Venus_m 18.11.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dianka dziękuję Classic trochę się pomyliłaś ale dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 18.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Gratuluję nowego miejsca na ziemi będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 18.11.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Justyna, weny w prowadzeniu (a może raczej veny ), tysięcy czytelników i kolejki reklamodawców Ja nie lubię czytać blogów, niemniej jednak będę zaglądać ze względu na prowadzącą. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Yenulka dziękuję Dżusta - veny dzięki ja też nie lubiłam, ale się przekonałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Fotki zaktualizowane, strona 2 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 18.11.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witaj, cudna ta 2 stronka, znam te miejsca ( chociaz nowe foty widze też) a z taka radością ogladam. Tak się ciesze, że nie zniknęłaś na zawsze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hello!! Gratulacje Bloga będę odwiedzać systematycznie:) .Życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witaj, cudna ta 2 stronka, znam te miejsca ( chociaz nowe foty widze też) a z taka radością ogladam. Tak się ciesze, że nie zniknęłaś na zawsze:hug: Zeliczko dziękuję i zapraszam Stopniowo będę podmieniać fotki te goły mury nadal na pokazowej stronie straszą Hello!! Gratulacje Bloga będę odwiedzać systematycznie:) .Życzę powodzenia:) Mirka dziękuję i zapraszaaaaaam Venusia:) jaaaaaakie fotki, na zdjęciach masz rezydencję taką, że metrażem możesz konkurować z wiatrołapem Admetki:) pięknie jest, jacie ile zyskało wnętrze dzięki drzwiom, nie zwykłym, ale taaakim drzwiom:) lecę raz jeszcze popatrzeć. jestem zachwycona:) Aga oj Aga my nie mamy żadnej rezydencji, ale fajnie że udało się podbić wrażenie fotkami. Ja jestem najbardziej dumna z fotki ze szpilkami i z chwostem (tutaj widać fazę w drzwiach - a tego nie mogliśmy ująć) - sama robiłam Reszta mąż, nie będę kłamać. Drzwi nadal bardzo nam się podobają i super u nas wyglądają (skromnie o sobie ), cieszę się że do końca walczyłam o białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 dzięki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 foteczki super, porozglądalam sie trochę u Ciebie bo już dawno nie byłam Ven tylko jeszcze jedna fotka do podmiany bo nie ma na niej tych ślicznych drzwi :rolleyes: Mam pytanie jak masz łączone płytki z panelami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Venus, fajnego masz bloga - sorki, nigdy nie zdążę skomentować tam, bo mamy sądne dni (ząbkowanie - niech to się wreszcie skończy!), więc wszędzie jestem z doskoku, ale obiecuję, że jak tylko wszystko się uspokoi, nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ajwi jaka fotka? jakaś wiatrołapowa? hollem zajmiemy się przy wolnej chwili. Muszę w końcu zmienić ten biały kontakt na ceglanej ścianie na grafitowy (kolor na zamówienie - już 10 razy bym go miała tylko ciągle zapominam zamówić). Ajwi u nas będą listwy aluminiowe, matowe. Nie ufamy korkowi w płynie przy pływającej podłodze. Nie jestem zbyt szczęśliwa z tego faktu, ale naprawdę nie jest źle Ilonka dziękuję rozumiem i zapraszam w wolnej chwili :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.11.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Fotki zaktualizowane, strona 2 zapraszam Bardzo piękne ( mąż taki zdolny?) ale gdzie te Liberty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Migotko będą, będą mąż część zdjęć robił, ja też część Atena widziałam i zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Venus widze, ze dzialasz gratuluje bede zagladac na bloga w miare mozliwosci oczywiscie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 gratuluję i życzę sukcesu:)z pewnością będę zaglądać na bloga:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Słonko i Ania dziękuję i zapraszam Kupiłam dziś śliczne naczynie na Święta i przy okazji napełniłam bombkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Venia, wchodzę dzisiaj do pasmanterii. Myślę sobie: "professka, nie będę wiśnia, powiem tak jak mnie Justyś - damesa wyedukowała..." - Dzień dobry, dostanę kedrę?- Co takiego?- Kedra - powtórzyłam wyraźniej- O matko! A co to?... No to przyszpaniłam co? rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.11.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dobre . Ale kedry w pasmanterii raczej nie kupisz. Takie cuda to w hurtowniach tapicerskich, a i tam lepiej jest pytać o lamówkę brzegową, ew. lamówkę na sznurku. Chyba że chodzi ci o takie cieniutkie lamówki, do wszywania raczej w poduszki niż tapicerkę, to faktycznie szukaj w pasmanterii lub na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Justynko, czytam i będę. Fajnie,że masz bloga, chociaż tego wuntku szkoda:( fajny był Korzystając z zamieszania i ruchu u Ciebie chciałam zapytać czy ktoś, a zwłaszcza gospodyni, pamięta może kto ma u siebie taki gipsowy, prostokątny kinkiet malowany pod kolor ściany? Wygląda to jakby z kg bylo. Kiedyś, gdzieś to widziałam na FM, ale nie zapisałam, teraz oczywiście, mimo godzin poszukiwań, nie mogę na tą lampę trafić.., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts