Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki :hug:

Jeżeli mąż znowu nie zasieje mi ziarna niepewności to będzie nowoczesna :lol2:

Z innej beczki, dziś przyszły kinkiety, super są, ale wszystkie w kartonie owinięte w folię bąbelkową, jak kupię abażury w B&B to się pochwalę.

Glazurnik poprawiał łazienkę i nie dokończył, miał dokończyć ale okazało się że Fiona tak go uczula, że nie wróci. Zaproponował opłacić nam innego fachowca w rozsądnej cenie za te poprawki, problem jest taki że żaden nie chce się ich podjąć, bo to taka dłubanina, która ich zdaniem od początku została źle zrobiona.

Podczas poprawek glazurnika siadł nam led, oczywiście miał być wymieniony przy następnej wizycie ale teraz trzeba szukać kogoś. super.

Plisy zamontowane i są super, ze względu na pracę nie mam kiedy nawet fotek zrobić, najwcześniej w weekend. Kolejne tygodnie czekają mnie w na pół skończonej łazience, z szufladami w sypialni itp. Czekamy na wolny termin ekipy, aby robić ostatnie poprawki na ścianach i wreszcie montować moje upragnione oświetlenie, tak długo na to czekam że już mi się nie chce :(

Kupiłam obłędne lusterko do łazienki w TK, jestem tym wszystkim zmęczona :(

Venus podgladam Twoja Mirabelke od dluższego czasu i jestem pod wrazeniem. My budujemy w okolicach Warszawy Poranna Rose i mysle ze duzo z Twojego domu "zaczerpnę" Piekna kuchnia, cudowne lampy , wiatrołap Bardzo podoba mi sie kolor podłogi lae z tego co udało mi sie "wyluskać" ze to mieszanka paliasnedr i orzech - efekt to moje marzenie. My jetsesmy na etapie tynkowania, wstawiania okien, elektryka itp No i oczywiscie wizualizacji pomieszczeń ;) Jak do tej pory sledze uwaznie Twoja watek i watek reni 1980 - stylowo w srodku moje marzenie ;) zreszta troszke rozlozenie podobne w srodku.

Gratuluje domku "ze smakiem"

pozdrawiam

Agnieszka

Niki witaj bardzo dziękuję za miłe słowa:)

Mam nadzieję, że wreszcie się ruszy...eh miało być zrobione pod koniec stycznia, mamy 1/3 marca i pewnie do Wielkanocy się nie doczekam. Przynajmniej mąż nareszcie zaczął mieć ciśnienie z drzwiami wewnętrznymi (finanse dawno już są), tylko bardzo podobają nam się białe pełne drzwi z delikatnym frezem :rolleyes: obawiamy się jedynie żółknięcia, rozważamy tylko i wyłącznie drewno żadne okleiny papierowe czy laminaty :no: niby po 5 latach można je rozmontować i odświeżyć, lub wyskrobać do żywego drewna i machnąć na brąz...ale komu się będzie chciało :lol2:

Bocian a ja myślałam, że sierść. Glazurnik na początku jak tylko zobaczył Fionę przeraził się mówiąc że nie wie czy uda mu się pracować, bo ma tak silną alergię. Przez cały dzień było dobrze. To jest porządny, szanujący się fachowiec, przyjechał zrobić poprawki po roku od rozliczenia się także nie myślę, żeby coś kombinował :no:

Będzie dobrze, bo wiecie co? :) musi tak być, ja się inaczej nie zgadzam i koniec *tupie nóżką* :lol2: