Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ven jesteś??? nie przejmuj się daj zdjęcia jakie są:)

jestem, jestem :hug: nie zrobiliśmy żadnych ładnych ani ostrych...:o kupujemy nowy aparat, ten i tak jest baaaaaaaardzo stary ale jakoś dawało się z nim przemęczyć, jednak dziś osiągnęłam kres. Także niedługo zapraszam na nowe, ładne zdjęcia :rolleyes:

Gratki bloga :) fajna sprawa!! i fajnie będzie podglądać Cię dalej :)

Dziękuję i zapraszam :hug:

Witam! Właśnie wybraliśmy projekt domu w Mirabelkach z garażem. Nad garażem planujemy pokój. Mam pytanko czy w takim razie hol na górze nie będzie za długi bo z moich obliczeń wynika, że około 7 metrów - chyba dużo chodzenia pomiędzy dwoma pokojami na końcach domu. I poza tym zastanawiamy się jak to będzie wyglądało??? Może jest jakieś inne rozwiązanie, ciekawsze ?? Prosimy o opinie i porady. Na pewno będą dla nas cenną pomocą:)

Witam Bob_budowniczek :) Wybraliście naprawdę fajny projekt, dla nas był na tyle fajny, że nie przestawialiśmy ścian w środku poza tym, że powiększyliśmy wiatrołap kosztem hollu dolnego i dostawiliśmy ściankę między jadalnią a kuchnią zyskując zabudowę pod tv. Z perspektywy czasu rozwiązanie jest i dobre i złe, wygodnie jest mieć tv w kuchni podczas gotowania, a z drugiej strony kuchnia otwarta też się sprawdza :-D

Mirabelkę z garażem w bryle budynku ma forumowa Psosin. Holl na górze nie jest duży, wasz wiadomo będzie trochę dłuższy, ale nie sądzę aby był męczący w codziennym użytkowaniu.

Gdybyście mieli pytania piszcie, chętnie odpowiem. Powodzenia :)