Venus_m 07.03.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 wiecie co jest 7 marca? onlajn szop by zara hołm, nad ranem mój dozownik mi się śnił, rano już zmordowałam męża o dane karty żeby przelew im puścić, dozownik zamówiony do 11 marca dostawa darmowa, normalnie jeżeli zakupy mieszczą się w przedziale 0-800 zł to dostawa kosztuje 80 zł, powyżej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) 80zł ? na palecie wysyłają czy co ? Edytowane 7 Marca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no właśnie lipa, bo gdybym np zamówiła dozownik który waży ile? do pół kilo pewnie max to płacę jak za paletę. Trudno za dużo razy molestowałam panie z zary home w wawie i uznałam że muszę zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 80 zł?! Za transport cegieł zapłaciłam 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.03.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Venus widze ze u Ciebie tez troche przebojow z fachowcami... powodzenia z ta lazienka! trzymam kciuki za poszukiwnaia nowego fachowca oraz czekam na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Trzymam kciuki i na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie, nie, nie chodziło mi o kombinowanie, tylko o to, czy jeśli bardzo Wam zależy na tym konkretnym fachowcu, to nie można by było jakoś odseparować go od kociczki Pojechali z tym kosztem przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Bocian ciężko, bo musiałabym odkazić cały dom Fiona lata krok w krok za nami. Jak się kąpiemy to albo siedzi na rogu wanny przyczajona myjąc się i mi włosy albo włazi na środek wanny ślizgając się po mnie Fiona jeszcze nie przywykła że obojga nas teraz nie ma większość dnia i tak mam dobrą zmianę i mąż dostosował swoją pod moją, bo pracujemy od siebie 2 minuty drogi Jak wychodzimy to leży przyczajona na ławce w wiatrołapie a jak wracamy to nas z niej wita (ławka nagrzana więc chyba na nas czatuje). Jak już wejdziemy to staję w przejściu do holu i tarza się ze szczęścia po podłodze zachęcając by głaskać ją po brzusiu Przesyłka droga, jeżeli zamawia się tak jak ja jedną małą rzecz - prawie równowartość zamówionego towaru. Szczęście, że załapałam się na darmową dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Venusku, lepiej sie czujesz? I bynajmniej nie pytam pod kątem wieszczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hazelku dziękuję, wiesz co zrobię dziś, już mi się to śni Piję syrop i rozpuszczam Febrisan. Kot mi grzeję klatę i mruczy, ale ma niespożytkowaną energię. Wczoraj 2,5 godziny latała jak wściekła za laserem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Venusek, nie rob nic, no jak ja mam Cie przekonac....NAPRAWDE:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hazelku jak tak będziesz gadać to Ci zabronię wstępu na ten wątek Dziś jest naprawdę lepiej i na pewno Ci prześlę, uwierz mi że to co do tej pory Ci wysłałam nie zajęło więcej jak 1,5 h a naniesienie kolorów i faktur to sekundka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Venus Olka Co to za jakieś tajemnice a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ooo Martuśka co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ooo Martuśka co tam u Ciebie? Ty mnie tu nie zagaduj:mad: A u mnie jakoś leci, dziś to nawet mogę stwierdzić nawet, że jak co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 1,5 godziny???Czy mozesz nie marnowac swojego czasu na takie głupotki? Daj mi tu zaraz swojego Meza-ja z Nim pogadam, zeby Ci zabronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 a to zauważyłaś moją jakże delikatną zmianę tematu? jutro zrobię i wstawię fotki: koty psoty, plisów, lusterka i mis sałatkowo - dekoracyjnych z Almi udajemy, że nie spóźniłam się tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Martusia, dopiero teraz załapałam:rotfl: Mam to w standardzie,ze potrzebuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Martusia, dopiero teraz załapałam:rotfl: Mam to w standardzie,ze potrzebuje czasu :lol2: Ale zakręt:lol2: To mój stary tekst jak dostaję.... to mąż zaraz pyta: to jak leci, a ja : jak co miesiąc Venusku czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 :lol2: Jakby to powiedział moj M.: "No to nieźle sie bawicie":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts