Venus_m 15.10.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ostro zbieram i powstawiam inspiracje co można zrobić z ikeowskiego rasta, jestem w kropce którą wersję chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.10.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zizi nie byłam, ale możesz odwiedzić jeszcze Sweet Living Home i Pasiowy Home Art Deco nie wiem też czego szukasz, ja to latam w zasadzie tylko na Kopernika Szukam przede wszystkim dodatków:yes: Justa gdzie jest Sweet Living Home? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 15.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hej.Magdazzz, widocznie masz za małe marże. ;/ Wiesz, jak to jest. Jak byś podała wyższą cenę i większą przecenę, to klienci byliby zadowoleni. Tak już jest. Masz fajne rzeczy w MG , to nie jest masówka. Do nas też przychodzą, marudzą, że ktoś zrobi za 300, a my chcemy 800. Potem z płaczem wracają ze zmarnowaną robotą i płacą 1000 za poprawkę. :::::Venus, dbaj o męża. Bóle karku i szyi mogą pojawić się później jak stres mija. A tego nie można lekceważyć , rehabilitacja długo trwa. U nas po takich uderzeniach w tył samochodu od razu kierują do chiropraktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zizi http://www.sweetliving.pl/ ul. Kazachska 1/30 wejscie od ul. H. Szreniawy02-797 Wilanów, Warszawa, Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zawieszam jednak zrobienie komody nie mogę zdecydować która wersja chyba powinnam najpierw zdecydować co z drzwiami od garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Venus, a tapeta w koniczynkę w MG jest do kupienia czy stanowi tylko piękny wystrój? I cenę poproszę Zizi, ja w przyszłym tygodniu też W-wę odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jjana MG chyba jeszcze tapet nie sprzedaje widziałam za tą ją na udekorujdom.pl za 320 zł za rolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Venus, a tapeta w koniczynkę w MG jest do kupienia czy stanowi tylko piękny wystrój? I cenę poproszę Zizi, ja w przyszłym tygodniu też W-wę odwiedzam ach dziewczyny to życzę udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda dzięki, zobaczę czy coś w necie jest. Niestety jak znajdę ładną kołatkę to na zamówienie, niby nie ma tragedii, a może szukam pretekstu żeby się za to nie zabierać? W każdym razie przychodzi do nas w czwartek lub piątek elektryk aby zdążyć przed szklarzem. Damy od razu do montażu lampy w sypialni...zostaje nieszczęsny kinkiet którego brak nie wiem czy iść na łatwiznę i kupić podświetlenie do obrazka (docelowo na tym kominie póki co ma być konik morski), ale z drugiej 200 zł za coś co mi się kompletnie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 czy wiecie gdzie mogę dostać nieduże kołatki w formie uchwytów meblowych do komody? najlepiej chrom lub nikiel, żeby były dostępne To jest naprawdę poważne wyzwanie. Ja sama szukam i nie ma nigdzie. Widziałam kiedyś jedne na ebayu (już ich nie ma), ale i tak nie były idealne. Już łatwiej w starym mosiądzu... Hej. Magdazzz, widocznie masz za małe marże. ;/ Wiesz, jak to jest. Jak byś podała wyższą cenę i większą przecenę, to klienci byliby zadowoleni. Tak już jest. Masz fajne rzeczy w MG , to nie jest masówka. Do nas też przychodzą, marudzą, że ktoś zrobi za 300, a my chcemy 800. Potem z płaczem wracają ze zmarnowaną robotą i płacą 1000 za poprawkę. Niby prawda, ale Magda, nie zmieniaj swoich cen!!! Kto ma rozeznanie w ofercie rynkowej, ten wie, że u Ciebie ceny na dzień dobry nie są wysokie. W okresie przecen dodatkowe 20% a czasami nawet 40% daje naprawdę dobre ceny. To, co oglądam czasami w outlecie AD z przeceną 70% wygląda jak Wysokie przeceny są zazwyczaj oferowane na rzeczy naprawdę bardzo niskiej jakości, albo wręcz śmieciowe, zniszczone. Mnie tam się podoba ta filozofia produktów wyselekcjonowanych, jeśli coś jest perełką, to nie może być przecenione 70%, bo albo jest perełką zbutwiałą, albo podrabianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Damy od razu do montażu lampy w sypialni.. tak z ciekawości oczywiście, twój mąż nie powiesi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 na stronie Zimexu nie znalazłam nic interesującego pewnie strona uboga. Reni a dlaczego miałby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 bo jest facetem i to jego lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Chyba taki na komin wezmę wszystkie paskudne, a ten przynajmniej tani http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/442/1237442/product/galeria-renoir,big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 no i moze byc jeszcze bohaterem w swoim domu:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 mój mąż to jest dobrym gospodarzem, bohaterem nie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Chyba taki na komin wezmę wszystkie paskudne, a ten przynajmniej tani http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/442/1237442/product/galeria-renoir,big.jpg O, ja szukam czegoś nad biblioteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mój kocha być bohaterem ...jednak w zupełnie innej dziedzinie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda przytulaśnej Kurze wytarte wściekłam się bo Pan Drzwi znowu mi termin przesuwa o kolejny dzien:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 I myślę nad fotelem...intensywnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts