Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

czy wiecie gdzie mogę dostać nieduże kołatki w formie uchwytów meblowych do komody? najlepiej chrom lub nikiel, żeby były dostępne :popcorn: :bash:

Venuska, a nieduże to jakie? Znalazłam takie o średnicy 10cm. To są klasyczne kołatki drzwiowe, ale jeśli chodzi Ci o inspirację krzesłem Eichholtza, to przypuszczam, że właśnie miały wyglądać jak drzwiowe, a nie te malusie uchwyty meblowe.

Cena za sztukę ok. 100zł + przesyłka do Polski 50zł

http://i.ebayimg.com/t/FREE-P-P-Designer-Contemporary-Polished-Chrome-Ring-Door-Knocker-Stunning-JV37-/00/s/Mzc0WDMwNA==/$T2eC16NHJF0E9nmFQinLBQLij8fJRg~~60_1.JPG

Edytowane przez barbe-cue

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaa, sory, pominęłam w Twoim poście dwa słowa: "do komody" ;)

Jakoś tak zafiksowałam się na Twoich wymarzonych (chyba, bo już nie nadążam) hokerach.

Kołatek (takich do komody) jest sporo, ale ogromna większość to mosiądz / stare złoto. Chromowanych - szczerze mówiąc - nie widziałam.

miedziane znam i są be ;)

Hokery to mi chyba przeszły :lol2: przynajmniej Largo :lol: raczej damy do naciągnięcia skórę białą na nowo :yes: Fionka nam je pozaciągała, bo była sama i się nudziła, nie miała obcinanych pazurów i nie miała jak wejść na parapet więc robiła jak na ściance wspinaczkowej :rotfl:

Magda ale ja mam za mało cegły na tę sztukaterię :) chyba, żeby te boczne zrobić na 30 cm :lol2: a chyba nie o to chodzi? ;)

poszukam w necie bo mężu coś na polsacie ogląda.

O to, o to :yes: Jedna duża i dwie wąskie po bokach:yes:

On ma inaczej rozłożone, po jednym dużym kwadracie na ścianę... ale konstrukcja taka o jaką mi chodzi - na cegłę chlapnięty tynk i wykończony ozdobną listwą :yes:

Postaram się znaleźć zdjęcia...

Magda powiem Tobie, że na fotele napatrzeć się nie mogę:rolleyes: od frontu już ok opatrzone, ale z boku, z tyłu...no klasa to wykończenie kedrą ! aż cena nie boli :D dzięki raz jeszcze :hug:

to jakie teraz zamawiasz skoro zwolniłam miejsce? :D

No właśnie dumam :D I chyba już mam pomysł ;) Ale to będzie niespodzianka, jak zawsze :D

Strasznie się cieszę, że tak Ci się podobają :hug::hug::hug: Nawet nie wiesz, jak się cieszę ;)