Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Oj Ilonka, to u nas łasuchów aż za dużo :) ciacho do pracy, dla rodziny. Na szczęście drożdżowe nie jest pracochłonne i może długo stać, może się skusisz :)?

Ja nawet - jak już coś upiekę, w ciąży miałam często fazę na pieczenie ciast - to używam małych blaszek, ale ponieważ nikt poza mną nie tknie, wolę sobie kupić kawałek ciacha raz w tygodniu, nie lubię wyrzucać jedzenia :(. Tylko to domowe jest inne - zawsze świeże, naturalne, wiesz, co jesz. Drożdżowe lubię najbardziej na świeżo, pierwszego, maksymalnie drugiego dnia :).

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko, piękny kolor KA. Mikołaj kupował w Polsce? Pod koniec listopada można było kupić z przeceną. Zresztą teraz przed świętami też. Kilka osób z forum skorzystało.

Ja swój mam chyba z 10 lat. Nic z nim się nie dzieje. Mam dużo dodatków. Najcześciej używam maszynki do mięsa, tarki i wyciskarki do cytrusów.

Dziewczyny, a ja z pytaniem: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Szukam zdjęć łazienek w płytkach Tubądzin/ Zień kolekcja Berlin. Ktoś na FM ma?

Migotko ja niestety nie kojarzę, a próbowałaś szukać w grafice google pod hasłem zień berlin realizacje? :) może coś będzie :rolleyes:

Ilona, no proszę CIę :D da się i to bez robota, drożdżowe mam co 3 dni ;).

Ven, śliczny prezent i kolor klasa :yes: ładnie wygląda.

Dziękuję ;) Kto by pomyślał, że brąz przełkniesz :lol:

Veni super :wave::wave::wave:

:wave: Londonka jak tam krzesła?

Nie no kolejna z KA, chyba musze se żony poszukać w końcu bo inaczej to chyba nie kupię.,..... :wave::wave::wave:

PIĘKNY!!!!

Jeżeli gotujesz to polecam dla Ciebie :yes: dzięki ;) Faktycznie w tym roku jakiś wysyp tych KA na FM, ja się w ogóle nie spodziewałam, zwłaszcza że to prezent od męża w 1/36 :lol:

Venusko, piękny kolor KA. Mikołaj kupował w Polsce? Pod koniec listopada można było kupić z przeceną. Zresztą teraz przed świętami też. Kilka osób z forum skorzystało.

Ja swój mam chyba z 10 lat. Nic z nim się nie dzieje. Mam dużo dodatków. Najcześciej używam maszynki do mięsa, tarki i wyciskarki do cytrusów.

Hmn...w sklepie podobno powiedziano chłopakom, że na KA promocji nie ma. Kosztował chyba 2700 czy 2600, ale w promocji była szklana dzieża gratis za 379 zł. Ja potrzebuję wyłącznie mieszadła ze zgarniaczem :yes: przetestowane ;) i maszynki do mielenia mięsa, wszystko inne mam porządne i używam parę lat ;)

Dopiero zauważyłam, że mój wątek przekroczył 3 000 000 odwiedzin :jawdrop: Dzięki Kochani, że zaglądacie nawet kiedy moja aktywność jest dużo mniejsza. Te odwiedziny to ogrom wielu bardzo dobrych rad, dzięki którym mój dom wygląda tak jak wygląda :wave: Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory nas wspierali w decyzjach i liczę na więcej :) Miłego dnia! :hug:

Drinki dla wszystkich:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/a34e22a20002eba74e11fbb0.jpg

U nas za chwilę goście :wiggle:

Yoka :)

Silver to dobra promocja :yes: u nas maszynka chyba ok 300-400? ale się przyda, to kupię :yes: to już chyba ostatnia brakująca część w kuchni. Muszę jeszcze wymienić wszystkie łopatki i łyżki kuchenne na jednakowe, bo mam każdą z innej parafii - co poszłam to z czymś wróciłam :lol:

Jjana to nie tajemnica gdzie :lol: czekam właśnie na moją książkę, zarejestrowałam się i powinnam dostać :rolleyes:

Zamawianie ze Stanów to na pewno plus cenowy, chociaż nie wiem jak cło wychodzi (ja również miałam okazję nie raz go ściągnąć), ale bałabym się o serwis.

Mirka kto wie może się doczekasz? Jak ja w najmniej spodziewanym momencie :lol2:

Mam nadzieję, że po NR zamówimy ściankę tv :wiggle: musimy ją przemierzyć i trochę pozmieniać. Pokażę jak już ustalimy jak będzie wyglądać ostatecznie.

Wątpliwe:) kiedyś pokazywałam i zachwalałam :) w odpowiedzi usłyszałam ,że jak on wszystko robi sam łącznie z wbijaniem jajek to może kiedyś dostanę :):).

Za sernik łapię się jutro :D:D:D:D:D

Edytowane przez mirkamis