Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kinia :wave: super wiadomość i bardzo się ciesze, że mogłam pomóc. Pokaż fotki :popcorn:

Pochwalę się :p awansowałam dziś :cool:

fotki pokaże - wyślę Ci na priva bo nie umiem robic takich pięknych jak TY :p

Jutro zrobię jak będzie dobre śiatło ;)

GRATULUJĘ awansu !!!

:wave:

Aniu jeszcze raz dziękuję za namiar na stronę/firmę :hug: długo szukałam takich grafik i nada :lol:

fotki pokaże - wyślę Ci na priva bo nie umiem robic takich pięknych jak TY :p

Jutro zrobię jak będzie dobre śiatło ;)

GRATULUJĘ awansu !!!

Venuskowej perspektywy Pani nie umie? :lol2: czekam na fotki i dziękuję :hug:

Doczekałam się, buldog przeistoczony w kota do komputerowego - zamawiam :yes:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/kiciuskomputerowy_zpsf4b8eeae.jpg

Cześć Venusko:)

telegraficznie:

-gratuluję świetnego bloga!!!!!

(zaglądam codziennie)

- gratuluję awansu!!! - i życzę WYSOKIEJ PODWYŻKI!:D

- gdzie znowu wyczaiłaś tak fajne rzeczy, jak ta grafika???

(na priv bardzo poproszę o info)

Sharlo kopę lat :hug:

- dziękuję i zapraszam :hug: od co najmniej miesiąca mam w pracy taki sajgon, że nie mam czasu publikować kolejnych wpisów :(

- dziękuję :D :D :D miłe zakończenie roku,

- podam publicznie, bo mam taką zasadę, że jak coś jest dobre to chwalę otwarcie, jak jest złe to też publicznie ;) Takie grafiki "produkuje" nasza forumowa Aricia :wiggle: http://ab-fab.pl/ Można poprosić o zmianę kolorystyki i jak się okazuje również formy. Ja dostałam jeszcze małego kiciolka wypiętego dupinką, ale jednak wolę dorosłego :yes:

Venus, gratuluję awansu. Dzięki za namiar na grafiki - mój styl, już je widzę u siebie. I jeszcze pytanie o dolną łazienkę. Venuskowa perspektywa sprawia, że kompletnie nie rozumiem jaki jest w niej układ. Właśnie dumam nad swoją i też z powodu konfliktu muszę sprawić sobie kabinkę walk in. Masz gdzieś rzut albo wizkę tej łazienki gdzie widać układ sanitariatów dokładnie?

Migotko a co już jest? :) Może będę mogła coś podpowiedzieć :)

Komodę na nasze gatki, bo garderoba to nadal regałami garażowymi świeci. Odstąpiłam jedną szufladę mężowi na zegarki, taki prezent świąteczny. W sumie wolę to niż milion pudełek z zegarkami na wierzchu ofc każde inne :p

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg

Justynko,

jest nic a raczej wszystko jest możliwe :yes: są tynki, wylewki, wszystkie instalacje. I czas do kwietnia bo wtedy wchodzi ekipa od gładzi. Ostatnio zakochałam się w łazience, którą wymyśliła Magda w swojej rewolucji ( ta z komiksem na ścianie). I teź chcę czegoś ... oryginalnego. No właśnie może powinnam jednak zwrócić się do projektanta. Myślałam co by wątek założyć, ale chyba mam pod tym względem za duźo obaw i za mało energi. Podsumowując wiem, że nic nie wiem :D