diana_teresa 17.10.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień dobry Ach cóż to za piękne tace się tu pojawiają, niezwykłe kołatki, no i biały kawa z mlekiem mnie ubawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Venus a co u Ciebie się tak wnętrzarsko zrobiło Ława piękna też bym taką u siebie widziała tylko ja już miałam szklaną ławę i jej nienawidziłam.....ale ta jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Heloł Jest Pan Drzwi jupi ja jołłłł obstawiają się :wave: cudne uczucie wejśc do domu przez DRZWI:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 London super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 oczywiscie na foty czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 to mi przypomina jak byłam nastolatką a moja mama chciała kupić sobie białe lniane spodnie. Snujemy się po mieście w poszukiwaniu białych spodni, pytamy sprzedawczynię a ta "Oczywiście, że mamy!" prowadzi nas i TARA!! kawa z mlekiem, widząc nasze miny mówi "Mamy taką biel" Mi to przypomniało nasz montaż drzwi zewnętrznych, zamówiliśmy srebrne okucia i klamki w kolorze tytanu. Klamki przyszły złote, a pani w sklepie wmawiała nam że to tytan. Jasne tytan to odcień złota Miesiąc czekaliśmy na wymianę, gdyż nie przyjęliśmy tych,które przyszły. Justyna, mogę wkleić na chwilę wizualizacje łazienki, byście pomogły wybrać jedną z dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień dobry ale pospaliśmy oczywiście nie liczę pobudki o 6:28 do wyjącego Białego Kła Ciao wszystkim chyba już poszłyście, ale napiszę jeszcze o uchwytach dla Venuski Jeżeli stare srebro może być, to kilka pięknych serii kołatkowych ma włoska forma GIUSTI 1, 2 , 3 ,4 Za chwilę się przyjrzę, dzięki Dzień dobry Ach cóż to za piękne tace się tu pojawiają, niezwykłe kołatki, no i biały kawa z mlekiem mnie ubawił no ale sprzedać Pani chciała taca Queen Venus a co u Ciebie się tak wnętrzarsko zrobiło Ława piękna też bym taką u siebie widziała tylko ja już miałam szklaną ławę i jej nienawidziłam.....ale ta jest śliczna Nesska a ja sobie bardzo tę szklaną chwaliłam i jestem gotowa na kolejną my głównie korzystamy ze stolika pomocnika może dlatego. Ława w zasadzie tylko jak są goście. Heloł Jest Pan Drzwi jupi ja jołłłł obstawiają się :wave: cudne uczucie wejśc do domu przez DRZWI:rolleyes: Londonka cudowna wiadomość koniecznie pochwal się :wave: London super to jeszcze ja to teraz już będzie kuchnia? Mi to przypomniało nasz montaż drzwi zewnętrznych, zamówiliśmy srebrne okucia i klamki w kolorze tytanu. Klamki przyszły złote, a pani w sklepie wmawiała nam że to tytan. Jasne tytan to odcień złota Miesiąc czekaliśmy na wymianę, gdyż nie przyjęliśmy tych,które przyszły. Justyna, mogę wkleić na chwilę wizualizacje łazienki, byście pomogły wybrać jedną z dwóch? Dżustaa dobre jasne, wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Oglądacie DDTVN??? Fajne fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Łazienka jest mała, wybrane płytki to Tubądzin Ashen Elegance. W rzeczywistości mozaika jest szara, a nie brązowa, a na podłodze nie widać aż tak bardzo tych pasków. Okna złoty dąb, drzwi i szafla z umywalką inne. Dekor kwiatowy na srebrne wypukłości.Wersja 1 Edytowane 17 Października 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Wersja 2. Opis jak powyżej Edytowane 17 Października 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kupiłam na Łeście http://static.westwing.pl/i/IT-AS200WWAGB3NIT-1-product.jpg http://static.westwing.pl/i/IT-AS200WWAGB62IT-1-product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzusta jak dla mnie wersja 1 a w ogóle zrezygnowałabym z dekoru (ale to ja, nie przepadam za motywem kwiatowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Właśnie miałam Ven Ci pisać ,że na west są cudeńka jakich szukasz ,widziałam z rańca , jednak z wrażenia zapomniałam:rolleyes: Oki gorące fotki z placu boju:) Edytowane 17 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzusta na pewno pierwsza lepsza ja bym zrobiła kibelek wolnostojący bo tak masz po prostu klocka na ścianie który nie jest konsekwencją niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie wiem czy mój głos też się liczy ale dla mnie wersja 1 i wyrzucilabym kwiatki całkowicie a zostawiła tam tylko te listwy dające efekt srebrnego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A w której kampanii??? Bo nie chce mi się wszystkich przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzusta ja też za 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Londonka zastanawiałam się nad tacą, bo jeszcze nie wiem gdzie a mąż do mnie: bierz, najwyżej odeślesz? no to wzięłam, a co! spytał po co mi ten stojak z lupą a ja w pełni poważny argument "bo ja muszę to mieć" - nie umiałam z siebie więcej wykrzesać, po prostu muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nesska w pozdrowieniach z podróży Chciałam jeszcze figurkę konia, ale usłyszałam że za jakiegoś konia 250 zł? to odpuściłam Londonka bardzo ładne proste drzwi jaka klamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts