yokasta 02.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 U nas też czujniki odpowiednio rozmieszczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 02.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Venus - możesz się coś więcej na ten temat dowiedzieć ?? Kurcze, wszyscy moi znajomi zamykają koty, nikt nie słyszał o DZIAŁAJĄCYM takim bajerze ... A ja nie mam nic w oknach i drzwiach. Mam tylko czujnik ruchu ... Z tego co wiem to od razu trzeba kupić odpowiednie czujniki, te co się da ustawić na temperaturę lub wagę poruszającego się "obiektu" są (były jakiś czas temu) ok 50 zł droższe od zwykłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a no właśnie, to w oknach to chyba kontaktrony czy jakoś tak się zwą i można sobie włączyć kod wyłączający czujnik ruchu i wtedy git, w końcu złodziej którymś otworem się będzie chciał dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.03.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Quella dokładnie u nas takie można wszystko ustawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) ufff męczący dzień dziś, a jeszcze o 21 mamy gości mąż kończy tańczyć z mopem, Fionie niedługo skończy się też ubaw w postaci polowania na mopa (trzeba zobaczyć ten rzucający się w pogoń za mopem maleński puszysty szary tyłeczek ślizgający się na zakręcie ) Poleciałam na łatwiznę, zrobiłam tiramisu w pucharkach, sałatkę z rukolą i pastę z suszonymi pomidorami i bazylią, jeszcze jakieś przekąski i z bani Potrzebujemy porady, bo jutro chyba jak wstaniemy to pojedziemy zamówić kanapę do salonu i tak Sofa ma stać tyłem do jadalni, jeden fotel pod oknem drugi tyłem do otworu drzwiowego w salonie. Fotele na bank wiemy, że mają być Ludwiki w paski. Tkanina na bank szarość i sofa gładka a fotele w paski, lub jeden w paski a drugi w szlachetny ornament. Zresztą na fotele przyjdzie czas. Na jutro temat sofa. Wariant 1 Sofa nowoczesna kanciasta + wspomniane fotele Wariant 2 Sofa NYS i wspomniane fotele - ja chyba najbardziej się do tego skłaniam Wariant 3 2x Chesterfield, ale ze względu na niechęć męża do Worchesterów (tak mój mąż je określa i za każdym razem pyta skąd zna tą nazwę...z kuchni, honey:lol: ) Propozycje kanap stylizowanych do których na pewno ja się skłaniam to: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/BarringtonSofaCamelF11.jpg http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/5_0.jpg Chyba przy kanciastym kominku, nowoczesnej kryształowej lampie i nowoczesnej kanciastej zabudowie tv będzie dobrze Edytowane 3 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Podoba mi się pierwsza sofa i nóżki z drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Na drugiej miałam przyjemność siedzieć. Wrażenia? MASAKRA- strasznie nie wygodna tylne oparcie miałam w połowie pleców. strasznie twarda i kanciata. Ale prezentuje się cudownie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Na drugiej miałam przyjemność siedzieć. Wrażenia? MASAKRA- strasznie nie wygodna tylne oparcie miałam w połowie pleców. strasznie twarda i kanciata. To tak jak mój ulubieniec z BoConcept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Podzielam zdanie Narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dzięki, w sumie to chyba jutro nie pojedziemy, musimy jeszcze pomierzyć i podjąć dobrą decyzję. Sofa będzie na zamówienie, więc wysokość i twardość oparcia jakie zamówię takie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A mnie się podoba ta druga sofka a jak na zamówienie to twardością nie ma się co przejmować bo sami dobierzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Pierwsza bardzo ładna. Drugą wolałabym chyba z prostym oparciem, bez "garba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.03.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 porządne oparcie pleców to podstawa więc jedyneczka, chociaż boczki wygodniejsze ma ta druga ale ta druga to taka do poczekalni przy gabinetach, cupnąć na chwile w kolejce, na nasiadówy przy kominku sie chyba nie bardzo nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Jak na zamówienie, to inna historia Możecie powybierać co najlepsze z istniejących modeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 przepraszam, ale mnie sie obie podobają :rolleyes:i pasują do Twoich nowoczesno-eklektycznych z nutką glamour wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 nie będę każdej z osobna cytować więc przytulam Oczywiście jak perspektywa zamówienia sofy była długa i daleka to wiedziałam co ma być, jak mam jechać to nie wiem jadę za tydzień Tak sobie myślę, bo od początku miała być super nowoczesna kanapa + stylizowane fotele i myślę czy jednak nie pójść w coś takiego, przy czym mąż jest strasznie wyczulony na wszelkiej maści metalowe nóżki Może macie jakieś fotki nowoczesnych kanap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Czyli metalowe nóżki nie? Jak wiesz, mi się podobają TE. A z metalowych, to lubię takie proste cienkie kątowniki, jak TE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Aniu mi też najbardziej na takim kątowniku się podobają Apeluję o wklejanie zdjęć kanap w różnych stylach i salonów tutaj, muszę się namyślić jaki ma być finalny efekt oprócz tego że ma być pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Venusku skoro fotele będą ludwiczkami - ja bym dała nowoczesna kanapę - i wszystko obiła tak samo - czyli jak ludwiki w paski to kanapa w którymś odcieniu paska (bo nie w paski of course ) Jeśli bardziej się skłaniasz ku stylizowanej kanapie - ja głosuję za 1 - bo osobiście bardzo mi się podoba Ps fajna ta pierwsza propozycja narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 a ja wiem, że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts