Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam drogie Panie:wave:

jestem cichą wielbicielką tego postu od czasu gdy sama miałam budować mirabelkę, ale ostatecznie z mężem zdecydowałam się na dom piętrowy. Zakupiliśmy projekt Szmaragd 3 z MG Projekt. Jesteśmy już po adaptacji i pierwszych większych zakupach materiałów budowlanych-zanim zabiorą odliczenie vat-u. Łopatę planujemy wbić wiosną 2014:rolleyes: Liczę na waszą pomoc jako bardziej doświadczonych muratorek:) Wprowadziłam kilka zmian w swoim projekcie, ale ma jeszcze kilka wątpliwości-może Wy mi pomożecie? Nie chce tutaj "zaśmiecać" materiałami budowlanymi, dlatego zapraszam do swojego postu:)

Octans- moja szmaragdowa budowa

Edytowane przez Octans

Osz kurczaki:( parę dni nieobecności a tutaj takie wiadomości :( Lubiłam tutaj zaglądać, wnętrzarsko się nie udzielałam ale zakupowo mogłam natchnąc się w różnych dziedzinach. W pracy czytanie u Venuski było dla mnie odskocznią. A na forum zaglądałam tylko tutaj. To już drugi wątek, w którym większość z nas czuła się bardzo dobrze został zamknięty. Pierwszy (nie pamiętam nazwy ale dziewczyna w awatarku miała smieszną minę z językiem czy coś podobnego, dzieczyna miała córeczkę, urządziła jej pokoik w stylu misiowym) też zaostał zamknięty :(

Venusko dziękuję Ci za miłe chwile tutaj spędzone. Pozdrawiam gorąco!:D