yokasta 16.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 A ja go nie lubię i kupuję cat's best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Szalejesz kochana- tyle nowości ostatnio u Ciebie Chyba napadłaś na bank :D Poważnie, to fotele śliczne, koty będą miały gdzie spać Stolik też bardzo ciekawy, zobaczymy co z niego wymodzisz Mam prośbę- czy Ty, albo Twoi goście znają sklep gdzie mogę zamówić eamesy? Ania (Narendil) podała mi namiar na Allegro (za co Aniu chyba jeszcze nie podziękowałam :hug:) - Ale że ja (wstyd się przyznać) nie zamawiałam jeszcze nic na Allegro:D, to wolę tradycyjny sklep internetowy:yes: Zawsze zamawiałam w decolab ale teraz ich nie mają. Będę wdzięczna za cynka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No właśnie też Ci miałam taką lustrzaną polecić, tylko moim zdaniem ładniejszą Na 3 zdjęciu tu Są też mniejsze w dobrej cenie (z tego co kojarzę tańsze niż w AD), ALE... ale niestety już 2 dostawę nie przychodzą, choć regularnie zamawiam Jak nie kupisz czegoś naprędce, to dam znać jak już w końcu przyjdą W kwestii mojej wizyty... ależ bym Was odwiedziła Taka okazja, że tydzień w domu siedzisz pewnie prędko się nie powtórzy Byłam pewna, że mi się uda, ale niestety dziś mi się nadal nie udało wyjść w domu (choroba mnie trzyma ) Nawet jak jutro się stąd ruszę, to obawiam sie, że mnie tak sprawy bieżące dopadną, że się nogami nakryję Ale umówmy się, że jutro wieczorkiem się zgadamy, czy w piątek bym dała radę, ok? O ile wam pasuje oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Panno Z nawinęła mi się jednak bułka maczana w mleku więc o % nie możemy tu mówić chyba, że 2% tłuszczu to wykroczenie? Taca bardzo ładna, ale cena mniej Yokasiu aktualnie Fionka wcina RC dla Brytolków a super sierść po niej, karma to ogromne krokiety - dużo większe niż te niby zębowe nasz szary pingwinek miał ostre zapalenie dziąseł, ale karma tak jej smakuje że mowy nie było o dokończeniu starej a ktoś mówił, że zmianę karmy powinno się kotom robić stopniowo na pewno nie Fionie. Ida tak Golden Grey Master - dla mnie najlepszy Cats Best Yokasiu właśnie oddałam prawie 30 kg koleżance męża w pracy. Dla mnie obrzydliwe było wzięcie siuśków które rozwalały się na łopatce brrr ja tam wolę jak od kotów zasuwa mi pięknym żwirkiem. Jedyny minus - zamiatam z 10 razy dziennie w pralni, ale kupiłam zmiotkę na długim kiju więc nie jest to takie uciążliwe. Spuszczanie w sedesie nie dla mnie (pewnie to do Ciebie Yokasiu przemawia?) ja bym musiała odchody brać na łopatkę, w najlepszym przypadku do torebki i wysypywać do sedesu. Litter Locker wystarczy. Baj de łej skończyły nam się dawno wkłady, zrobiłam reklamację w zooplus że nie powinni sprzedawać pojemników bez wkładów (kiedyś mieli) bo to wprowadza w błąd i suma sumarum trzeba zakładać nowe konto na innym serwisie. Zwykłe worki na śmieci 35 l dają radę kilka miesięcy już tak działamy. Asiu ano ja nie wiem, cwaniary chwalą się że coś ale co to już nie powiedzą Ława chyba poczeka na zabudowę ściany tv, bo nie wiem jeszcze co z nią wtedy się dobierze. Magdzińska ja polecam zarówno decolab oraz dkwadrat a na allegro użytkownika -Multiko Madzia a wiesz, że ja zawsze wołam męża jak kupuję na allegro? to jego konto i ja jakaś jestem urwana z choinki z tymi płatnościami i zawsze mam stres czy paypal to przekierowanie do mojego banku czy jakaś inna cholera Duś Edytowane 16 Października 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Magda no pewnie zapraszam Robert też trochę podziębiony, więc luz nikt nikogo nie zarazi. Ja silna baba dam radę z wami zarazkami Pokaż tę tacę, bo taki link dałaś że nie wiem która Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 taca QUEEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Magda, Magda ja chcę tę tacę tak tak Pamiętam, że była ona zarezerwowana przez jakiegoś Pana oj jak ja go w myślach przeklinałam Podasz mi cenę na pryw? to od razu zrobię rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No jak nie wiesz??? Na zdjęciach same pufy, a na 3 zdjęciu na pufie taca Nie chce mi się szukać tego zdjęcia w plikach, zlituj się I jak ty mówisz, że ta cena 330 zł to nie fajna, to nie dopytuj więcej o QUEEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Rezerwację na produkt, którego nie mam - tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ja i tak muszę wiedzieć ile ta Kłin żeby mężowi powiedzieć jaki interes ubiłam kupując tę lustrzankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Zaraz Ci napiszę na priva, tzn. na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Venuska, kołatkę znalazłam do komody. Nie jest wprawdzie chromowana, tylko stare srebro, ale zanim zabierzesz się za tę przeróbkę rasta, to może pokochasz w międzyczasie platery . Do kupienia tutaj http://domex.sklep.pl/foto_towar/maxi/2147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 O, Magda! Właśnie sobie przypomniałam, że Ty też taki nocny marek, jak i ja . Gadaj mi tu szybciutko, czy mam szansę zastać Cię jutro przed 17 w MG? Bo się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dusia to super czyli akcja przedpokój już nie taka odległa? przynajmniej wiemy w którym kierunku idziemy Barbi dzięki, taki chrom może być to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 barbe na 98% masz szansę Wybieram się do roboty, no już muszę, chyba już nie mam wyjścia... I raczej bardziej niż pewne, że jak już tam dotrę, to posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 bez kitu idę spać jak na spanie do 10:17 to i tak wytrzymałam długo. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" Śmiej się, śmiej! Jak poszłam do sklepu z farbami, żeby zrobili mi białą farbę do wykończenia regału, to facet dał mi katalog z miliardem odcieni bieli. Wybierałam chyba z godzinę. Całe szczęście, że wzięłam ze sobą jedną półkę, bo gdybym miała wybierać z pamięci, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 barbe na 98% masz szansę Wybieram się do roboty, no już muszę, chyba już nie mam wyjścia... I raczej bardziej niż pewne, że jak już tam dotrę, to posiedzę No to super! Jedną rzecz chciałabym obgadać, wnętrzarską oczywiście (bo forumek nie obgaduję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.10.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 bez kitu idę spać jak na spanie do 10:17 to i tak wytrzymałam długo. dobranoc No ja chyba też powinnam.Tym bardziej, że zupełnie bez pomyślunku żadnego umówiłam się na 10 do fryzjera. Normalnie o tej godzinie wstaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ciao wszystkim chyba już poszłyście, ale napiszę jeszcze o uchwytach dla Venuski Jeżeli stare srebro może być, to kilka pięknych serii kołatkowych ma włoska forma GIUSTI 1, 2 , 3 ,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts