Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój właśnie się piecze :wiggle: i robił się sam 7 min, ja w tym czasie sprzątałam i już mam błysk :rolleyes: To oczywiście potrafi każdy planetarny robot, nie musi to być KA.

No cóż, że KA robi sernik w 7 minut to rozumiem, ale że Ty błysk zrobiłaś w takim czasie to dla mnie niepojęte:eek: ja się ze sprzątaniem męczę godzinami. I marnie mi to wychodzi.

to ja na szybko bo u Reni już pisałem. na www1.macys.com jest promocja na KA cena standardowa to 499,99 $ ale przy kasie jest 33% rabatu. Tyle że nusi kupić go osoba z adresem w juesa. Cyba że kupicie prze serwis typu http://www.kupujewusa.pl (ja juz przez nich kupowałem. przesyłka ok 3-4 tygodni.

a ja podpytam moze ktos z tu obecnych kupowal w usa i ma jakis sprawdzony patent na roznice w napięciu ?

ja kupowałem sprzęt elektroniczny z usa do instrumentów klawiszowych. Wystarczy kupic transformator na 110V w sklepie elektrycznym koszt od 50 do 150 zł zależnie od jakości i producenta. Sprzęt od 6 lat działa bez problmów.

Lolek, przecena jest do 30 grudnia, jak pewnie doczytałeś.do ceny trzeba dodać wat.

A poza tym macys coś oszukuje z ceną, bo wszędzie cena KA jest 399. Teraz jest -50 dolarów plus wat. Może mają podrożeć?

:::

Venus, maszynka do mięlenia w stanach to koszt 50 dolarów około. Po przecenie.

Venus, KA zaktualizował się na 2 stronie natychmiast, a liberty jak nie było tak ni ma. Aparat nowy, pitu pitu a fotela niet, no nie rozumiem :cool:

:lol2: nie odpuszczasz. Zrobię fotki jak przykleimy listwy podłogowe, bo nie zmieniło się nic odkąd pokazywałam jak wyglądają w salonie. Dla przypomnienia :p

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/PA139274_d_zpsdf80690f.jpg

to ja na szybko bo u Reni już pisałem. na www1.macys.com jest promocja na KA cena standardowa to 499,99 $ ale przy kasie jest 33% rabatu. Tyle że nusi kupić go osoba z adresem w juesa. Cyba że kupicie prze serwis typu http://www.kupujewusa.pl (ja juz przez nich kupowałem. przesyłka ok 3-4 tygodni.

Tak jak pisałam, bałabym się o serwis. Mądrzyć się nie będę, bo dostałam w prezencie, może gdybym musiała kupić za swoje to bym się pokusiła o sprowadzanie, chociaż okazji miałam już kilka i nie skorzystałam.

ja kupowałem sprzęt elektroniczny z usa do instrumentów klawiszowych. Wystarczy kupic transformator na 110V w sklepie elektrycznym koszt od 50 do 150 zł zależnie od jakości i producenta. Sprzęt od 6 lat działa bez problmów.

Jednak nie ma to jak facet :lol: dobrze wiedzieć.

Lolek, przecena jest do 30 grudnia, jak pewnie doczytałeś.do ceny trzeba dodać wat.

A poza tym macys coś oszukuje z ceną, bo wszędzie cena KA jest 399. Teraz jest -50 dolarów plus wat. Może mają podrożeć?

:::

Venus, maszynka do mięlenia w stanach to koszt 50 dolarów około. Po przecenie.

Silver wychodzi sporo taniej jak w PL, ale dla mnie nie warte to całego zachodu z wrabaniem kogoś w taką przysługę :)

Ewcia, Asia, Gosia, Ślężanka (nie znam imienia :p ), Mirka :hug: :hug: bardzo, bardzo dziękuję!! :hug: :hug:

Wszystkim wam życzę Wszystkiego Dobrego! Szampańskiej Zabawy, ale przede wszystkim spełnienia

:hug: :hug:

Małgosiu dziękuję :hug: fotele cieszą mnie każdego dnia :yes:

Właśnie rośnie ciasto na pizzę wyrobione robotem :wiggle: o rany co za ulga dla rąk...męża :lol: