Venus_m 28.02.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 pochwalę się jak wstawimy na nowo szuflady i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 impreza się zaczęła, a poprawek trochę jest ale na wieczór powinno być cacy, chociaż nie wiem czy z szufladami, bo możliwe że trzeba będzie zaczekać aż wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Czekam z niecierpliwością na efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja też ale fotki w piątek jak się roleta zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 nie no dzwonię jak wariatka do Zary Home i ciągle na mój dozownik nie mogę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zacieram ręce na moje after party po wyjściu glazurnika jeszcze mi pan odsprzeda płyn do czyszczenia i wszystko będzie lśnić ale dziś chyba wszystkiego nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 29.02.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Venus, ja również czekam z niecierpliwością na zdjęcia łazienki Ten dozownik jest obłędny, od razu jak zobaczyłam go w gazecie zaznaczyłam jako przyszłe must have, szkoda, że cena (49 zł) okazała się błędna. Pomęczę Cię jeszcze z wielkością okien, dopóki mogę jeszcze coś zmienić, jaka jest wielkość okien u Ciebie w kuchni, czy drzwi tarasowe przy jadalni to 180x240? Wysokość pomieszczeń na dole masz około 2,70 m? I ostatnie pytanie w tej serii jaka jest wysokość dolnych szafek kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzustaaa olaboga Okna w kuchni szerokość oba mają 130 cm, wysokośc chyba 140 cm. Okno tarasowe chyba 180x240 - zmierzę później, bo na razie kotki psotki pilnuję żeby mi w żadną dziurę nie wlazła i żeby jej glazurnik nie zapłytkował Na dole 270 po zabudowie g-k, bez ok 280 cm. P.S. Dziś na pewno nie sprzątnę tak jakbym chciała ponieważ musi niestety wszystko przeschnąć a trochę poprawek było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja też ale fotki w piątek jak się roleta zamontuje Phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 29.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam, Od dawna jestem podglądaczka w Twoim pięknym domku ale dopiero teraz mam pretekst żeby się ujawnić Poszukuję dokładnie takiej patery ze szklaną pokrywa jak ty masz do owoców: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302162.jpg Pamiętasz może gdzie to kupiłaś? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Madzioochna witam Pamiętam gdzie kupiłam, natomiast nie mam opakowania żeby powiedzieć jakiej firmy. Kupiłam w sklepie sprowadzającym różne szkła, nazywa się Pol Szkło, za jakieś 50-60 zł (pokrywa i tacka). Raczej jest z tych niszowych sklepów i w żadnej wielkiej galerii go nie znajdziesz...no a może, ale cena wtedy byłaby pewnie 3x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A ja od rana siedzę i czekam na obiecane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Al to chyba jutro ma być, bo przecież jutro jest piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 01.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Al to chyba jutro ma być, bo przecież jutro jest piątek Buahaha, a ja też od rana zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 jutro ale i tak jeszcze się troszku nabrudzi, muszę czekać aż fugi zaskrzepną ale sobie after party z płynem do czyszczenia fug zrobię w dolnej, bo tam tylko jedna fuga była poprawiana, więc mogę resztę wylizać do czysta jutro roleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) a no fakt jutro. tak to jest jak się nie wie jaki jest dzień tygodnia Edytowane 1 Marca 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a mnie najbardziej boli, że posprzątam a zaraz i tak się nabrudzi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Montaż rolety przesunął się na sobotę, ale to dobrze wyczyszczę sobie wszystko i mi materiał paprochów nie wchłonie Fiona cały dzień jak wyjęła z mojej szklanki słomkę, nawet o mm nie przesuwając szklanki cały dzień z nią lata w pysku i gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Domagam się cotygodniowej dokumentacji zdjęciowej, żebyśmy widziały, jak dorasta Pewnie już wygląda inaczej niż na początku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 no już taki większy mały tygrys z niej, ale na buźce nadal maluch Sprzątam sobie wczoraj łazienkę i słyszę takie przeraźliwe miauuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! ale takiego to jeszcze nie słyszałam, więc biegnę do pokoju a co Fiona zrobiła? Bawiła się kulką na nitce i tak się zaplątała że tułów na podłodze, dupka w górze i pętla ścisnięta na ogonie. Bez problemu ściągnęłam, poszłam do łazienki i znowu takie same miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! no to biegnę i to samo, w końcu schowałam tą zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts