london23 20.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Tak ...foteczki miały być jakieś ciasteczka:rolleyes: itd... Idę na czas honoru więc czasu na fotki 45min:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 nie zdążyłam ciastek jeszcze wyciąć z tkaniny :P wybacz moją opieszałość. a fotek nie ma, bo światła nie ma, miejsce litość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 No cieszę się, że trafiłam z prezencikiem Widzisz, na dobre wyszło, żem nie zabrała go z Mint'a dzień wcześniej... tak miałam okazję się przyjrzeć i lepiej wytypować upominek Tak myślałam, że Ci się spodoba i przyda No jestem ciekawa jak się zakończy sprawa z krzesłami. Trzymam kciuki, ale mam złe przeczucia... tak jak mówiłam - gdy ktoś oferuje towar w cenie 10% jego wartości, to zawsze jest to podejrzane. Co innego pojedynczy egzemplarz, używany, czy prawie nowy - tzw. odsprzedaż. Ale gdy ktoś oferuje produkty w ilości niemalże hurtowej w takich cenach, niech Wam się na przyszłość czerwona lampka zapala. Cudów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 telefon się mnie na górze ładuje Magda no cóż na szczęście to 270. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 jako, że szkło do kuchni nawet nie zaczęło się robić a jutro ma przyjechać szklarz na ostateczny pomiar zaczęłam znowu kombinować, ale chyba mi się nie chce i pójdę na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Oki wybaczam ,poczekam na te ciasteczka i światło:P Co ze szkłem mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 prawie 500zł poszło się gonic ja wziełam dwa i mama jedno:( Londonka u mnie 270 z przesyłką za dwa No jestem ciekawa jak się zakończy sprawa z krzesłami. Trzymam kciuki, ale mam złe przeczucia... tak jak mówiłam - gdy ktoś oferuje towar w cenie 10% jego wartości, to zawsze jest to podejrzane. Co innego pojedynczy egzemplarz, używany, czy prawie nowy - tzw. odsprzedaż. Ale gdy ktoś oferuje produkty w ilości niemalże hurtowej w takich cenach, niech Wam się na przyszłość czerwona lampka zapala. Cudów nie ma Dziewczyny, to wy zapłaciłyście z góry? Kiedy sprzedający pisze, że towar wyśle za 2 miesiące (czyli przez ten czas będzie sobie obracał waszą kasą)??? Sorki, ale nie lepiej było odżałować paru złotych do przesyłki z opcją zapłaty przy odbiorze? Oglądałam tę aukcję, kiedy kupowałyście fotele w wakacje i to samo sobie pomyślałam, co Magda. No ale nic to, życzę, żeby jednak foteliki do was dotarły, bo ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Barbe a myślisz, że była opcja płatność przy odbiorze? póki co ta osoba ma dobre komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nie było takiej opcji...gdyby była to na pewno kupców było by 1000% więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ven czyżby mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 póki co ta osoba ma dobre komentarze. niepotrzebnie to zrobiłam sorki Venus....ale jak na to trafiłam to skojarzyłam i tak impulsywnie zadziałałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dziewczyny, obie kupowałyście od toja2005? Kurczę, no szkoda, gdyby faktycznie był to jakiś przekręt. A próbowałyście jakoś się z nią kontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Barbe kontakt był ..na razie napisałam do allegro o sprawdzenie czy retro coś tam to toja ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ej no właśnie - o co kaman z tym allegro?mam nadzieję, że to na razie tylko gdybanie na głos, że ktoś podpadająco dobre ceny daje, a nie że wyszedł na szydeł jakiś nieuczciwy na jaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ej a co z Ilonką się dzieję, że jej dawno nie widziałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ej no właśnie - o co kaman z tym allegro? mam nadzieję, że to na razie tylko gdybanie na głos, że ktoś podpadająco dobre ceny daje, a nie że wyszedł na szydeł jakiś nieuczciwy na jaw. duś to ja niepotrzebnie alarm podniosłam...przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nesska a Ty już mężowi podziękowałaś za pozwolenie ? bo jeszcze zmieni zdanie i nie będziesz miała "mojego" kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 duś to ja niepotrzebnie alarm podniosłam...przepraszam a skoro alarm to lusss. myślałam, że już od razu dym. trzymam więc kciuki, żebyście happyendowo dostały wszystkie zamówione gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.10.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ej a co z Ilonką się dzieję, że jej dawno nie widziałam??? Pisze bloga Cześć Dziewczynki Ale się bałam tu zaglądać, bo ostatnio czasu mało miałam na FM i myśłałam, że mnie tu zastana treści nie do nadrobienia. Ae łaskawe byłyście http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Veni, ale Ci Magda pojechała dozą komplementów. I zazdroszczę Wam spotkanek. Też bym chciała wiele z Was spotkać. A spontanicznie móc wpaść sobie na kawusie to już w ogóle I z allegro jeszcze chciałam dodać, (bo ja już różne opcje przerabiałam, i oszustów, i policję, i rozprawy w sądzie, i Program Ochrony Kupujących - było tego trochę)... W razie czego kasę macie do odzyskania na bank, a że zachodu trochę to lepiej mieć i jego i kasę niż nic Ale na pocieszenie chciałam powiedzieć, że najczęściej ci internetowi oszuści naprawdę sprzedają towar w tych niskich cenach, nawet swoim kosztem, tracą. A potem jak już mają dużo kupujących (bo wiadomo, każdy kupuje tam gdzie najtaniej ) to w którymś momencie dopiero zaczynają sprzedawać towar, którego nie mają. Dla tych pierwszych kupujących więc jest to biznes 3mam kciuki, żeby to był fałszywy alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts