Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś teść z ciekawości nie wytrzymał i wpadł zobaczyć fotele ;) chłop 140 kg i mówi o kurka jakie wygodne :rolleyes: i szersze. :wiggle:

Nie no, już przestań, bo się rozpłynę :rotfl:

Naprawdę, już dawno nic mnie tak nie cieszyło jak twoja satysfakcja :oops:

Robert się ze mnie nabija, że teraz zamówisz coś takiego że znowu będę chodzić stękać i mierzyć żeby tylko to u nas postawić :lol2:

No oby:lol2: Ale obawiam się, że Liberty nic nie przebije ;)

Magda zapraszam :hug: wiem, że się podziębiłaś i dlatego tak Cię nie atakuję, poza tym nie chcę żebyś pomyślała że zapraszam Cię w interesach. Czy w tym tygodniu dla Ciebie jest realne? :)

Tosiu dla mnie chlapnięcie tynku na tę cegłę to też profanacja :lol2: a meble nie brązowe ... to jeszcze nie ten etap dla mnie i męża :lol:

pod waszym wpływem wydumałam chyba w końcu mój przedpokój! jestem zajarana jak stokrotka i właśnie dwóm znajomym architektom wysłałam zapytanie o sensowność takiego rozwiązania i z prośbą o namiar na kogoś kto się pobawi i ewentualnie dopasuje mój pomysł do stylistyki mieszkania.

a wszystko przez te wasze sztukaterie, pikowania i gwoździe tapicerskie :D

ale pytanie praktyczne zadam i tutaj, bo przecież mądre dziewuchy tutaj

czy sądzicie, że tkanina na ścianie (oczywiście na jakiejś płycie) , do której przymocowane byłyby wieszaczki na kurtki to rozwiązanie sensowne? wymyśliłam sobie ławkę-skrzynię z pikowanym siedziskiem i taki sam materiał na ścianie "na plecach". zdaję sobie sprawę, że wiele zależy od wybranej tkaniny, przeszyć itd., ale czy sądzicie, że "kanapowy" materiał wytrzyma zamki od kurtek itp.

wytrzyma :yes: tylko musisz wieszak wczepić w płytę a nie w gąbkę :yes:

tja... płyta + coś miękkiego, żeby efekt był. o techniczne aspekty się nie boję, zuch-stolarza mam :)

(zamarzyła mi się granatowa alcantara... to chyba jednak musze sobie wybić z głowy, ale jakiś fajny granacik... hehe)

yes, yes, właśnie o coś takiego chodzi. tylko z innymi przeszyciami :D

nie mogę wkleić zdjęcia, więc link - ideał prawie http://www.google.pl/imgres?start=127&sa=X&biw=1280&bih=929&tbm=isch&tbnid=lHZip32Ke0bxHM:&imgrefurl=http://kalita.com.pl/%3Fpage_id%3D777&docid=U71QHQ4uCaUFKM&imgurl=http://kalita.com.pl/wp-content/uploads/2013/08/IMG_2941.jpg&w=1024&h=613&ei=2FpeUuPBGIzp4wSByYDYDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:29,s:100,i:91&iact=rc&page=6&tbnh=165&tbnw=266&ndsp=27&tx=49&ty=78

choć nie cofam. weszłam na www.tapexdesign.pl i tam to są dopiero cudeńka w zakładce ściana tapicerowana. kwadraciki podobają mi się chyba bardziej :D

Edytowane przez duś