Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Yokasiu może i mączka ale wiem, że przy zapaleniu dziąseł a Fiona miała ostre :o bardzo pomogły i ma śliczną sierść :)

Zizi ah Ty ! :p

A mnie dziś elektryk przymocował lampy w sypialni :wiggle: białe z metalową lamówką :yes:

Czekam na lampy w takim wypadku

Musakę musze zrobić może w poniedziałek hmmm

Zestaw gabinetowy cudo

dzień dobry

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko ja jestem bardzo ciekawa tego stolika. Kompletnie nie zwróciłabym na niego uwagi ale skoro mówisz ze cudo, to aż zerknę na "zywo" jak wygląda.

Ja dzis do pracy przyjechałam z przygodami, niech zyją Koleje Mazowieckie - całe szczescie mąż na bieżąco informował mnie kiedy w końcu pociąg ruszy więc wróciłam się do domu, zepsułam wolnoopadającą deskę klozetową (juz widzę jak H będzie gderał bo ja ja ciągle mocno machałam w dół, nie czekając zeby sama opadła....a On ciągle powtarzał, ze zaraz ją zepsuję :p), zrobiłam dziecku budyń i znowu wyjechałam na pociąg.

Wkurzona na maxa będę się relaksować u Ciebie Venusko:)

Edytowane przez julcia1979

Niby zaglądam codziennie ale jak doszło do wymiany uszaków to nie zarejestrowałam;-) Jakieś tam wzmianki były, a tu nagle nowe fotele. Ale trzeba przyznać, że zmiana super. Czekam na reprezentacyjne, uaktualnione fotki na 2 stronie.

Tym razem jestem uważniejsza i widzę, że się temat sypialni zaczyna. Powiem Ci, ze czytając bloga Magdy i przyglądając się jej metamorfozie w sypialni pomyślałam, że tak właśnie powinna wyglądać sypialnia Venus;-) bo ta Twoja aktualna jest ok, ale taka nievenusowata;-)

Hejo :bye:

miałam wstać o 6 - na tą miałam budzik co by dom posprzątać z kociej sierści, wstaliśmy o 8:47 :lol2: kot między nami, usta czarną szminką pomalowane :lol2:

Agawi to musisz tu wpadać :lol: :hug: bo u nas ze skrajności w skrajność albo miesiącami nie możemy zdecydować, albo rach ciach i kupione :lol2: przecież ja Liberty miałam nie mieć bo za niskie i co? jak się pojawiła na nie okazja to w 2 dni było postanowione :lol2:

Hej Dianko :hug: u mnie ten zestaw chyba na konsoli w hollu dolnym będzie :rolleyes: bo my mamy komputerowy a nie gabinet :lol2: dizajn taki że szał :D :D

Julcia no coś Ty :mad: to my od kwietnia do pracy ciągle samochodem i nadal jest tak źle? :(

Stolik chyba kupiliśmy za szybko :p on ma blat 60 cm :o :lol2: no nic, dziś ma być między 13.30 a 15 :wiggle: jakby to Londonka powiedziała tragedii nie ma najwyżej napali się w piecu :lol2:

Migotko nadal dwupak? :D :D Tak masz rację, sypialnia jest ok. Kupiliśmy co mogliśmy w określonym budżecie aby nie spać już na styropianie :lol2:

Magda Zyyyy :hug: nie mogę się doczekać!! :D :D

Venuska podawała przepis na stronie 1552.

U mnie dziś w pracy wesoło, i nawet koncert Elvisa był ;) Plusy pracy w dużej korporacji, zawsze cos się dzieje, nudno nie jest.

Venusko jak wrzucisz zdjęcie stolika to nie kasuj go słonko, bo pewnie zajrzę tutaj dopiero w poniedziałek.

Dziewczyny mam pytanie związane z karniszem. Na Magdy Blogu nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że karnisz powinno się zawieszać jak najwyżej, Venusko u Ciebie tez widze wysoko, ja bym zrobiła po środku to naprawde takie wielkie fo paux?

Dziewczyny mam pytanie związane z karniszem. Na Magdy Blogu nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że karnisz powinno się zawieszać jak najwyżej,

No tak, karnisz powinien wisieć pod samym sufitem, a zasłony sięgać do samej ziemi lub wręcz na niej leżeć.

Dlaczego chcesz zrobić na środku?

helloł :bye:

Agawi Ty farcie :p :P :lol2:

Jjana znalazłaś? :rolleyes: ja właśnie ostatnią porcję jem :cry: zostawiłam dla męża ale nie wiem czy zdąży :p

Migotko to gratulacje :wave: jak się czujecie? jak młody? :D ucałuj!!

Atena, Diana helloł :hug: :bye:

Nie wiem co ze stolikiem, na razie napisałam do sprzedawcy że chcę go zwrócić. Ładnie wykonany (chyba, bo nie odpakowywałam blatu), już po wyjęciu buja się na boki i nie ma miejsc do przykręcenia :no: jak wypić przy nim herbatę kiedy jej postawienie jest już ryzykowne?

Młody już nie taki młody bo urodził się w Dzień Ojca. Niestety 5 tygodni za wcześnie, ale dzielnie stara się gonić, mimo że start miał niełatwy:-( u mnie też musaka zaraz trafi do piekarnika. Dzieci spać a rodzice jeść;-) zapowiada się super. Swoją drogą rekomendacja Venus to znak jakości:-)