Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szalejesz kochana- tyle nowości ostatnio u Ciebie :yes: Chyba napadłaś na bank :D:D Poważnie, to fotele śliczne, koty będą miały gdzie spać :lol2: Stolik też bardzo ciekawy, zobaczymy co z niego wymodzisz :p Mam prośbę- czy Ty, albo Twoi goście znają sklep gdzie mogę zamówić eamesy? Ania (Narendil) podała mi namiar na Allegro (za co Aniu chyba jeszcze nie podziękowałam :D:hug:) - Ale że ja (wstyd się przyznać) nie zamawiałam jeszcze nic na Allegro:D, to wolę tradycyjny sklep internetowy:yes: Zawsze zamawiałam w decolab ale teraz ich nie mają. Będę wdzięczna za cynka:yes::hug:

No właśnie też Ci miałam taką lustrzaną polecić, tylko moim zdaniem ładniejszą ;)

Na 3 zdjęciu tu

Są też mniejsze w dobrej cenie (z tego co kojarzę tańsze niż w AD), ALE...

ale niestety już 2 dostawę nie przychodzą, choć regularnie zamawiam :( Jak nie kupisz czegoś naprędce, to dam znać jak już w końcu przyjdą :)

W kwestii mojej wizyty... ależ bym Was odwiedziła :hug: Taka okazja, że tydzień w domu siedzisz pewnie prędko się nie powtórzy ;) Byłam pewna, że mi się uda, ale niestety dziś mi się nadal nie udało wyjść w domu (choroba mnie trzyma :( ) Nawet jak jutro się stąd ruszę, to obawiam sie, że mnie tak sprawy bieżące dopadną, że się nogami nakryję :bash:

Ale umówmy się, że jutro wieczorkiem się zgadamy, czy w piątek bym dała radę, ok? :hug: O ile wam pasuje oczywiście ;)

Panno Z nawinęła mi się jednak bułka maczana w mleku :lol2: więc o % nie możemy tu mówić ;) chyba, że 2% tłuszczu to wykroczenie? :lol2:

Taca bardzo ładna, ale cena mniej :lol2: :rolleyes:

Yokasiu aktualnie Fionka wcina RC dla Brytolków :yes: a super sierść po niej, karma to ogromne krokiety - dużo większe niż te niby zębowe :yes: nasz szary pingwinek miał ostre zapalenie dziąseł, ale karma tak jej smakuje że mowy nie było o dokończeniu starej :lol2: a ktoś mówił, że zmianę karmy powinno się kotom robić stopniowo :lol: na pewno nie Fionie.

Ida tak Golden Grey Master - dla mnie najlepszy :) Cats Best Yokasiu właśnie oddałam prawie 30 kg koleżance męża w pracy. Dla mnie obrzydliwe było wzięcie siuśków które rozwalały się na łopatce brrr :sick: ja tam wolę jak od kotów zasuwa mi pięknym żwirkiem. Jedyny minus - zamiatam z 10 razy dziennie w pralni, ale kupiłam zmiotkę na długim kiju więc nie jest to takie uciążliwe. Spuszczanie w sedesie nie dla mnie (pewnie to do Ciebie Yokasiu przemawia?) ja bym musiała odchody brać na łopatkę, w najlepszym przypadku do torebki i wysypywać do sedesu. Litter Locker wystarczy. Baj de łej skończyły nam się dawno wkłady, zrobiłam reklamację w zooplus że nie powinni sprzedawać pojemników bez wkładów (kiedyś mieli) bo to wprowadza w błąd i suma sumarum trzeba zakładać nowe konto na innym serwisie. Zwykłe worki na śmieci 35 l dają radę :rolleyes: kilka miesięcy już tak działamy.

Asiu ano ja nie wiem, cwaniary chwalą się że coś ale co to już nie powiedzą :p Ława chyba poczeka na zabudowę ściany tv, bo nie wiem jeszcze co z nią ;) wtedy się dobierze.

Magdzińska ja polecam zarówno decolab oraz dkwadrat a na allegro użytkownika -Multiko :yes: Madzia a wiesz, że ja zawsze wołam męża jak kupuję na allegro? to jego konto i ja jakaś jestem urwana z choinki z tymi płatnościami i zawsze mam stres czy paypal to przekierowanie do mojego banku czy jakaś inna cholera :lol2:

Duś :hug:

Edytowane przez Venus_m

Dusia to super :wiggle: czyli akcja przedpokój już nie taka odległa? przynajmniej wiemy w którym kierunku idziemy :D

Barbi dzięki, taki chrom może być :yes: to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" :lol2:

to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" :lol2:

Śmiej się, śmiej! Jak poszłam do sklepu z farbami, żeby zrobili mi białą farbę do wykończenia regału, to facet dał mi katalog z miliardem odcieni bieli. Wybierałam chyba z godzinę. Całe szczęście, że wzięłam ze sobą jedną półkę, bo gdybym miała wybierać z pamięci, to....