Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, ja również czekam z niecierpliwością na zdjęcia łazienki :) Ten dozownik jest obłędny, od razu jak zobaczyłam go w gazecie zaznaczyłam jako przyszłe must have, szkoda, że cena (49 zł) okazała się błędna.

Pomęczę Cię jeszcze z wielkością okien, dopóki mogę jeszcze coś zmienić, jaka jest wielkość okien u Ciebie w kuchni, czy drzwi tarasowe przy jadalni to 180x240? Wysokość pomieszczeń na dole masz około 2,70 m? I ostatnie pytanie w tej serii :) jaka jest wysokość dolnych szafek kuchennych?

Dzustaaa olaboga :lol:

Okna w kuchni szerokość oba mają 130 cm, wysokośc chyba 140 cm. Okno tarasowe chyba 180x240 - zmierzę później, bo na razie kotki psotki pilnuję żeby mi w żadną dziurę nie wlazła i żeby jej glazurnik nie zapłytkował :lol2:

Na dole 270 po zabudowie g-k, bez ok 280 cm.

P.S. Dziś na pewno nie sprzątnę tak jakbym chciała ponieważ musi niestety wszystko przeschnąć a trochę poprawek było.

Witam,

Od dawna jestem podglądaczka w Twoim pięknym domku ale dopiero teraz mam pretekst żeby się ujawnić :)

Poszukuję dokładnie takiej patery ze szklaną pokrywa jak ty masz do owoców:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302162.jpg

Pamiętasz może gdzie to kupiłaś?

Z góry dziękuję.

Madzioochna witam ;)

Pamiętam gdzie kupiłam, natomiast nie mam opakowania żeby powiedzieć jakiej firmy. Kupiłam w sklepie sprowadzającym różne szkła, nazywa się Pol Szkło, za jakieś 50-60 zł (pokrywa i tacka). Raczej jest z tych niszowych sklepów i w żadnej wielkiej galerii go nie znajdziesz...no a może, ale cena wtedy byłaby pewnie 3x :)

no już taki większy mały tygrys z niej, ale na buźce nadal maluch ;)

Sprzątam sobie wczoraj łazienkę i słyszę takie przeraźliwe miauuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! ale takiego to jeszcze nie słyszałam, więc biegnę do pokoju a co Fiona zrobiła? :) Bawiła się kulką na nitce i tak się zaplątała że tułów na podłodze, dupka w górze i pętla ścisnięta na ogonie. Bez problemu ściągnęłam, poszłam do łazienki i znowu takie same miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! no to biegnę i to samo, w końcu schowałam tą zabawkę :lol2: