Venus_m 19.12.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Doczekałam się, buldog przeistoczony w kota do komputerowego - zamawiam http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/kiciuskomputerowy_zpsf4b8eeae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Kinia super wiadomość i bardzo się ciesze, że mogłam pomóc. Pokaż fotki Pochwalę się awansowałam dziś fotki pokaże - wyślę Ci na priva bo nie umiem robic takich pięknych jak TY Jutro zrobię jak będzie dobre śiatło GRATULUJĘ awansu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Aniu jeszcze raz dziękuję za namiar na stronę/firmę długo szukałam takich grafik i nada fotki pokaże - wyślę Ci na priva bo nie umiem robic takich pięknych jak TY Jutro zrobię jak będzie dobre śiatło GRATULUJĘ awansu !!! Venuskowej perspektywy Pani nie umie? czekam na fotki i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Doczekałam się, buldog przeistoczony w kota do komputerowego - zamawiam http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/kiciuskomputerowy_zpsf4b8eeae.jpg Cześć Venusko telegraficznie: -gratuluję świetnego bloga!!!!! (zaglądam codziennie) - gratuluję awansu!!! - i życzę WYSOKIEJ PODWYŻKI! - gdzie znowu wyczaiłaś tak fajne rzeczy, jak ta grafika??? (na priv bardzo poproszę o info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Sharlo kopę lat - dziękuję i zapraszam od co najmniej miesiąca mam w pracy taki sajgon, że nie mam czasu publikować kolejnych wpisów - dziękuję :D miłe zakończenie roku, - podam publicznie, bo mam taką zasadę, że jak coś jest dobre to chwalę otwarcie, jak jest złe to też publicznie Takie grafiki "produkuje" nasza forumowa Aricia http://ab-fab.pl/ Można poprosić o zmianę kolorystyki i jak się okazuje również formy. Ja dostałam jeszcze małego kiciolka wypiętego dupinką, ale jednak wolę dorosłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ven dzięki:hug: - zdolna ta nasza Aricia!!! A buldog przerobiony na kota wymiata - piękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 20.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Buldogo-kot jest super Gratuluję awansu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Sharlo, Panna Z. Dzięki :hug: Wezmę jeszcze małego kiciolka, jest taki słodki, że najwyżej oprę go na biurku http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/kicius_zps4d6e584a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.12.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ven! GRATULACJE! Kotek śliczny fotki pokaże - wyślę Ci na priva bo nie umiem robic takich pięknych jak TY Jutro zrobię jak będzie dobre śiatło E, tak się nie robi! Ja też chcę zobaczyć sofę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.12.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Hello!! Gratulacje awansu!! Koteczki śliczne:) Ja się właśnie zastanawiałam ,co taka cisza na blogu - sprawa się wyjaśniła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Lui, Mirka :hug: dzięęęęęęęęęęki Mam nadzieję, że w styczniu będę mieć chwilę odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Venus, gratuluję awansu. Dzięki za namiar na grafiki - mój styl, już je widzę u siebie. I jeszcze pytanie o dolną łazienkę. Venuskowa perspektywa sprawia, że kompletnie nie rozumiem jaki jest w niej układ. Właśnie dumam nad swoją i też z powodu konfliktu muszę sprawić sobie kabinkę walk in. Masz gdzieś rzut albo wizkę tej łazienki gdzie widać układ sanitariatów dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Migotko proszę bardzo i dziękuję Kolorystykę i formę można w grafikach modyfikować Nie miałam rzutu (chyba), ale zrobiłam Gdybym mogła pomóc pisz http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/Screenshot_1_zps0ee1dc6c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.12.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nie wiem jak to jest z naszą motywacją kiedy mamy wolne to się nam nie chce, kiedy jest dużo rzeczy do zrobienia - jak dziś, załatwiamy wszystko z nawiązką Ramki na obrazki kupione, pudełka i komoda do sypialni kupiona Teraz tylko muszę ją zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dzięki za rzut. Co do pomocy to nawet nie wiem jak o nią prosić. Po prostu doskwiera mi brak koncepcji. A co Ty będziesz w sypialni robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.12.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Migotko a co już jest? Może będę mogła coś podpowiedzieć Komodę na nasze gatki, bo garderoba to nadal regałami garażowymi świeci. Odstąpiłam jedną szufladę mężowi na zegarki, taki prezent świąteczny. W sumie wolę to niż milion pudełek z zegarkami na wierzchu ofc każde inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.12.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img809/1839/21mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 23.12.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Justynko, jest nic a raczej wszystko jest możliwe są tynki, wylewki, wszystkie instalacje. I czas do kwietnia bo wtedy wchodzi ekipa od gładzi. Ostatnio zakochałam się w łazience, którą wymyśliła Magda w swojej rewolucji ( ta z komiksem na ścianie). I teź chcę czegoś ... oryginalnego. No właśnie może powinnam jednak zwrócić się do projektanta. Myślałam co by wątek założyć, ale chyba mam pod tym względem za duźo obaw i za mało energi. Podsumowując wiem, że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts