diana_teresa 18.10.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Yokasiu może i mączka ale wiem, że przy zapaleniu dziąseł a Fiona miała ostre bardzo pomogły i ma śliczną sierść Zizi ah Ty ! A mnie dziś elektryk przymocował lampy w sypialni białe z metalową lamówką Czekam na lampy w takim wypadku Musakę musze zrobić może w poniedziałek hmmm Zestaw gabinetowy cudo dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Venusko ja jestem bardzo ciekawa tego stolika. Kompletnie nie zwróciłabym na niego uwagi ale skoro mówisz ze cudo, to aż zerknę na "zywo" jak wygląda. Ja dzis do pracy przyjechałam z przygodami, niech zyją Koleje Mazowieckie - całe szczescie mąż na bieżąco informował mnie kiedy w końcu pociąg ruszy więc wróciłam się do domu, zepsułam wolnoopadającą deskę klozetową (juz widzę jak H będzie gderał bo ja ja ciągle mocno machałam w dół, nie czekając zeby sama opadła....a On ciągle powtarzał, ze zaraz ją zepsuję ), zrobiłam dziecku budyń i znowu wyjechałam na pociąg. Wkurzona na maxa będę się relaksować u Ciebie Venusko:) Edytowane 18 Października 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Niby zaglądam codziennie ale jak doszło do wymiany uszaków to nie zarejestrowałam;-) Jakieś tam wzmianki były, a tu nagle nowe fotele. Ale trzeba przyznać, że zmiana super. Czekam na reprezentacyjne, uaktualnione fotki na 2 stronie. Tym razem jestem uważniejsza i widzę, że się temat sypialni zaczyna. Powiem Ci, ze czytając bloga Magdy i przyglądając się jej metamorfozie w sypialni pomyślałam, że tak właśnie powinna wyglądać sypialnia Venus;-) bo ta Twoja aktualna jest ok, ale taka nievenusowata;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venuska, maluję się dopiero Ale jadę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Hejo miałam wstać o 6 - na tą miałam budzik co by dom posprzątać z kociej sierści, wstaliśmy o 8:47 kot między nami, usta czarną szminką pomalowane Agawi to musisz tu wpadać bo u nas ze skrajności w skrajność albo miesiącami nie możemy zdecydować, albo rach ciach i kupione przecież ja Liberty miałam nie mieć bo za niskie i co? jak się pojawiła na nie okazja to w 2 dni było postanowione Hej Dianko u mnie ten zestaw chyba na konsoli w hollu dolnym będzie bo my mamy komputerowy a nie gabinet dizajn taki że szał :D Julcia no coś Ty to my od kwietnia do pracy ciągle samochodem i nadal jest tak źle? Stolik chyba kupiliśmy za szybko on ma blat 60 cm no nic, dziś ma być między 13.30 a 15 jakby to Londonka powiedziała tragedii nie ma najwyżej napali się w piecu Migotko nadal dwupak? :D Tak masz rację, sypialnia jest ok. Kupiliśmy co mogliśmy w określonym budżecie aby nie spać już na styropianie Magda Zyyyy nie mogę się doczekać!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venuska szalejesz zakupowo!!! Venus, MagdaZZZ Miłego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 helloł ja zaczynam właśnie wariować, że za mało nastawiałam do jedzenia :P eh te podlaskie nawyki jeszcze tylko cukier schowam do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.10.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 A nie my już dawno rozpakowani. Chłopak już na budowę jeździ:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venus miłego spotkania, a podlaskie nawyki znam znam, ja z Suwalszczyzny pochodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.10.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venus, daj przepis na tą musakę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.10.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venuska podawała przepis na stronie 1552. U mnie dziś w pracy wesoło, i nawet koncert Elvisa był Plusy pracy w dużej korporacji, zawsze cos się dzieje, nudno nie jest. Venusko jak wrzucisz zdjęcie stolika to nie kasuj go słonko, bo pewnie zajrzę tutaj dopiero w poniedziałek. Dziewczyny mam pytanie związane z karniszem. Na Magdy Blogu nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że karnisz powinno się zawieszać jak najwyżej, Venusko u Ciebie tez widze wysoko, ja bym zrobiła po środku to naprawde takie wielkie fo paux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Venus, daj przepis na tą musakę. Jest 2 strony dalej, albo u mnie:) Widzę, że musaka robi furorę Nie ma to jak się wypromować u Venuski:lol: Jak tam spotkanko dziewczynki?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dziewczyny mam pytanie związane z karniszem. Na Magdy Blogu nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że karnisz powinno się zawieszać jak najwyżej, No tak, karnisz powinien wisieć pod samym sufitem, a zasłony sięgać do samej ziemi lub wręcz na niej leżeć. Dlaczego chcesz zrobić na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 helloł Agawi Ty farcie :P Jjana znalazłaś? ja właśnie ostatnią porcję jem zostawiłam dla męża ale nie wiem czy zdąży Migotko to gratulacje jak się czujecie? jak młody? ucałuj!! Atena, Diana helloł Nie wiem co ze stolikiem, na razie napisałam do sprzedawcy że chcę go zwrócić. Ładnie wykonany (chyba, bo nie odpakowywałam blatu), już po wyjęciu buja się na boki i nie ma miejsc do przykręcenia jak wypić przy nim herbatę kiedy jej postawienie jest już ryzykowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Spotkanie z Magdą mam nadzieję udane, mnie było ogromnieeeeeeeeeeeee miło :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.10.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Venus znalazłam Dzięki. Edytowane 18 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Heloł O joj szkoda że stolik nie wypalił, ale widocznie tak miało być ...to jeszcze nie ten..ten jedyny gdzieś czeka mówisz ,że jak ja do pieca:lol2: I co ustaliłyście kobitki z tv zabudową ?? Edytowane 18 Października 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Młody już nie taki młody bo urodził się w Dzień Ojca. Niestety 5 tygodni za wcześnie, ale dzielnie stara się gonić, mimo że start miał niełatwy:-( u mnie też musaka zaraz trafi do piekarnika. Dzieci spać a rodzice jeść zapowiada się super. Swoją drogą rekomendacja Venus to znak jakości:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jjana, Migotka mam nadzieję, że dobrze doprawiłyście? bo pisałam, że to co w przepisie to dla mnie za mało, ja lubię zdecydowany smak Londonka Magda podpowiedziała kilka fajnych rzeczy, temat na razie odległy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts