Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" :lol2:

Mi to przypomniało nasz montaż drzwi zewnętrznych, zamówiliśmy srebrne okucia i klamki w kolorze tytanu. Klamki przyszły złote, a pani w sklepie wmawiała nam że to tytan. Jasne tytan to odcień złota :p Miesiąc czekaliśmy na wymianę, gdyż nie przyjęliśmy tych,które przyszły.

Justyna, mogę wkleić na chwilę wizualizacje łazienki, byście pomogły wybrać jedną z dwóch?

Dzień dobry :o ale pospaliśmy :rolleyes: oczywiście nie liczę pobudki o 6:28 do wyjącego Białego Kła :p

Ciao wszystkim

chyba już poszłyście, ale napiszę jeszcze o uchwytach dla Venuski

Jeżeli stare srebro może być, to kilka pięknych serii kołatkowych ma włoska forma GIUSTI 1, 2 , 3 ,4 :)

Za chwilę się przyjrzę, dzięki :hug:

Dzień dobry

Ach cóż to za piękne tace się tu pojawiają, niezwykłe kołatki, no i biały kawa z mlekiem mnie ubawił :)

:lol2: no ale sprzedać Pani chciała :lol2: taca Queen :cry:

Venus a co u Ciebie się tak wnętrzarsko zrobiło :p Ława piękna też bym taką u siebie widziała tylko ja już miałam szklaną ławę i jej nienawidziłam.....ale ta jest śliczna :yes:

Nesska :hug: a ja sobie bardzo tę szklaną chwaliłam :yes: i jestem gotowa na kolejną :lol: my głównie korzystamy ze stolika pomocnika może dlatego. Ława w zasadzie tylko jak są goście.

Heloł :bye:

Jest Pan Drzwi jupi ja jołłłł obstawiają się :wave::wave: cudne uczucie wejśc do domu przez DRZWI:rolleyes:

Londonka cudowna wiadomość :hug: koniecznie pochwal się :wiggle:

:wave::wave::wave:

London super :wave:

to jeszcze ja :wave: to teraz już będzie kuchnia? :cool:

Mi to przypomniało nasz montaż drzwi zewnętrznych, zamówiliśmy srebrne okucia i klamki w kolorze tytanu. Klamki przyszły złote, a pani w sklepie wmawiała nam że to tytan. Jasne tytan to odcień złota :p Miesiąc czekaliśmy na wymianę, gdyż nie przyjęliśmy tych,które przyszły.

Justyna, mogę wkleić na chwilę wizualizacje łazienki, byście pomogły wybrać jedną z dwóch?

Dżustaa dobre :lol2: jasne, wklejaj :hug:

Łazienka jest mała, wybrane płytki to Tubądzin Ashen Elegance. W rzeczywistości mozaika jest szara, a nie brązowa, a na podłodze nie widać aż tak bardzo tych pasków. Okna złoty dąb, drzwi i szafla z umywalką inne. Dekor kwiatowy na srebrne wypukłości.

Wersja 1

Edytowane przez Dzustaa