london23 17.10.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Taca też mnie kusiła jest śliczna ale muszę najpierw kupic kuchnie:D Kochany ten Twój mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Veni po południu jadę po klameczkę wiem jedno będzie na pewno BŁYSZCZĄCA:lo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzięki kochana za drzwi ładna też cena 1400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziękuję za głosy, my również jesteśmy zdecydowanie bardziej za 1, więc utwierdziliście nas W rzeczywistości dekor jest tak delikatny, że prawie niezauważalny. Tak jak pisałam łazienka jest mała, poza podwieszanym kibelkiem podwieszana jest też szafka z umywalką by nadać temu trochę lekkości. Venus, super łowy i zobaczyłam teraz , że w dobrej cenie. Patera ładnie nawiązuje do Twoich talerzyków do ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 piękne drzwi:yes::yes::yes: ale model nowoczesny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ma rację 250 za konia Ale taca fajna i ta klepsydra mi się podoba Ven ty bywasz często w MG powiedz mi czy oni mają jakieś propozycję komody pod telewizor??? Nie chce typowej rtv tylko komodę zastanawiam się jaką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Londonka, ładne w swojej prostocie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Londonka no po co ja pytam, bez błyskotek to wiesz że wszystko szpetne :rotfl: Cena zarąbista, nie to co nasze 6 k dobrze, że się wtedy na produkcji pomylili i wyawanturowaliśmy się o rabat 1500 zł Dzustaa hehe no tak, tylko ja te talerze mam strzeżone w szafce myślę, że taca się przyda nawet jako zimna płyta na stole Moim zdaniem takie klocki geberitowe bez żadnej kontynuacji są ciężkie a nie lekkie, ale wybór należy do was piękna łazienka się szykuje Nessko wiesz co nie widziałam nigdy nic takiego. Są witryny, biblioteka, regały ale chyba nic pod tv chyba że ława? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To niedobrze, nie mam pomysłu a już mnie męczy wszystko tymczasowe muszę się wziąć za to i pchnąć do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/patty-i-krzyk,102265.html Ja chyba też mogę zostać celebrytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzięki Reni nowoczesny nie fajny??? miałam inne no oku z łukami itd...ale Pan mnie przekonał że te łatwiej utrzymać w czystości idt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzięki Reni nowoczesny nie fajny??? miałam inne no oku z łukami itd...ale Pan mnie przekonał że te łatwiej utrzymać w czystości idt:yes: oczywiscie , ze fajny, drzwi w sobie piękne tylko u ciebie klasycznie, moze te łuki były lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Reni pewnie tak,ale najważniejsze że w końcu je mam i aby ciepło było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 masz po prostu klocka na ścianie który nie jest konsekwencją niczego ło matko padłam normalnie i sie nie podniese.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dobra, ostatnie pytanie Justyna, czy do tej łazienki będzie pasowała ta lampa górna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Będzie i cieszę się że nie wybrałaś nic raminnego z abażurami, bo łazienka jest na to za mała ale ten model kurzy się okropnie Ilutka no co :P chociaż w sumie nawiązanie w postaci klocka przy kibelku jest dosyć oczywiste Sorrki Dzusta :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzusta dzięki za drzwi Lampa śliczna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dżusta, a widziałaś ja na żywo?? Widziałam, niezbyt podoba mi się to, że z dołu widać żarówki, poza tym ok. Czy masz do niej jeszcze jakieś zastrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzustaa ja się zastanawiam jakie cienie będzie ona dawać w pomieszczeniu, ta nasza w komputerowym czuję się jak w jednej wielkiej pajęczynie a ja się pająków boję, zapalam tylko stojącą na tripodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzustaa ja się zastanawiam jakie cienie będzie ona dawać w pomieszczeniu Justyna, ja również panicznie poję się pająków ale widziałam tę lampę u znajomych w holu i nie bałam się tam przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts