Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej.

Magdazzz, widocznie masz za małe marże. ;/ Wiesz, jak to jest. Jak byś podała wyższą cenę i większą przecenę, to klienci byliby zadowoleni. Tak już jest. Masz fajne rzeczy w MG , to nie jest masówka. Do nas też przychodzą, marudzą, że ktoś zrobi za 300, a my chcemy 800. Potem z płaczem wracają ze zmarnowaną robotą i płacą 1000 za poprawkę.

:::::

Venus, dbaj o męża. Bóle karku i szyi mogą pojawić się później jak stres mija. A tego nie można lekceważyć , rehabilitacja długo trwa. U nas po takich uderzeniach w tył samochodu od razu kierują do chiropraktyka.

Magda dzięki, zobaczę czy coś w necie jest. Niestety jak znajdę ładną kołatkę to na zamówienie, niby nie ma tragedii, a może szukam pretekstu żeby się za to nie zabierać? :lol2:

W każdym razie przychodzi do nas w czwartek lub piątek elektryk aby zdążyć przed szklarzem. Damy od razu do montażu lampy w sypialni...zostaje nieszczęsny kinkiet którego brak :rolleyes: nie wiem czy iść na łatwiznę i kupić podświetlenie do obrazka (docelowo na tym kominie póki co :lol: ma być konik morski), ale z drugiej 200 zł za coś co mi się kompletnie nie podoba :bash:

czy wiecie gdzie mogę dostać nieduże kołatki w formie uchwytów meblowych do komody? najlepiej chrom lub nikiel, żeby były dostępne :popcorn: :bash:

To jest naprawdę poważne wyzwanie. Ja sama szukam i nie ma nigdzie. Widziałam kiedyś jedne na ebayu (już ich nie ma), ale i tak nie były idealne. Już łatwiej w starym mosiądzu...

Hej.

Magdazzz, widocznie masz za małe marże. ;/ Wiesz, jak to jest. Jak byś podała wyższą cenę i większą przecenę, to klienci byliby zadowoleni. Tak już jest. Masz fajne rzeczy w MG , to nie jest masówka. Do nas też przychodzą, marudzą, że ktoś zrobi za 300, a my chcemy 800. Potem z płaczem wracają ze zmarnowaną robotą i płacą 1000 za poprawkę.

Niby prawda, ale Magda, nie zmieniaj swoich cen!!! Kto ma rozeznanie w ofercie rynkowej, ten wie, że u Ciebie ceny na dzień dobry nie są wysokie. W okresie przecen dodatkowe 20% a czasami nawet 40% daje naprawdę dobre ceny.

To, co oglądam czasami w outlecie AD z przeceną 70% wygląda jak :sick: Wysokie przeceny są zazwyczaj oferowane na rzeczy naprawdę bardzo niskiej jakości, albo wręcz śmieciowe, zniszczone.

Mnie tam się podoba ta filozofia produktów wyselekcjonowanych, jeśli coś jest perełką, to nie może być przecenione 70%, bo albo jest perełką zbutwiałą, albo podrabianą ;)