Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

dzięki dziewczyny za namiary na hokery jesteście niezastąpione, już ich niestety nie sprzedają na allegro,ale może znajdę coś podobnego

Bratkaf przypomniałam sobie jedną rzecz, podstawa strasznie się rysuje :( obawiam się, że wszystkie chromy tak mają, dlatego jeżeli będę je wymieniać to chyba na takie na drewnianych nóżkach ;)

:lol2: przyznaj-nazwa też miała znaczenie:) :D

:lol2: :yes: najpierw wybrałam i pomyślałam "hmn...a może by tak?", po czym spojrzałam na nazwę i byłam pewna, pozostało przekonać męża, któremu coś nie pasowało, ale na żywo od razu się w nich zakochał :)

Venus bardzo Ci dziękuję. Wow i zycie znowu jest proste (teraz jak juz znamnazwe tych klamek :wiggle:)

Britany ja badałam opcję również najtańsze czyt. klamki firmy Domino, ale wszędzie (a pytaliśmy w różnych sklepach) nam je odradzano, także czasem warto dopłacić. Oczywiście ja nie mogę ich zbytnio zachwalać, bo mamy je zamontowane 2 miesiąc :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no zdaję sobie sprawę, że się rysują:/ ale cóż nic innego mi nie pasuje. Znalazłam takie, chyba podobne co: http://mebel4u.pl/hokery-2/hoker-barowy-elton

A ta ekoskóra nie brudzi się jak ktoś np w jeansach farbujących usiądzie, jest łatwa w czyszczeniu?

Jeszcze raz dziękuję za opinie.

ven, ty szwaczka początkująca acz wprawna, to może będziesz wiedziała

czym usunąć z ciucha taki klej, co się nim jakieś błyskotki klei? (miałam bluzkę ze świecidełkami, z której owe błyskotki odpadły, a resztę obdrapałam pazurem. gdzieniegdzie są resztki kleju - próbowałam gorącym żelazkiem wprasować je w papier, ale nic nie pomogło. bluzka niezniszczona, więc chętnie bym ją jakoś poratowała, ale chwilowo się nie nadaje)

Duś no avatar ;) hej :hug:

hahaha cześć :hug:

ja, człowiek na wiecznej diecie, zostałam wczoraj nakryta z mcdonaldsem. taki mały wieśmaczek, a stary się dzień cały nabija i nazywa mnie mcdusią (to stary mi zdjęcie zmienił świnia!)

Dusia, a może przyprasuj w te miejsca nowe oczka (do dostania w każdej pasmanterii)?

o nie nie, after maj ded bady. obdrapałam 300 tych mikro ćwieczków, ni huhu żebym je teraz wklejała :)

(na błyszcząco było to, co zakrywa guziki)