Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ven lampy nie znam ale jest śliczna:rolleyes:

Oglądałam czas honoru:)

No coraz lepiej z ta zabudowa coraz lepiej jeszcze troszkę odejmiesz i będzie super:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o żesz ty, połowę tych podnóżków widziałabym jako "siedzonko" w moim przedpokoju. mieszacie mi we łbie!

mam identycznie

Cześć...

Weekend mi minął na nadrabianiu wątku Venus :bash: ;)

Veni - fotele śliczne :yes: ten materiał - nic tylko się do niego przytulić :hug: przez Ciebie/dzięki Tobie navy znowu zawrócił mi w głowie (może nie wnętrzarsko, bo i bez niego mam zadymkę - stołowo krzesłową).

Gratuluję zakupu! :yes:

helloł

no mi się podoba:yes: patrzę na te toje panele, znam je przecież i ja miłośnik drewna mogłabym rzec , ze to merbau jest na fotkach, ja mam wielki sentyment do tego odcienia, na dole mi nie pasował dlatego mam go w górnej łazience:D

helloł :bye: spałam do 10 :jawdrop: kot ze mną, ja nie wiem gdzie on kumuluje pokłady przytulania, bo wierci się ciągle i każe tarmosić brzuch i pod bródką głaskać :hug:

Ven lampy nie znam ale jest śliczna:rolleyes:

Oglądałam czas honoru:)

No coraz lepiej z ta zabudowa coraz lepiej jeszcze troszkę odejmiesz i będzie super:)

Londonko my wczoraj po północy poszliśmy spać :lol2: tak nas serial wciągnął :lol:

Co mam odjąć kiedy tam już nie ma czego? :lol2: Zawiodłaś, mnie kto jak kto ale Ty każesz odjąć? :p :P

Hej Venus czy u Ciebie cały czas wisi bombka ;) Fotele przepiękne ale wyglądają na niewygodne mam rację??? Skąd ta druga lampa??? Fajna :yes: Ta pierwsza zresztą też :yes:

Hej Nessko tak :yes: :lol2: pisałam już kiedyś, że przy pakowaniu bombek wszystkie pudełka zapakowałam w stretch, opisałam włożyłam pod schody wracam do salonu a tu została mi jedna bombka z kinkietu. Stwierdziłam, że będzie tu cały rok, bo ja nie zamierzam tych pudeł otwierać wcześniej niż za rok :)

Fotele wyglądają na niewygodne? :o one są bardzo wygodne! oczywiście jak fotel salonowy, bo nie jest to wielki fotel w którym się człowiek zapada jak np w uszaku (ból mojego męża właśnie o to, a i tak siedzi na sofie :lol2: ). Pisałam, że wstąpiliśmy jeszcze w sobotę do MG zbadać fotele Angel MebelPlastu, to był też fotel salonowy a sztywny jak nie wiem co, wstałam tak szybko jak usiadłam.

mam identycznie

:lol2: u mnie zazwyczaj jest tak, że jak już mam milion koncepcji jak ostatnio z fotelami to jestem blisko podjęcia finalnej decyzji :yes: także kombinuj, mnie pomaga :)

Dzień dobry

Hej, miłego dnia :hug:

Cześć...

Weekend mi minął na nadrabianiu wątku Venus :bash: ;)

Veni - fotele śliczne :yes: ten materiał - nic tylko się do niego przytulić :hug: przez Ciebie/dzięki Tobie navy znowu zawrócił mi w głowie (może nie wnętrzarsko, bo i bez niego mam zadymkę - stołowo krzesłową).

Gratuluję zakupu! :yes:

Asiu :hug: przecież nie było aż tak dużo napisane, bo teraz więcej o wnętrzach ;)

Navy zawrócił mi w głowie jak Admetka kombinowała ze swoją łazienką. Nie mogłam przestać myśleć o tym kolorze (chciałam nawet malować łazienkę dolną :lol2: ) więc na pocieszenie kupiłam do niej navy ręczniki :wiggle:

Za fotele dziękuję, nie mogę się na nie napatrzeć :rolleyes:

Hejo :bye:

O jej mówisz ,że zawoidłam:lol2: no odjęła bym tą górną zabudowę ,bo i tak ciężko tam sięgnąc:D

Szezląg ...hyyyy też wzdycham i kedyś na pewno będę miała jak trafię na swojego:yes:

Asiu :hug: przecież nie było aż tak dużo napisane, bo teraz więcej o wnętrzach ;)

Nie, nie było ;) Ja już byłam bliska poddania się, a odkąd się tu pojawiłam, to nie opuściłam ani jednego posta i nawet rodzenie dziecka mi w tym nie przeszkodziło - hehe. No ale w ten weekend było masakrycznie mi się ogarnąć - między domem, a FM. No ale jak się zorientowałam, że fotele kupilaś to od razu przyśpieszenia dostałam :lol2:

A wracaj ąc do Twojego salonu to w głębi, pod witryną okienną coś będzie? Bo dla mnie to tam aż się prosi o jakiś aranż - taki rilax plejs. Tylko na ławeczkę to tam chyba za nisko? Może jakieś ładne poduchy?

Asiu myślałam o poduchach na parapecie, bo robienie skrzyni z siedziskiem odpada ;) Pod tym małym oknem bocznym na zabudowie niskiej ma być materac dla kotów do leżakowania :yes:

i koniecznie lampa na podstawie 70 cm :yes:

Prześliczne legowisko dla kota:

http://www.zwierzakowo.pl/uploads/products/big/trixie-my-prince-legowisko-4da5.jpg

z serii My Prince, dla Prinsia jak znalazł :rolleyes: tylko koty same wybierają legowiska i najczęściej są to sofy lub fotele dla dorosłych ;)

Londonka bo ja tak nieudolnie nałożyłam na górę cegłę ;) Co ciekawie ja tam mam wyprowadzony kabel pod oświetlenie i rurę od reku która ma być ukryta w górnej zabudowie.

Nie wiemy jeszcze czy z tą rurą da się coś zrobić, czyt uciąć i zrobić na równo z sufitem. Do tego dołożenie cegły której w tej ilości nie mamy i jak patrzę...to będzie brzydko bo miejsca jest więcej jak na 2 rzędy cegieł a za mało na 3. Cegłę powinno się układać od góry a u nas wyszłoby takie nie wiadomo co. Do tego uzyskanie koloru fugi...o matko :bash: już mi się nie chce o tym myśleć.

Po pięknych drzwiach do garderoby Nihiru wpadła mi w ręce inna inspiracja :cool: Nie wiemy jeszcze, które będą u nas, ale pokażę wam najnowsze:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/zdjecie242345_zps9dd88199.jpg

Nity tapicerskie po rombie :yes:

zdjecie242345_zps9dd88199.jpg