Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello!!!

Szukałam i szukałam mojej powycinanej płyty i znalazłam u koza79 :D:D:D:D:D .http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=162820&d=1358675443 to moja powycinana płyta.:)

Czy jak dałabym za to fototapetę to będzie kicz??wiadomo bedzie się tą płyte robiło samemu więc trochę te dziury będa miały inny kształt :D:D

Cześć Kochane!! :bye: :hug:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/kawa1_zps72083e9b.jpg

Stawiam dziś wszystkim kawę i jednocześnie się żegnam :hug:

Dziękuję wszystkim za 3,5 roku wspierania mnie w decyzjach związanych z urządzaniem oraz wspólne pogaduchy. Decyzja dojrzewała we mnie dość długo, początkowo chciałam jeszcze zamknąć temat ścianki w salonie i balustrady schodowej na FM, ale co raz mniej tu merytorycznych wypowiedzi dotyczących urządzania.

Nie wycofuję się całkowicie z FM :no: będę wpadać na moje ulubione wątki związane z urządzaniem i doradzać jeżeli będę potrafiła :bye:

Nie zamykam również tego wątku, raz na jakiś czas będę aktualizować fotki naszego domu (Londonko pamiętam, że winna jestem Tobie ołtarzyk z błyskotkami :hug: :p ).

Wszystkim życzę samych trafnych wyborów przy urządzaniu własnych czterech kątów, gdyby nie FM i nie dziewczyny (których niestety w większości już tu nie ma :( ) na hollu stałaby politurowana komoda z wizerunkiem MM, sypialnia byłaby shabby chic a pokój gościnny pop art :lol: Czyli jak w muzeum - co krok to dziwniejszy eksponat (Twosiu :bye: :hug: ).

Mam nadzieję, że przynajmniej kilka z was skorzystało na moim wyszukiwaniu tanich perełek :lol:

Jeszcze raz dziękuję! :hug: :hug: :hug: za WSZYSTKO :hug:

Pozostaję do waszej dyspozycji na priv oraz pod mailem [email protected]

Do zobaczenia, do usłyszenia! :hug: