Venus_m 21.11.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Asia to termin lepiej znany wśród tapicerów niż hurtowników - oczywiście przy założeniu, że w hurtowni pracuje osoba, która niekoniecznie zorientowana jest w temacie, po prostu osoba sprzedająca a co Ty z tą kedrą będziesz robić? muszę do Ciebie wpaść :* Migotko hmn...ja już nie za bardzo mam tutaj o czym pisać, forum wiele mi dało i wiele nauczyło. Było dobre kiedy miałam bardzo dużo wątpliwości, w tej chwili robię tak jak pasuje mi i mężowi, bez zbytecznej dyskusji, nie mam ciśnienia na posiadanie doskonałego domu Kinkiet zamontowała sobie teraz Mirela ale wczoraj miała jeszcze nie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Mnie też nauczyło, i to na Twoim wątku... Chyba wiem o co Ci chodzi.... Czasem miałam wrażenie, że forum chciało być ważniejsze od zdania Twojej drugiej połowy... Dobrze, że sobie na takie coś nie pozwalasz. Ale pozabudowlane pitupitu było u Ciebie the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Migotko na pitu pitu nie narzekałam było fajnie, ale na wszystko przychodzą zmiany, teraz skupiam się na wykończeniu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Kupiłam to co chciałam - jakkolwiek by to zwać Został mi materiał tapicerski z pokrowca na pufę to sobie poszewki na poduszki poszyję. Bo poduszek nigdy za wiele, nie? - u mnie o tym nie ma. Teraz pokój Ali na tapecie. Dzisiaj będzie kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 o Asia to super, czekam na tego miętuska będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam Cię serdecznie Venus_m, masz piękne wnętrza i tak dużo postów w wątku, że jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Pewnie już ktoś zadał Ci to pytanie, ale niech stracę może mi odpowiesz:), a mianowicie czy możesz zdradzić jakie masz krzesła barowe? Oglądałam bardzo podobne, strasznie mi się podobają. Czy to prawdziwa skóra, czy eko. Mam wątpliwości co do kupowania krzeseł czy innych mebli w ekoskórze. Jak się sprawują czy są wygodne? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bratkaf witam Niedawno wystartowałam z BLOGIEM - mam nadzieję, że pomoże on uzyskać odpowiedzi na wszystkie pytania. Dopiero raczkujemy, dlatego odpowiem tutaj, bo o hokerach będzie cały wpis My mamy eko, sprawuje się bardzo dobrze. Nasza kicia mocno nam je pozaciągała (oczywiście mało kto to widzi oprócz mnie) kiedy nie miała towarzystwa i się nudziła to już 2 lata i skóra na razie nam nie pęka, ale dzieje się tak podobno właśnie dopiero po 2 latach, dlatego czekam czy przepowiednie się spełnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bloga już trochę przeglądałam, czyli mam czekać na wpis i tam zdradzisz tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bratkaf nie, nie, pytaj o co chcesz Coś mi umknęło przy poprzedniej wypowiedzi? o wygodę pytałaś, są bardzo wygodne - polecam chociaż stołki hokerowe bez oparcia bardziej wizualnie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 paczka z WW H&Living przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 tak tak o wygodę też, ale chodziło mi również jaki ty masz konkretnie model tych krzeseł? Moi znajomi mają krzesła w ekoskórze białe i właśnie już po ok trzech latach za dobrze nie wyglądają, dlatego zastanawiałam się czy nie lepiej kupować hokery w skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bratkaf nie pamiętam jaki to model Kupowałam na allegro, wtedy były po 400 zł za sztukę, ale parę miesięcy temu ktoś pokazywał tutaj, że są tańsze Ja teraz wziełabym hokery w welurze z powłoką teflonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 tak to hoker Bond Classic ale masz pamięć Paczkę pokażę, ale najpierw muszę ją odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 nie obfocę i pokażę na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 21.11.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Hej Venuska- fajnie , że jednak czasami tu zaglądasz:wiggle: na blogu byłam , tylko mało, malo;) musisz dużo nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aga ciągle nie znasz dnia i godziny Fra teraz to nawet jak za starych lat tu jestem bo nie dłubię nad blogiem, tylko dodaję wpisy, a to dużo prostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 21.11.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Hej Venus Witam sie w Twoim watku. Piekny dom stworzylas a drzwi I klamki staly sie przyczyna mojej bezsennosci. Od nowego roku bedziemy wykanczac nasz dom (aktualnie stan surowy) a ja juz mysle o drzwiach I klamkach Blagam zlituj sie I zdrac namiary na panow od drzwi (Czestochowa jest blisko Krakowa ) no I na te piekne klamki. Ps. A bloga czytam I sie zachwycam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Britany witam i zapraszam Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Firma od drzwi to Raw-Drew - tak jak pisałam, finalnie jesteśmy zadowoleni ale firma mogła się postarać o lepsze wrażenie. Klamki to model Pin-up firmy Linea Cali (kupione przez internet). Są super, dobrze układają się w ręku i estetycznie dla mnie bardzo ok :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 21.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Venus bardzo Ci dziękuję. Wow i zycie znowu jest proste (teraz jak juz znamnazwe tych klamek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 dzięki dziewczyny za namiary na hokery jesteście niezastąpione, już ich niestety nie sprzedają na allegro,ale może znajdę coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts