn...widzi mi się szezląg za sofą w stronę kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Hejo O jej mówisz ,że zawoidłam:lol2: no odjęła bym tą górną zabudowę ,bo i tak ciężko tam sięgnąc:D Szezląg ...hyyyy też wzdycham i kedyś na pewno będę miała jak trafię na swojego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Londonka ale ja już ją odjęłam nie widać? Magda witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Asiu przecież nie było aż tak dużo napisane, bo teraz więcej o wnętrzach Nie, nie było Ja już byłam bliska poddania się, a odkąd się tu pojawiłam, to nie opuściłam ani jednego posta i nawet rodzenie dziecka mi w tym nie przeszkodziło - hehe. No ale w ten weekend było masakrycznie mi się ogarnąć - między domem, a FM. No ale jak się zorientowałam, że fotele kupilaś to od razu przyśpieszenia dostałam A wracaj ąc do Twojego salonu to w głębi, pod witryną okienną coś będzie? Bo dla mnie to tam aż się prosi o jakiś aranż - taki rilax plejs. Tylko na ławeczkę to tam chyba za nisko? Może jakieś ładne poduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Asiu myślałam o poduchach na parapecie, bo robienie skrzyni z siedziskiem odpada Pod tym małym oknem bocznym na zabudowie niskiej ma być materac dla kotów do leżakowania i koniecznie lampa na podstawie 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 To super:yes: no nie zakminiłam,ze odjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Prześliczne legowisko dla kota: http://www.zwierzakowo.pl/uploads/products/big/trixie-my-prince-legowisko-4da5.jpg z serii My Prince, dla Prinsia jak znalazł tylko koty same wybierają legowiska i najczęściej są to sofy lub fotele dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Londonka bo ja tak nieudolnie nałożyłam na górę cegłę Co ciekawie ja tam mam wyprowadzony kabel pod oświetlenie i rurę od reku która ma być ukryta w górnej zabudowie. Nie wiemy jeszcze czy z tą rurą da się coś zrobić, czyt uciąć i zrobić na równo z sufitem. Do tego dołożenie cegły której w tej ilości nie mamy i jak patrzę...to będzie brzydko bo miejsca jest więcej jak na 2 rzędy cegieł a za mało na 3. Cegłę powinno się układać od góry a u nas wyszłoby takie nie wiadomo co. Do tego uzyskanie koloru fugi...o matko już mi się nie chce o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Po pięknych drzwiach do garderoby Nihiru wpadła mi w ręce inna inspiracja Nie wiemy jeszcze, które będą u nas, ale pokażę wam najnowsze: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/zdjecie242345_zps9dd88199.jpg Nity tapicerskie po rombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 dopszzz idę obiad robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A gbyby dac sztukaterie (listwy ) w to miejsce , a rurę chyba można bez problemu obciąć i założyć kratkę na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Drzwi pikne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts