AniaS79 26.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Oooooo Kochana! Ale trafiłam. Blog, to coś dla mnie, bo przeczesywanie tysięcy wpisów w Twoim wątku jest poza moimi możliwościami I idealnie na kuchnię i łazienkę w "tip-topach" przybyłam Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.11.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Duśka, przedni avatar, pozazdrościć kreatywnego starego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Anusia czeeeeeeść :hug: zapraszam, dziś przygotuję wpis i jakoś na dniach opublikuję właśnie się montuje wygląda obłędnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 montaż zakończony jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja też dzięki Fotki będą, w swoim czasie jeszcze trzeba zasilikonować na łączeniu blatu ze szkłem, ale wisimy za to 300 zł szklarzowi więc raczej do nas wróci. Najbardziej zachwyca nas łazienka dolna OMG wielka się zrobiła przez to lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.11.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 O! czekam na fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 26.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 poka foty Uwielbiam jak się ludzie cieszą z powodu ładnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Venuska jak tam szklane tematy, chyba dobrze co ?? Jestem bardzo ciekawa bo jak bedzie dobrze to chętnie skorzystam z akiedyś tam z amiaru bo tez szkło mam zaplanowane do kuchni- tylko jeszcze kuchni brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ajwi tak jesteśmy zadowoleni natomiast z 3 tygodni czekaliśmy 8 aż będzie zrobione no ale ze szkłem to jest taka historia, że firmy z dalszych dzielnic powiedziały, że dla nich dojazd do nas to jak na koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ajwi tak jesteśmy zadowoleni natomiast z 3 tygodni czekaliśmy 8 aż będzie zrobione no ale ze szkłem to jest taka historia, że firmy z dalszych dzielnic powiedziały, że dla nich dojazd do nas to jak na koniec świata czekam zatem na efekt końcowy na fotkach u mnie to dopiero bedzoe konic świata, ale jak do Ciebie dojechali to licze ze do mnie tez dotrą.....kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 nie wiem kiedy fotki trzeba kontakty zamontować, silikon dokończyć Zaczęłam szukać akcesori łazienkowych do łazienki dolnej, wszystko takie paskudne Chciałabym jeszcze zmienić chlebak i pojemniki na cukier, kawę i herbatę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ło matko! To chyba szybciej nowy dom wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Oj nie ma fotek . Myślałam że sobie oczka nacieszę Ale nie będziesz czekać ze zrobieniem zdjęć dla nas aż wybierzesz wszystko z tej listy Chciałabym jeszcze zmienić chlebak i pojemniki na cukier, kawę i herbatę w kuchni Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Adme, Asia wariatki z was. Prawda jest taka, że potrzebuję się przyzwyczaić - zawsze tak mam - chlebak i pojemniki to ciężki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.11.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dawaj te focie i będziemy się przyzwyczajać z Tobą :lol: Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Justynka, weź Ty mnie nie wnerwiaj Studenci wystarczą. (Mówię Ci, jacy wczoraj byli grzeczni ) Dawaj zdjęcia. Bo mnie skręci Chcesz mieć na sumieniu moje kiszki? Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 w żadnym wypadku nie chcę mieć nikogo i niczego na sumieniu Obfocimy jutro, ale tak jak pisałam tu brakuje kontaktu, tam fugi czyli jak to u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ufff...zamówiłam bony wybór był trudny, bo nie mogłam wziąć tam gdzie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 dobrze prawi, Venuska wklejaj szybko, Admetka ma takie braki w wolnym czasie, że nie może czekać zlituj się nad kobietą, bo za kilka miesięcy dopiero biedaczyna może do Ciebie znów zajrzy:) Oj prawda najprawdziwsza prawda Jutro przychodzę na foty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 co za stanowczość Torepedo kiedy ja tu ciut rzadziej zaglądam to Ty się pojawiasz wiesz, że ja zawsze zapraszam na oblukanie na żywo Przyszedł czas kiedy powinnam wybrać balustradę schodową, znaleźć wykonawcę i zamówić i już mnie skręca, bo mnie się nic nie podoba interesuje mnie czarna metaloplastyka, ale bez wybrzuszeń, listków i innych...coś prostego ale jednoczesnie ze wzorem Po szkle w kuchni przeszła mi szklana balustrada na schodach, w kuchni jest super i bardzo pasuje, ale schodów w stylu "techno" nie zdzierżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts