MarJel 09.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 :lol2: Jakby to powiedział moj M.: "No to nieźle sie bawicie":lol2: No, świetnie szczególnie w tych dniach:lol2: Dobra nie zaśmiecajmy Venusce głupotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A u mnie jakoś leci, dziś to nawet mogę stwierdzić nawet, że jak co miesiąc MarJel świetny tekst - muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ej nie zaśmiecacie jeżeli dobrze odczytuje aluzję to się zgrałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ej nie zaśmiecacie jeżeli dobrze odczytuje aluzję to się zgrałyśmy Do mnie ciocia przyjechała w dzień kobiet, ot taki prezencik:rolleyes: To co zgrałyśmy się ? Pysiaczku , u nas to stary tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Venusek, Ty nie bajeruj, tylko daj mi tu Meza do słuchawki-muszę Cię podkablować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 męża ni ma, poszedł jeszcze ni ma Martuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ale tekst:rotfl: to jak tam dziewczyny Wam leci? Wszystkim razem i każdej z osobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 jak co miesiąc Magda jak Twoja podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 09.03.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dziewczyny Venusko, ja Ci naprawdę współczuję z tą łazienką, ale chyba bardziej facetowi...no załamałabym się jakbym miała uczulenie na zwierza... Znajdziecie fachurę i dojdziecie do ładu ze wszystkim trzymam kciuki.. Jaki dozownik zamówiłaś ? Pomiziaj kruszynkę po brzusiu ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Madileo my już się tak nie przejmujemy naszymi perypetiami, raczej ze śmiechem na siebie patrzymy i pytamy: i co jeszcze? Dozownik zamówiłam ten ze złotą kulką z Zara Home czas realizacji 10 dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 I gdzie mój film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Yokasta pamiętam ale coś Fiona rozrabia przy miskach jak nas nie ma, nieposprzątane tylko pół zjedzone, pół rozgrzebane. Stresuje się bidulka, codziennie czatuje pod drzwiami i grzeję ławkę rezerwowych na wiatrołapie. Dziś jak mnie w progu zobaczyła to wskoczyła i zaczepiła się na jeansach z radości. Może jutro coś uda mi się nagrać, ale jakość nie będzie raczej zastraszająco powalająca detalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jadę zaraz na uczelnię i do B&B po jeden abażur na próbę do kinkietów. Fotki za kilka godzin, muszę wrócić szybko bo nie dość że chora to musi być jasno na fotki. Uciekam P.S. Chyba trzeba będzie obniżać mocowania kinkietów dodam tylko że już raz je wszystkie podwyższaliśmy co to dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Venusku ja tez zajrzę na zdjątka :popcorn: MIŁEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 O, zdjęcia będą Zajrzę po zajęciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Venusku, koniecznie do mnie zajrzyj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 :popcorn: widzę,że działacie jak my - małe kucie wykończonych ścian - co to dla Nas/dla Was:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wzięliśmy jeden abażur z b&b za kaucją, niestety szary kolor wychodzi z zielonego mają też ładny szary, ale koszt abażura 200 zł zadzwonię jeszcze do jednej firmy produkującej abażury i dopytam czy by się podjęli Ten abażur z B&B nie jest zły, bo nigdzie bezpośrednio nie styka się z szarą ścianą w kuchni, muszę się na spokojnie zastanowić. Jeszcze na w razie czego pooglądam fotki innych czy za wysoko nie jest Możliwe że będziemy ściany w docelowej sypialni malować na kolorowo, do tej tapety w pasy myślę o jakimś złamanym szaro beżu, ale muszę to dopasować też do podłogi, więc na czym ostatecznie stanie, nie wiem Fotki chyba jednak jutro, jak wróciliśmy to się okazało, że nie ma miejsca na karcie, a jedyne na co ja miałam siłę to leżeć, wstaliśmy przed chwilą i idę robić obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 kocinka na pewno teskni. nasz tez tak mial. a teraz sie boimy jak bedize bo wroci do nas od rodzicow lubego gdzie mial towarzystwo w zasadzie 24h na dobe :/ mam nadzieje, ze nie odezwie sie to jakas deprecha u niego! no no - kolorowo u Ciebie? hmmm...... hmmmmm.... ale czekam na focie abazurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Nicol kolor raczej bardzo jasny, złamany jeżeli w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts