mirkamis 23.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No szok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 23.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Justyna, co Ty piszesz O co chodzi? Przecież nie da się tak z dnia na dzień zerwać z uzależnieniem od FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dziewczynki uciekam na integrację za chwil parę, plotkujcie, czujcie się jak u siebie :hug: Dziewczyny czujcie się jak u siebie, ja lecę popracować jak wrócę to mam mieć co czytać, minimum 3 strony Nic nie szkodzi czujcie się jak u siebie więcej mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Venuska, Bardzo się cieszę, że FM "pomogło" nam się poznać . Mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie. To chyba teraz powoli i na moje pożegnanie przychodzi pora. Dużo szczęścia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To chyba teraz powoli i na moje pożegnanie przychodzi pora. [ATTACH=CONFIG]220097[/ATTACH] Eej, no nie! Nie uciekajcie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Venusko, jeśli podjęłaś taką decyzję, to ja oczywiście ją szanuję i życzę wszystkiego dobrego. Lubiłam do Ciebie zaglądać, chociaż udzielałam się niewiele. Ale wiesz, jeśli jako uzasadnienie podajesz coś takiego: Decyzja dojrzewała we mnie dość długo, początkowo chciałam jeszcze zamknąć temat ścianki w salonie i balustrady schodowej na FM, ale co raz mniej tu merytorycznych wypowiedzi dotyczących urządzania. to nie za bardzo wiem, jak mam to rozumieć. Wersja nr 1: Stwierdziłaś, że wnętrzarskie tematy u Ciebie w zasadzie zakończone - dom zbudowany, z grubsza urządzony i finito. Czas zakończyć temat z urządzaniem własnej chaty i pobuszować w innych. Wersja nr 2: Nagle zaczęły Cię uwierać wszystkie poboczne tematy w Twoim wątku. Jeśli tak, to zastanów się, czy nie trąci to hipokryzją. Bo wygląda na to, że wielokrotnie sama inicjowałaś i rozwijałaś pogaduchy o torebkach, dietach, kremach i innych atrybutach Maryni , a teraz przeszkadza Ci to, że tak mało o wnętrzach, a dużo o tych atrybutach. Chciałam też zauważyć, że jeśli jednak działo się u Ciebie coś wnętrzarskiego, to dostawałaś taką rozkminę, aż miło - vide lustro, fotele, ścianka, drzwi i masa, masa innych rzeczy. Rady różne, kwadratowe i podłużne , ale burza zawsze z piorunami i przynosząca na koniec czystą atmosferę. Jeśli to jest powód zamknięcia wątku, to na miejscu dziewczyn częściej tu się udzielających czułabym duży absmak. Tak czy siak - wszystko w życiu przemija, nawet najdłuższa żmija . Jedne wątki się kończą, inne zaczynają. Nie piszcie, proszę, że forum schodzi na psy, że już nic wartościowego tu nie ma, dno i pięć metrów mułu, bo być może sprawiacie ogromną przykrość innym dziewczynom, które pokazują tu swoje wnętrza. Zawsze tak było, że osoby, które kończyły budować i remontować po jakimś czasie zamykały czy wygaszały wątek. Czasem z hukiem i burzliwie, wykasowując wszystko, łącznie z wpisami gości, czasem pozwalając wątkowi naturalnie odejść w czeluście ostatnich stron listy wątków. Zaletą tego forum jest to, że jest takie różnorodne i naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie, bez przeszkadzania innym. Jest tu sporo ciekawych domów i mieszkań, do których zaglądam. Być może one też za jakiś czas znikną, ale na pewno pojawią się też nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.10.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dziewczyny Barbe zdecydowanie wersja 1 Zmiany są dobre, nie trzeba się ich bać. Dla mnie to czas na inne doświadczenia (nie nie jestem w ciąży ). Zacytuję jeszcze to co napisałam: Dziękuję wszystkim za 3,5 roku wspierania mnie w decyzjach związanych z urządzaniem oraz wspólne pogaduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 O...nie napiszę nic więcej. Tym bardziej, że właśnie przeczytałam chyba najdłuższą wypowiedź Babre-cue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.10.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A ja się wcale z Tobą nie żegnam, bo wiem że dzięki FB ciągle będziemy w wirtualnym kontakcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Venusko, Ty czorcie jeden zaraz złoję Ci tyłek http://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif No jak to, to tak to opuszczasz kuleżanki?:jawdrop:Ja się tak nie bawię http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch1.gif A na serio- jeżeli tak czujesz-to rozumiem Wszystkie nas czeka pewnie to samo:yes: Obiecaj jednak, ze będziesz wpadała czasami na pogaduchy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Barbe zdecydowanie wersja 1 No to ufff . Tak myślałam, ale ziarno niepewności było. Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą nie znikniesz na dobre, a jak już w końcu (w grudniu po południu) założę swój wątek, to zajrzysz i do mnie? O... nie napiszę nic więcej. Tym bardziej, że właśnie przeczytałam chyba najdłuższą wypowiedź Babre-cue. O żeż ty orzeszku! Chcesz powiedzieć, że wyczerpałam miesięczny limit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 O żeż ty orzeszku! Chcesz powiedzieć, że wyczerpałam miesięczny limit? Nie, nie o to mi chodziło. Ty, zazwyczaj tak zwięźle się wypowiadająca, a tu tyle słów. No... wydarzenie, powód musiały być wyjątkowe. Więc ja, dla odmiany, tylko "O!" (ano to już [nie przypuszczałem]). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Szkoda,ale rozumiem..choć przemyśl to jeszcze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 23.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Przykro, nie ma co ukrywać... Ale takie jest życie, cos się kończy, cos się zaczyna... Mam nadzieję, że jeszcze się na innych wątkach spotkamy Może i na moim za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.10.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 24.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hej może mi ktoś napisać skąd jest ta konsolka u Venuski ? strasznie wpadła mi w oko i męczy mnie cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.10.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Venuska za ogrod sie bierze choc pamietam, ze kiedys gdzies pisala ze to nie jej tematy a tak serio - to wszystkiego dobrego, gratki domu fajnie wykonczonego i aby zawsze w nim duzo radosci bylo. a do swojego watku zapraszam,bo na pewno ciezko bedize Ci sie odciac od FM z dnia na dzien... choc z tego co piszesz to planu takiego nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts