Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki uciekam na integrację za chwil parę, plotkujcie, czujcie się jak u siebie :hug: :hug:

Dziewczyny czujcie się jak u siebie, ja lecę popracować :bye: :hug:

jak wrócę to mam mieć co czytać, minimum 3 strony :stirthepot:

Nic nie szkodzi :hug: czujcie się jak u siebie :)

więcej mi się nie chciało :cool:

Venusko, jeśli podjęłaś taką decyzję, to ja oczywiście ją szanuję i życzę wszystkiego dobrego. Lubiłam do Ciebie zaglądać, chociaż udzielałam się niewiele. Ale wiesz, jeśli jako uzasadnienie podajesz coś takiego:

Decyzja dojrzewała we mnie dość długo, początkowo chciałam jeszcze zamknąć temat ścianki w salonie i balustrady schodowej na FM, ale co raz mniej tu merytorycznych wypowiedzi dotyczących urządzania.

to nie za bardzo wiem, jak mam to rozumieć.

Wersja nr 1: Stwierdziłaś, że wnętrzarskie tematy u Ciebie w zasadzie zakończone - dom zbudowany, z grubsza urządzony i finito. Czas zakończyć temat z urządzaniem własnej chaty i pobuszować w innych.

Wersja nr 2: Nagle zaczęły Cię uwierać wszystkie poboczne tematy w Twoim wątku. Jeśli tak, to zastanów się, czy nie trąci to hipokryzją. Bo wygląda na to, że wielokrotnie sama inicjowałaś i rozwijałaś pogaduchy o torebkach, dietach, kremach i innych atrybutach Maryni ;), a teraz przeszkadza Ci to, że tak mało o wnętrzach, a dużo o tych atrybutach. Chciałam też zauważyć, że jeśli jednak działo się u Ciebie coś wnętrzarskiego, to dostawałaś taką rozkminę, aż miło - vide lustro, fotele, ścianka, drzwi i masa, masa innych rzeczy. Rady różne, kwadratowe i podłużne ;), ale burza zawsze z piorunami i przynosząca na koniec czystą atmosferę. Jeśli to jest powód zamknięcia wątku, to na miejscu dziewczyn częściej tu się udzielających czułabym duży absmak.

Tak czy siak - wszystko w życiu przemija, nawet najdłuższa żmija ;). Jedne wątki się kończą, inne zaczynają. Nie piszcie, proszę, że forum schodzi na psy, że już nic wartościowego tu nie ma, dno i pięć metrów mułu, bo być może sprawiacie ogromną przykrość innym dziewczynom, które pokazują tu swoje wnętrza. Zawsze tak było, że osoby, które kończyły budować i remontować po jakimś czasie zamykały czy wygaszały wątek. Czasem z hukiem i burzliwie, wykasowując wszystko, łącznie z wpisami gości, czasem pozwalając wątkowi naturalnie odejść w czeluście ostatnich stron listy wątków. Zaletą tego forum jest to, że jest takie różnorodne i naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie, bez przeszkadzania innym. Jest tu sporo ciekawych domów i mieszkań, do których zaglądam. Być może one też za jakiś czas znikną, ale na pewno pojawią się też nowe.

Dziewczyny :hug:

Barbe zdecydowanie wersja 1 :)

Zmiany są dobre, nie trzeba się ich bać. Dla mnie to czas na inne doświadczenia :rolleyes: (nie nie jestem w ciąży :p ).

Zacytuję jeszcze to co napisałam:

Dziękuję wszystkim za 3,5 roku wspierania mnie w decyzjach związanych z urządzaniem oraz wspólne pogaduchy.

Venusko, Ty czorcie jeden

zaraz złoję Ci tyłek http://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif

No jak to, to tak to opuszczasz kuleżanki?:jawdrop:Ja się tak nie bawię http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gif

A na serio- jeżeli tak czujesz-to rozumiem :hug: Wszystkie nas czeka pewnie to samo:yes:

Obiecaj jednak, ze będziesz wpadała czasami na pogaduchy:hug:

Barbe zdecydowanie wersja 1 :)

No to ufff ;). Tak myślałam, ale ziarno niepewności było. Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą nie znikniesz na dobre, a jak już w końcu (w grudniu po południu) założę swój wątek, to zajrzysz i do mnie?

O...

nie napiszę nic więcej. Tym bardziej, że właśnie przeczytałam chyba najdłuższą wypowiedź Babre-cue.

O żeż ty orzeszku! Chcesz powiedzieć, że wyczerpałam miesięczny limit? :D

Venuska za ogrod sie bierze ;) choc pamietam, ze kiedys gdzies pisala ze to nie jej tematy ;)

a tak serio - to wszystkiego dobrego, gratki domu fajnie wykonczonego i aby zawsze w nim duzo radosci bylo.

a do swojego watku zapraszam,bo na pewno ciezko bedize Ci sie odciac od FM z dnia na dzien... choc z tego co piszesz to planu takiego nie masz :)