barbe-cue 15.10.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) czy wiecie gdzie mogę dostać nieduże kołatki w formie uchwytów meblowych do komody? najlepiej chrom lub nikiel, żeby były dostępne Venuska, a nieduże to jakie? Znalazłam takie o średnicy 10cm. To są klasyczne kołatki drzwiowe, ale jeśli chodzi Ci o inspirację krzesłem Eichholtza, to przypuszczam, że właśnie miały wyglądać jak drzwiowe, a nie te malusie uchwyty meblowe. Cena za sztukę ok. 100zł + przesyłka do Polski 50zł http://i.ebayimg.com/t/FREE-P-P-Designer-Contemporary-Polished-Chrome-Ring-Door-Knocker-Stunning-JV37-/00/s/Mzc0WDMwNA==/$T2eC16NHJF0E9nmFQinLBQLij8fJRg~~60_1.JPG Edytowane 15 Października 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Barbe dziękuję takie znam, tj te krzesłowe które małe być za bardzo nie mogą. Ja myślę o takich do 5 cm? Na razie odkładam tę komodę, muszę wziąć się za drzwi do garderoby i wtedy rozjaśni mi się jaki efekt końcowy chcę uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Aaaaaa, sory, pominęłam w Twoim poście dwa słowa: "do komody" Jakoś tak zafiksowałam się na Twoich wymarzonych (chyba, bo już nie nadążam) hokerach. Kołatek (takich do komody) jest sporo, ale ogromna większość to mosiądz / stare złoto. Chromowanych - szczerze mówiąc - nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 miedziane znam i są be Hokery to mi chyba przeszły przynajmniej Largo raczej damy do naciągnięcia skórę białą na nowo Fionka nam je pozaciągała, bo była sama i się nudziła, nie miała obcinanych pazurów i nie miała jak wejść na parapet więc robiła jak na ściance wspinaczkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Venuska masz jakiś fajny sklepik z tapetami ??nawet nie wiem jaką chce a same tygrysy znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 15.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Venusko, a czy nie da się kupić kołatek w byle jakim kolorze i dać do chromowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ajwi a decodore.pl? w Wola Parku kiedyś byli Panno Z. ciśnienia nie mam, wstrzymam się do czasu drzwi garderobianych, jest to jakiś pomysł ale ja lubię na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Oglądasz Prawo Agaty? Zwróć uwagę na ściany w gabinecie Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Marka??? Boże, jak się nazywa ten wspólnik z ich kancelarii:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ja kiedyś oglądałam, teraz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No ale włącz! Może jeszcze pokażą Ma cegłę na ścianach i sztukaterię - podobnie jak ci radziłąm, tylko ona ma te kwadraty w jakimś kolorze, szare chyba, nie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda ale ja mam za mało cegły na tę sztukaterię chyba, żeby te boczne zrobić na 30 cm a chyba nie o to chodzi? poszukam w necie bo mężu coś na polsacie ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda powiem Tobie, że na fotele napatrzeć się nie mogę od frontu już ok opatrzone, ale z boku, z tyłu...no klasa to wykończenie kedrą ! aż cena nie boli dzięki raz jeszcze to jakie teraz zamawiasz skoro zwolniłam miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda ale ja mam za mało cegły na tę sztukaterię chyba, żeby te boczne zrobić na 30 cm a chyba nie o to chodzi? poszukam w necie bo mężu coś na polsacie ogląda. O to, o to Jedna duża i dwie wąskie po bokach:yes: On ma inaczej rozłożone, po jednym dużym kwadracie na ścianę... ale konstrukcja taka o jaką mi chodzi - na cegłę chlapnięty tynk i wykończony ozdobną listwą Postaram się znaleźć zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nie, pomyłka - on nie ma tynku, tylko cegłę w środku tej ramki pomalowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda powiem Tobie, że na fotele napatrzeć się nie mogę od frontu już ok opatrzone, ale z boku, z tyłu...no klasa to wykończenie kedrą ! aż cena nie boli dzięki raz jeszcze to jakie teraz zamawiasz skoro zwolniłam miejsce? No właśnie dumam I chyba już mam pomysł Ale to będzie niespodzianka, jak zawsze Strasznie się cieszę, że tak Ci się podobają :hug: Nawet nie wiesz, jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jedyne ujęcie jakie znalazłam klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 dziś teść z ciekawości nie wytrzymał i wpadł zobaczyć fotele chłop 140 kg i mówi o kurka jakie wygodne i szersze. Robert się ze mnie nabija, że teraz zamówisz coś takiego że znowu będę chodzić stękać i mierzyć żeby tylko to u nas postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 szczerze? to u nas będzie ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts