Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Asia :lol2: to termin lepiej znany wśród tapicerów niż hurtowników - oczywiście przy założeniu, że w hurtowni pracuje osoba, która niekoniecznie zorientowana jest w temacie, po prostu osoba sprzedająca ;) a co Ty z tą kedrą będziesz robić? muszę do Ciebie wpaść :* :hug:

Migotko :hug: hmn...ja już nie za bardzo mam tutaj o czym pisać, forum wiele mi dało i wiele nauczyło. Było dobre kiedy miałam bardzo dużo wątpliwości, w tej chwili robię tak jak pasuje mi i mężowi, bez zbytecznej dyskusji, nie mam ciśnienia na posiadanie doskonałego domu :rolleyes:

Kinkiet zamontowała sobie teraz Mirela :yes: ale wczoraj miała jeszcze nie pomalowany.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Cię serdecznie Venus_m, masz piękne wnętrza i tak dużo postów w wątku, że jestem w stanie wszystkiego przejrzeć.

Pewnie już ktoś zadał Ci to pytanie, ale niech stracę może mi odpowiesz:), a mianowicie czy możesz zdradzić jakie masz krzesła barowe? Oglądałam bardzo podobne, strasznie mi się podobają. Czy to prawdziwa skóra, czy eko. Mam wątpliwości co do kupowania krzeseł czy innych mebli w ekoskórze. Jak się sprawują czy są wygodne? Dziękuję za odpowiedź.

Bratkaf witam :)

Niedawno wystartowałam z BLOGIEM - mam nadzieję, że pomoże on uzyskać odpowiedzi na wszystkie pytania. Dopiero raczkujemy, dlatego odpowiem tutaj, bo o hokerach będzie cały wpis ;)

My mamy eko, sprawuje się bardzo dobrze. Nasza kicia mocno nam je pozaciągała (oczywiście mało kto to widzi oprócz mnie) kiedy nie miała towarzystwa i się nudziła :rolleyes: to już 2 lata i skóra na razie nam nie pęka, ale dzieje się tak podobno właśnie dopiero po 2 latach, dlatego czekam czy przepowiednie się spełnią.

Hej Venus

Witam sie w Twoim watku. Piekny dom stworzylas a drzwi I klamki staly sie przyczyna mojej bezsennosci. Od nowego roku bedziemy wykanczac nasz dom (aktualnie stan surowy) a ja juz mysle o drzwiach I klamkach :-)

Blagam zlituj sie I zdrac namiary na panow od drzwi (Czestochowa jest blisko Krakowa :-)) no I na te piekne klamki.

Ps. A bloga czytam I sie zachwycam:yes:

Britany witam i zapraszam :hug: Dziękuję za wszystkie miłe słowa.

Firma od drzwi to Raw-Drew - tak jak pisałam, finalnie jesteśmy zadowoleni ale firma mogła się postarać o lepsze wrażenie. Klamki to model Pin-up :rolleyes: firmy Linea Cali (kupione przez internet). Są super, dobrze układają się w ręku i estetycznie dla mnie bardzo ok :rolleyes: :rolleyes: