Venus_m 21.11.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 dzięki dziewczyny za namiary na hokery jesteście niezastąpione, już ich niestety nie sprzedają na allegro,ale może znajdę coś podobnego Bratkaf przypomniałam sobie jedną rzecz, podstawa strasznie się rysuje obawiam się, że wszystkie chromy tak mają, dlatego jeżeli będę je wymieniać to chyba na takie na drewnianych nóżkach przyznaj-nazwa też miała znaczenie:) najpierw wybrałam i pomyślałam "hmn...a może by tak?", po czym spojrzałam na nazwę i byłam pewna, pozostało przekonać męża, któremu coś nie pasowało, ale na żywo od razu się w nich zakochał Venus bardzo Ci dziękuję. Wow i zycie znowu jest proste (teraz jak juz znamnazwe tych klamek ) Britany ja badałam opcję również najtańsze czyt. klamki firmy Domino, ale wszędzie (a pytaliśmy w różnych sklepach) nam je odradzano, także czasem warto dopłacić. Oczywiście ja nie mogę ich zbytnio zachwalać, bo mamy je zamontowane 2 miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 no zdaję sobie sprawę, że się rysują:/ ale cóż nic innego mi nie pasuje. Znalazłam takie, chyba podobne co: http://mebel4u.pl/hokery-2/hoker-barowy-elton A ta ekoskóra nie brudzi się jak ktoś np w jeansach farbujących usiądzie, jest łatwa w czyszczeniu?Jeszcze raz dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bratkaf bardzo proszę, pytaj - chętnie pomogę ekoskóra na naszych Bondach się nie zabarwiała, ale pewnie co model to inny zwyczaj Te z linka wyglądają jak nasze, tylko droższe o 100 zł w ogóle ceny hokerów są chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Venus, Ale fajny blog..... Już do ulubionych dodałem. Będę podglądać (co za inspiracje masakra) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Lolek dziękuję za komplement i zapraszam po więcej odsyłam na mojego Pinteresta, nie mogłam przedobrzyć z fotkami, a wybrać kilka do wpisu to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Lolek dziękuję za komplement i zapraszam po więcej odsyłam na mojego Pinteresta, nie mogłam przedobrzyć z fotkami, a wybrać kilka do wpisu to masakra Dzięki Venus nie często tak mówię ale Boska jesteś!!!!:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 to mi posłodziłeś, ale wiesz męża mam uciekam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 to mi posłodziłeś, ale wiesz męża mam uciekam, dobranoc ja zazwyczaj jestem dość oszczędny w wyrażaniu uczuc...... no cóż pozostaje mi dalej by ć startym piernikiem (zart) i czekam na moją 2 połówkę cytryny......czy jabłka jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.11.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ven, ty szwaczka początkująca acz wprawna, to może będziesz wiedziałaczym usunąć z ciucha taki klej, co się nim jakieś błyskotki klei? (miałam bluzkę ze świecidełkami, z której owe błyskotki odpadły, a resztę obdrapałam pazurem. gdzieniegdzie są resztki kleju - próbowałam gorącym żelazkiem wprasować je w papier, ale nic nie pomogło. bluzka niezniszczona, więc chętnie bym ją jakoś poratowała, ale chwilowo się nie nadaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Bratkaf - eko skóra eko skórze nie równa, więc kupując zawsze ryzykujesz, bo na oko jej jakości nie da się ocenić takie to właśnie niewdzięczne Dusia, a może przyprasuj w te miejsca nowe oczka (do dostania w każdej pasmanterii)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Duś no avatar hej eh niestety nie mogę pomóc, ja mam zwykle bluzki bez aplikacji i taka sytuacja mi się jeszcze nie przytrafiła cześć Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Venus ja wróce jeszcze to tych listw- masz w kolorze podłogi czy jakies "srebrne/złote" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ajwi my ich jeszcze nie mamy, mamy jedną kupioną na próbę, przy szarych płytkach wygląda fajnie. Jest szara matowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 gdzieś w necie kupowałas?? bo te w marketach sa takie albo ja nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.11.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Duś no avatar hej hahaha cześć ja, człowiek na wiecznej diecie, zostałam wczoraj nakryta z mcdonaldsem. taki mały wieśmaczek, a stary się dzień cały nabija i nazywa mnie mcdusią (to stary mi zdjęcie zmienił świnia!) Dusia, a może przyprasuj w te miejsca nowe oczka (do dostania w każdej pasmanterii)? o nie nie, after maj ded bady. obdrapałam 300 tych mikro ćwieczków, ni huhu żebym je teraz wklejała (na błyszcząco było to, co zakrywa guziki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 o nie nie, after maj ded bady. obdrapałam 300 tych mikro ćwieczków, ni huhu żebym je teraz wklejała (na błyszcząco było to, co zakrywa guziki) No to Ci doradziłam, hehe W takim razie nie ma wyjścia - drap Dusia dalej, drap! Stary - ale z Ciebie jajcarz Piąteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ogłoszenie parafialne Jutro montuje się szkło w kuchni i kończy łazienka dolna (jeszcze wymienię w niej dozownik) i jest skończona na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 uciekam do domu, bo o 15 montaż trochę się boję tego koloru na szkle ale trudno, zapłacić i tak trzeba to będzie co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts