Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dżustaa taka jasna glamour będzie ok, moja mama w salonie taką położyła. Rozważ jeszcze pasy, romby (tylko nie takie goth :p ) :rolleyes:

Justyna, pasów raczej nie biorę pod uwagę na klatkę schodową bo to i tak najwyższe miejsce, więc nie chcę zaburzać proporcji. Za rombami rozglądam się od kilku tygodni ale nie znalazłam nic wow w rozsądnej cenie

Dziewczyny, dziękuję za wypowiedzi

Polak człowiek rabatu i promocji :rolleyes:

Oj, ja coś na ten temat wiem :rotfl:

A sieciówy tak rozpuściły, że teraz to i 50% wydaje się mało :sick:

Klientka kiedyś pyta, czy na lustro dostanie rabat. Ja mówię, że niestety, ale te lustra mamy w stałej ofercie, świetnie się sprzedają i rabatów na nie nie przewidujemy. Ale... ten konkretny egzemplarz ma delikatnie uszczerbioną ramę (wystarczyło podmalować czarną farbą), więc możemy o jakimś małym upuście pomyśleć.

A Pani na to: "To ile? 50%?"

Ja :jawdrop: "Wie Pani co, za darmo to nie mam w interesie rozdawać"

A Pani na to: "Nie, nie, ale ja nie mówię 100%, tylko 50%"

Hmmm... a ja je dostałam je w prezencie czy kupiłam za złotówkę? Ciekawe, w którą wersję wierzy ;)

Mam nadzieję, że to nie była żadna z Was i się nie obrazi, że tak tu przytaczam :rotfl: