pnna migotka 18.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Musaka dochodzi, dzieci nie chcą spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Słuchajcie, muszę to głośno ogłosić Venuska jest cudowna. Znałyśmy się już dość dobrze, widziałyśmy wielokrotnie, ale dziś to normalnie od niej wyjść nie mogłam Miałam wpaść na herbatkę w samo południe i szybko wracać do roboty, a zasiedziałam się do podwieczorka Z Robertem są wspaniałym małżeństwem. Miłość bije od nich na kilometr, ale dla mnie jest coś bardziej fascynującego w ich relacji - jest taka TRADYCYJNA Justynka jak na tradycyjną żonę przystało - rodzinna, pielęgnująca ognisko domowe, krucha, bardzo liczącą się z jego zdaniem, mówiącą o nim w samych superlatywach... I on - prawdziwy mężczyzna, dbający o swoją kobietę, o dom.. widać, że jakby mógł, to nieba by jej przychylił <3 Wspaniale się na Was patrzy Tylko się nie rozpłyńcie w tych pochwałach Ale poważnie, naprawdę tak Was postrzegam. Aż miło No i dom... Po pierwsze - 10x ładniejszy niż na zdjęciach. Uwiercie mi Po drugie - mniejszy niż na zdjęciach Zawsze miałam wrażenie, że jest wielki A on taki idealny - sporo pokoi, łazienek, pomieszczeń... pokoje duże, ale wszystko tak jakoś blisko siebie No nie wiem jak to nazwać Na zdjęciach miałam wrażenie, że korytarzy i holi to tam mają kilometry:rotfl: Dom niezwykle Venuskowy. Urządzony z ogromnym smakiem. Jest prosto, elegancko i z niezwykłą dbałością o detale. Nawet te drobne, tymczasowe prowizorki nie rażą Już na zdjęciach nieraz bardzo głośno się zachwycałam ale na żywo wszystko wygląda jeszcze piękniej:yes: Venuski - gratuluję No a teraz do rzeczy... nie znalazłam inspiracji, które mogłyby przekonać Roberta w 100% do mojej wizji Będzie musiał wykazać się duuużą wyobraźnią bo udało mi się znaleźć jedynie parę zdjęć ukazujących to połączenie kolorystyczne - tj. ciemny szary + rudy, ciemny brąz. Napiszę to dużymi literami: NA INSPIRACJACH NIE CHODZI MI O STYL, O KONKRETNY MODEL MEBLI, A JEDYNIE O KOLORYSTYKĘ Proszę bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ta konsola z ostatniego zdjęcia (pierwszy post) uważam, że powinna Roberta do pomysłu przekonać... fajnie to wygląda A prawie wszystkie kuchnie jakie wkleiłam, mają takie proste fronty z ramiakiem o jakich dziś mówiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.10.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Połączenie soczystego brązu z szarością. Mniam mniam mniam. Moje ulubione. Nawet rozważałam właśnie szare (niemal grafitowe) fronty w kuchni + drewniany blat, ale w tej mojej kuchni ciemno jak w... no, powiedzmy, czarnej norze , więc fronty ostatecznie białe. Justka, przekonuj mężulka, przekonuj, bo to piękne połączenie i antracyt z cegłą pięknie by wyglądał. No i ramiakowo-płycinowe fronty - też najbardziej właśnie takie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Madzia, ale posta walnęłaś Venuska będzie zachwycona:wiggle: Połączenie kolorystyczne super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 O, no to mamy dwa głosy Barbe, a z tym granatem na fotelach to już w ogóle taki ciepły grafit niezbędny prawda? navy + lekki grafit + brązowe drewno = omnomnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.10.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Coś takiego, co? http://st.houzz.com/simgs/97019ec4010896e9_9-1172/contemporary-kitchen.jpg EDIT: oczywiście wyobrażamy sobie, że na blacie leży olejowany dąb Edytowane 18 Października 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.10.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 A tak w ogóle to takim moim najprzecudowniejszym zestawieniem jest to: http://st.houzz.com/simgs/69a18cf90d45db68_9-1574/farmhouse-kitchen.jpg O Boziu, jak mnie się ta kuchnia podoba! Po prostu ślina mi cieknie, jak patrzę. No dobra, ale o kolorach dla Ven tu gadamy, nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 navy + lekki grafit + brązowe drewno = omnomnom Yhyyyy:yes: ja uwielbiam grafity właśnie nie z oczywistymi bielami, tylko z brązami:wiggle: Navy zawsze cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 18.10.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Grafit przy telewizorze, jednak nieco bladej cegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.10.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jeszcze takie znalazłam: http://st.houzz.com/simgs/7771420e0f49ad0f_9-0280/rustic-kitchen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 19.10.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To i ja coś dorzucę. Ale pewnie już Venuska męża przekonała. Kanapę wybrałam inną. Ale muszę ją jeszcze na żywo zobaczyć. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 helloł :jawdrop: :jawdrop: Magda idę się zapaść pod ziemię, chyba musi kurz opaść po Twoich pochwałach :lol2: ja mam teraz nogi z waty, muszę dać R przeczytać może łatwiej go urobię na tę kolorystykę, bo na razie mówiąc bardzo delikatnie nie chce a u mnie tajemnica po sam grób, obietnica aż do odwołania a jak obiecałam brązową ściankę i tak mąż będzie chciał to tak będzie Dzięki :* Barbi bez krępacji możesz o swoich dylematach tu pisać Miłego dnia, my uciekamy na imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Hej dziewczyny. Dorzucam kolejny głos z bardzo mocnym TAK - przepiękne połączenie! Magda + Venuska - jaki przesympatyczny klimat! Od razu milej się robi, tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wróciliśmy Imieniny u mamy były super, tak się zagadałyśmy że ledwie zdążyłyśmy z jedzeniem Imieniny to może już trochę zamierzchłość, ale jednak nikt się nie spieszy do domu bo wie że ma oczekiwać posiadówy z jedzeniem także od 17 do 22 trwała impreza (grzecznie prawda? ) a do 24 plotkowałam z mamą Magda ja w samochodzie tylko lekko odwinęłam prezent dopiero u mamy zobaczyłam, że ta patera jest kwadratowa cuuudna! od razu powiedziałam mamie, że pożyczam jej na imieniny. Zrobiłyśmy na niej przekąski patera robiła furorę, każdy pytał skąd mama świeczkami zachwycona, chodziła przestawiała, a ja razem z nią :D Menu na imieninach pyszne, myślałam że skonam z przejedzenia, ale trudno - dwa dni nie jadłam bo wiem jak jest u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mocno myślałam o stoperach do drzwi których potrzebuję, dokładnie 3, ale dwa ładne, 3ci do pralni to może być taki sobie. Wymyśliłam, że muszę kupić na zachętę jeden w MG, bo taki śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Stolik pomocnik jutro zwracamy chyba skończyłam z zakupami mebli w ciemno, jakoś dobrze mi to nigdy nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ja pierdziu ale wnętrze w Ugotowanych chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.10.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 kurcze....chyba powinnam wziąć pół dnia wolnego żeby nadrobić zaległości u Ciebie!!! fajnie się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts