Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Silver wychodzi sporo taniej jak w PL, ale dla mnie nie warte to całego zachodu z wrabaniem kogoś w taką przysługę :)

Jak są na Allegro osoby które na tym zarabiają i są osoby w Pl , które chcą oszczędzać to nie widzę nic złego.

Wiecie, że ja też coś komuś wysyłałam. I bardzo było miło, że komuś sprawiłabym przyjemność.

:::

Jak aparat? Mój mąż miał zawsze canona. Teraz zamarzył mu się nikon. Ale dał się przekonać do nowego canona, bo odchodzi cena obiektywów. Właśnie odebrałam przesyłkę.

Do Siego roku.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak są na Allegro osoby które na tym zarabiają i są osoby w Pl , które chcą oszczędzać to nie widzę nic złego.

Wiecie, że ja też coś komuś wysyłałam. I bardzo było miło, że komuś sprawiłabym przyjemność.

Jak aparat? Mój mąż miał zawsze canona. Teraz zamarzył mu się nikon. Ale dał się przekonać do nowego canona, bo odchodzi cena obiektywów. Właśnie odebrałam przesyłkę.

Do Siego roku.

Silver ale Ty masz dobre serce :hug: :rolleyes:

Aparat hmn...dobry :lol2: ale ja się nie znam. Nam wystarcza aby zrobić kotu zdjęcie podczas zabawy a także aby uchwycić dziecko pełzające za kotem :yes: Twój mąż bardziej profesjonalnie podchodzi do tematu aparatu? Ja jestem laikiem i radzę się wszystkich dookoła + kolegi po x kursach fotograficznych :)

No nie widziałam, tylko jakieś telefonem robione. Suuper są.

Ah widzisz to przegapiłaś :lol: a ja mając na uwadze to zdjęcie nie wiedziałam co tu więcej pstrykać jak wszystko pokazane.

Dżustaa, Słońce dziękuję :hug: Wszystkiego Dobrego! :)

E&K, Emma dziękuję za życzenia! :) Wam również wszystkiego dobrego :hug:

Zamówiłam grafiki kocie do komputerowego :wiggle: chwilowo przestawiliśmy też tripodową lampę do salonu, wygląda fajnie (póki nie ma zabudowy ściany), a w komputerowym luźno :o nie wiem czy ona tam w ogóle wróci, ale lampę podłogową na pewno tam potrzebujemy...chyba żeby tę okropną górną pajęczynę skasować :rolleyes:

W końcu wzięliśmy się z mężem za porządki w pokoju środkowym :p ja już uporządkowałam co mogłam, wywaliłam tyle, że na regale aż pusto. Nie ma co pokazywać, ale cieszy mnie bardzo.

Czekamy aż firma od drzwi przyjedzie i poprawi opaski i wtedy będziemy działać z listwami przypodłogowymi.

W któryś weekend podjedziemy także do hurtowni tapicerskiej kupić tkaninę na zagłówek naszego malma. Tanim kosztem chciałabym trochę podrasować sypialnię :yes: czeka mnie kupno narzuty (w końcu!), zrobienie zagłówka, zmiana abażurów w lampkach nocnych :yes:

Trzymajcie się! :hug: Przy okazji zapraszam na mój blog. :bye:

Czy możecie polecić jakąś firmę od balustrady schodowej? :rolleyes: Chyba przyszedł ten czas, a ja chyba wiem między czym wybieramy :lol: Chciałabym ustalić jaki to koszt i dlaczego tak drogo. Dobrze by było z okolic Warszawy.

Będę zobowiązana :) :hug: ściskam.

Edytowane przez Venus_m

Dywan taki jak Twoje poduszki-nie ten zygzak tylko te "marokańskie",ciemny niebieski w białe wzory 4,5 na 3,5 metra-wełniany:p

.Jest cynk że jest już w firmie ,która wysyła do nas ale okres oczekiwania to 8-12 tyg.-muszą nazbierać cały kontener;)

Nawet linka nie mogę wkleic bo ostatni wzięłam a szły jak bułeczki bo mega promocje mięli:)

A co zrobiłaś z poprzednimi fotelami-bo tez super były:o

Na bloga zaglądne bardzo chętnie-teraz tylko tak przeleciałam,bo muszę już do łóżeczka-rano do pracy:rolleyes:po 2 tygodniach wolnego trzeba wrócić;)I o 5 wstać:rolleyes:

Bużka!!!!!