Nesska 01.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Oj obawiam się, że tam nie będą tańsze Chyba kupię te z Twojego linka tylko czekam na odpowiedź odnośnie kinkietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Nesska a ja myślę, że możesz się miło rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Nesska, potwierdzam, ceny abażurów w MG są wg mnie bardzo dobre! A jakość, kształt i kolorystyka, bez porównania! Dobrze zrozumiałam, że szukasz do kinkietów? Nie chcę strzelać z cenami, ale coś mi się zdaje, że kosztują dużo mniej niż 65 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nesska mam dla Ciebie wiadomość Na Kopernika abażury do kinkietów kosztują 45 zł, są świetne zestawienia kolorystyczne np z kontrastującą lamówką. Sama byłam blisko wymiany swoich w sypialni na lampkach nocnych, ale mąż głośno zaprotestował - niedojrzały designersko jak Daro AsiZet Zapełniłam docelowo 1 z 2 półek kominkowych. Wiem jedno na pewno, nie robię więcej półek otwartych. Niby coś się kupi, a jak trzeba to albo nie pasuje, albo za drogie, albo bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ja juz temat kinkietów...wiem wiem że było sto razy ale ja dopiero dorastam powoli do tematu...na jakiej wysokośći one być powinny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ajwi zależy jaki rodzaj pokaż mniej więcej co planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ajwi zależy jaki rodzaj pokaż mniej więcej co planujesz. to jest dobre pytanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ale mąż głośno zaprotestował - niedojrzały designersko jak Daro AsiZet Daro pozdrawia - cieszy się, że jest sławny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Venus dzięki Miło zaskoczona jestem, myślałam że będą droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Asiu :) pozdrawiamy wzajemnie Nesska a widzisz mnie się najbardziej podobają te z kontrastującą lamówką OMG :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Venuska - znasz namiary na jakies dobre hodowle brytyjczyków ? Forumowa malkul się zastanawia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Czarne byly? A z jaka lamowka? Ale chyba wole jednolite zeby nie przeekombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nesska były są cudne z cieniutką metalową lamóweczką oh i ah :D Mirelko oczywiście hodowla Prinsia z p. Kasią jestem w kontakcie stałym, zawsze pomaga jeżeli mam wątpliwości, pyta o kiciusia jak się ma itp. Doradzi też na pewno inną dobrą hodowlę jeżeli umaszczenie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 dzieki Ale te samce są salcesony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Mirelko samce reproduktory takie być powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.12.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nesska były są cudne z cieniutką metalową lamóweczką oh i ah :D Ja mam takie, ale białe. Uwielbiam je! (jeden nawet na avatarku). Te abażury są wykonane ze ślicznej tkaniny, nie wbija się w nią kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.12.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 :wiggle: Jutro będzie elektryk aby dopieścić nasze szkło w kuchni! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mirelko samce reproduktory takie być powinny dobrze, że tak tylko u kotów a nie u ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.12.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kolejna dobra wiadomość jest taka, że dziś testujemy aparat i obiektywy mam nadzieję, że szybko uda nam się zamówić aparat i nie będę już robić venuskowej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts