aniaklasyka 29.11.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ja też,ja też jutro przylecę miłego wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aniu dzięki i zapraszam być może jutro docelowo zapełnię jedną z półek kominkowych już się tak napaliłam, że koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Bardzo chciałam, ale nie udało nam się zrobić dobrych zdjęć Może za tydzień się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ven jesteś??? nie przejmuj się daj zdjęcia jakie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Gratki bloga fajna sprawa!! i fajnie będzie podglądać Cię dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ven jesteś??? nie przejmuj się daj zdjęcia jakie są jestem, jestem nie zrobiliśmy żadnych ładnych ani ostrych... kupujemy nowy aparat, ten i tak jest baaaaaaaardzo stary ale jakoś dawało się z nim przemęczyć, jednak dziś osiągnęłam kres. Także niedługo zapraszam na nowe, ładne zdjęcia Gratki bloga fajna sprawa!! i fajnie będzie podglądać Cię dalej Dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budowniczek 30.11.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam! Właśnie wybraliśmy projekt domu w Mirabelkach z garażem. Nad garażem planujemy pokój. Mam pytanko czy w takim razie hol na górze nie będzie za długi bo z moich obliczeń wynika, że około 7 metrów - chyba dużo chodzenia pomiędzy dwoma pokojami na końcach domu. I poza tym zastanawiamy się jak to będzie wyglądało??? Może jest jakieś inne rozwiązanie, ciekawsze ?? Prosimy o opinie i porady. Na pewno będą dla nas cenną pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Bob_budowniczek Wybraliście naprawdę fajny projekt, dla nas był na tyle fajny, że nie przestawialiśmy ścian w środku poza tym, że powiększyliśmy wiatrołap kosztem hollu dolnego i dostawiliśmy ściankę między jadalnią a kuchnią zyskując zabudowę pod tv. Z perspektywy czasu rozwiązanie jest i dobre i złe, wygodnie jest mieć tv w kuchni podczas gotowania, a z drugiej strony kuchnia otwarta też się sprawdza Mirabelkę z garażem w bryle budynku ma forumowa Psosin. Holl na górze nie jest duży, wasz wiadomo będzie trochę dłuższy, ale nie sądzę aby był męczący w codziennym użytkowaniu. Gdybyście mieli pytania piszcie, chętnie odpowiem. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.12.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Justynko czyli zdjęcia będą dopiero jak dorobicie się nowego aparatu???? A długo będziecie wybierać? . Czy macie już coś na oku ? Buziaki niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Mamy mam nadzieję niedługo kupić :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Venuska gdzie kupowałaś abażur do kinkietu w salonie??? namierzyłam kinkiety w fajnej cenie teraz jeszcze muszę znaleźć abażur a ceny mnie rozwalają, nie spodziewałam się że tyle mogą kosztować. Ile twój kosztował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Nesska skąd ja to znam Nasze kupowane na Burakowskiej za 35 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 No 35 to ja rozumiem a nie 110. A co tam jest na Burakowskiej jakiś duży sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Taki jest Nasze kupowane ponad 1,5 roku temu, ale może mają w ofercie podobne w tak samo dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.12.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Hej kochana wysyłam Ci privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Hej Aniu dziekuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.12.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Oki pokazuję pierwsze z wizualizacją blatu ,kolejne z nóżkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki Venus, teraz są po 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.12.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Obok słupka będzie czarna lodówka,w wysokiej zabudowie koło okna piekarnik i mikrowela,za nią zlew, pózniej zmywarka:rolleyes: a firanka z ostatnigo zdjęcia już wyleciała wiem ,że za bogato było:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Wow, Londonka, jaka fajna technika wizualizacji A na poważnie: bardzo mi się podoba! I w ogóle, to dlaczego Ty nie masz swojego wątku? Takie ładne wnętrza! Popatrzyłoby się w większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts