Ilona Agata 28.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Oj Ilonka, to u nas łasuchów aż za dużo ciacho do pracy, dla rodziny. Na szczęście drożdżowe nie jest pracochłonne i może długo stać, może się skusisz ? Ja nawet - jak już coś upiekę, w ciąży miałam często fazę na pieczenie ciast - to używam małych blaszek, ale ponieważ nikt poza mną nie tknie, wolę sobie kupić kawałek ciacha raz w tygodniu, nie lubię wyrzucać jedzenia . Tylko to domowe jest inne - zawsze świeże, naturalne, wiesz, co jesz. Drożdżowe lubię najbardziej na świeżo, pierwszego, maksymalnie drugiego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.12.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Veni super :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nie no kolejna z KA, chyba musze se żony poszukać w końcu bo inaczej to chyba nie kupię.,..... :wave: PIĘKNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.12.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Venusko, piękny kolor KA. Mikołaj kupował w Polsce? Pod koniec listopada można było kupić z przeceną. Zresztą teraz przed świętami też. Kilka osób z forum skorzystało.Ja swój mam chyba z 10 lat. Nic z nim się nie dzieje. Mam dużo dodatków. Najcześciej używam maszynki do mięsa, tarki i wyciskarki do cytrusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dziewczyny, a ja z pytaniem: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Szukam zdjęć łazienek w płytkach Tubądzin/ Zień kolekcja Berlin. Ktoś na FM ma? Migotko ja niestety nie kojarzę, a próbowałaś szukać w grafice google pod hasłem zień berlin realizacje? może coś będzie Ilona, no proszę CIę da się i to bez robota, drożdżowe mam co 3 dni . Ven, śliczny prezent i kolor klasa ładnie wygląda. Dziękuję Kto by pomyślał, że brąz przełkniesz Veni super :wave: Londonka jak tam krzesła? Nie no kolejna z KA, chyba musze se żony poszukać w końcu bo inaczej to chyba nie kupię.,..... :wave: PIĘKNY!!!! Jeżeli gotujesz to polecam dla Ciebie dzięki Faktycznie w tym roku jakiś wysyp tych KA na FM, ja się w ogóle nie spodziewałam, zwłaszcza że to prezent od męża w 1/36 Venusko, piękny kolor KA. Mikołaj kupował w Polsce? Pod koniec listopada można było kupić z przeceną. Zresztą teraz przed świętami też. Kilka osób z forum skorzystało. Ja swój mam chyba z 10 lat. Nic z nim się nie dzieje. Mam dużo dodatków. Najcześciej używam maszynki do mięsa, tarki i wyciskarki do cytrusów. Hmn...w sklepie podobno powiedziano chłopakom, że na KA promocji nie ma. Kosztował chyba 2700 czy 2600, ale w promocji była szklana dzieża gratis za 379 zł. Ja potrzebuję wyłącznie mieszadła ze zgarniaczem przetestowane i maszynki do mielenia mięsa, wszystko inne mam porządne i używam parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dopiero zauważyłam, że mój wątek przekroczył 3 000 000 odwiedzin Dzięki Kochani, że zaglądacie nawet kiedy moja aktywność jest dużo mniejsza. Te odwiedziny to ogrom wielu bardzo dobrych rad, dzięki którym mój dom wygląda tak jak wygląda Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory nas wspierali w decyzjach i liczę na więcej Miłego dnia! Drinki dla wszystkich: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/a34e22a20002eba74e11fbb0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ven, bo KA to ja prawie w każdym kolorze przełknę ma obłędny kształt, nie poradzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Venusko, chyba źle się wyraziłam. Rabat jest w stanach. Ostatnio było 50 dolarów plus gratis maszynka do mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.12.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Venus gratuluję prezentu! Nawet wiem gdzie kupiony, bo wczoraj widziałam za tę cenę i z tym gratisem Silver a ile KA kosztuje w Stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 U nas za chwilę goście Yoka Silver to dobra promocja u nas maszynka chyba ok 300-400? ale się przyda, to kupię to już chyba ostatnia brakująca część w kuchni. Muszę jeszcze wymienić wszystkie łopatki i łyżki kuchenne na jednakowe, bo mam każdą z innej parafii - co poszłam to z czymś wróciłam Jjana to nie tajemnica gdzie czekam właśnie na moją książkę, zarejestrowałam się i powinnam dostać Zamawianie ze Stanów to na pewno plus cenowy, chociaż nie wiem jak cło wychodzi (ja również miałam okazję nie raz go ściągnąć), ale bałabym się o serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dokładnie. Też myślę, że łatwiej kupić w Polsce. Ale jak kto woli.A maszynka do mięsa to koszt teraz 50 dolarów, więc warto.Jjana odpiszę u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.12.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dokładnie. Też myślę, że łatwiej kupić w Polsce. Ale jak kto woli. A maszynka do mięsa to koszt teraz 50 dolarów, więc warto. Jjana odpiszę u ciebie. a ja podpytam moze ktos z tu obecnych kupowal w usa i ma jakis sprawdzony patent na roznice w napięciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ajwi a to nie jakąś przejściówkę zmieniającą napięcie się kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ajwi a to nie jakąś przejściówkę zmieniającą napięcie się kupuje? chyba tak ale zastanawiam sie czy może ktos ma jakas sprawdzoną żeby nie wywalic KA w kosmos przy pierwszym użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 a kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Hello!!Venus,prezent super ,widać ,że cały rok byłaś baaaardzo grzeczna:).Ja o KA mogę tylko marzyć i na tym się skończy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Mirka kto wie może się doczekasz? Jak ja w najmniej spodziewanym momencie Mam nadzieję, że po NR zamówimy ściankę tv musimy ją przemierzyć i trochę pozmieniać. Pokażę jak już ustalimy jak będzie wyglądać ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Venusku, gratuluję KA! Jest śliczny, ja zresztą lubię prawie każdy kolor. We Francji mąż widział jeden na wystawie i tak mu wpadł w oko, że obiecał mi kiedyś kupić. Ale na razie to nie jest dobry moment, więc póki co zostaje mi cieszyć oko Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Pozwalam a poważnie dziękuję mam twaróg na 3 serniki, nie dam mu spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.12.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Mirka kto wie może się doczekasz? Jak ja w najmniej spodziewanym momencie Mam nadzieję, że po NR zamówimy ściankę tv musimy ją przemierzyć i trochę pozmieniać. Pokażę jak już ustalimy jak będzie wyglądać ostatecznie. Wątpliwe:) kiedyś pokazywałam i zachwalałam w odpowiedzi usłyszałam ,że jak on wszystko robi sam łącznie z wbijaniem jajek to może kiedyś dostanę :). Za sernik łapię się jutro :D:D:D:D Edytowane 30 Grudnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts