Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj, cudna ta 2 stronka, znam te miejsca ( chociaz nowe foty widze też) a z taka radością ogladam. Tak się ciesze, że nie zniknęłaś na zawsze:hug:

Zeliczko dziękuję i zapraszam :) Stopniowo będę podmieniać fotki :yes: te goły mury nadal na pokazowej stronie straszą ;)

Hello!!

Gratulacje :) Bloga będę odwiedzać systematycznie:) .Życzę powodzenia:)

Mirka dziękuję i zapraszaaaaaam :hug:

Venusia:) jaaaaaakie fotki, na zdjęciach masz rezydencję taką, że metrażem możesz konkurować z wiatrołapem Admetki:) pięknie jest, jacie ile zyskało wnętrze dzięki drzwiom, nie zwykłym, ale taaakim drzwiom:) lecę raz jeszcze popatrzeć. jestem zachwycona:)

Aga :lol2: oj Aga :lol: my nie mamy żadnej rezydencji, ale fajnie że udało się podbić wrażenie fotkami. Ja jestem najbardziej dumna z fotki ze szpilkami i z chwostem (tutaj widać fazę w drzwiach - a tego nie mogliśmy ująć) - sama robiłam :wiggle: Reszta mąż, nie będę kłamać.

Drzwi :rolleyes: nadal bardzo nam się podobają i super u nas wyglądają (skromnie o sobie :p ), cieszę się że do końca walczyłam o białe :)

Ajwi jaka fotka? jakaś wiatrołapowa? hollem zajmiemy się przy wolnej chwili. Muszę w końcu zmienić ten biały kontakt na ceglanej ścianie na grafitowy (kolor na zamówienie - już 10 razy bym go miała tylko ciągle zapominam zamówić). Ajwi u nas będą listwy aluminiowe, matowe. Nie ufamy korkowi w płynie przy pływającej podłodze. Nie jestem zbyt szczęśliwa z tego faktu, ale naprawdę nie jest źle ;)

Ilonka dziękuję :hug: rozumiem i zapraszam w wolnej chwili :*

Dobre ;). Ale kedry w pasmanterii raczej nie kupisz. Takie cuda to w hurtowniach tapicerskich, a i tam lepiej jest pytać o lamówkę brzegową, ew. lamówkę na sznurku. Chyba że chodzi ci o takie cieniutkie lamówki, do wszywania raczej w poduszki niż tapicerkę, to faktycznie szukaj w pasmanterii lub na allegro.

Justynko, czytam i będę. Fajnie,że masz bloga, chociaż tego wuntku szkoda:( fajny był:yes:

Korzystając z zamieszania i ruchu u Ciebie chciałam zapytać czy ktoś, a zwłaszcza gospodyni, pamięta może kto ma u siebie taki gipsowy, prostokątny kinkiet malowany pod kolor ściany? Wygląda to jakby z kg bylo. Kiedyś, gdzieś to widziałam na FM, ale nie zapisałam, teraz oczywiście, mimo godzin poszukiwań, nie mogę na tą lampę trafić..,