Silverspoon 31.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Silver wychodzi sporo taniej jak w PL, ale dla mnie nie warte to całego zachodu z wrabaniem kogoś w taką przysługę Jak są na Allegro osoby które na tym zarabiają i są osoby w Pl , które chcą oszczędzać to nie widzę nic złego. Wiecie, że ja też coś komuś wysyłałam. I bardzo było miło, że komuś sprawiłabym przyjemność. ::: Jak aparat? Mój mąż miał zawsze canona. Teraz zamarzył mu się nikon. Ale dał się przekonać do nowego canona, bo odchodzi cena obiektywów. Właśnie odebrałam przesyłkę. ::: Do Siego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Venusko wszystkiego co najlepsze http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2013/12/Happy-New-Year-2014-Text-SMS-for-girl-friend.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.01.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 No nie widziałam, tylko jakieś telefonem robione. Suuper są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Justyna, wszystkiego co najlepsze http://luckywp.com/wp-content/uploads/2013/11/Blue-Clock-Happy-New-Year-Wallpapers-2014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jak są na Allegro osoby które na tym zarabiają i są osoby w Pl , które chcą oszczędzać to nie widzę nic złego. Wiecie, że ja też coś komuś wysyłałam. I bardzo było miło, że komuś sprawiłabym przyjemność. ::: Jak aparat? Mój mąż miał zawsze canona. Teraz zamarzył mu się nikon. Ale dał się przekonać do nowego canona, bo odchodzi cena obiektywów. Właśnie odebrałam przesyłkę. ::: Do Siego roku. Silver ale Ty masz dobre serce Aparat hmn...dobry ale ja się nie znam. Nam wystarcza aby zrobić kotu zdjęcie podczas zabawy a także aby uchwycić dziecko pełzające za kotem Twój mąż bardziej profesjonalnie podchodzi do tematu aparatu? Ja jestem laikiem i radzę się wszystkich dookoła + kolegi po x kursach fotograficznych No nie widziałam, tylko jakieś telefonem robione. Suuper są. Ah widzisz to przegapiłaś a ja mając na uwadze to zdjęcie nie wiedziałam co tu więcej pstrykać jak wszystko pokazane. Dżustaa, Słońce dziękuję Wszystkiego Dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Wczoraj przyszedł chlebak i pojemniki Wielkie potwory, ale też proporcjonalne do naszych półek. Wczoraj też udało mi się odhaczyć kolejną rzecz, odebraliśmy i zamontowaliśmy gniazdko grafitowe na hollu pod konsolą, bo straszyło to białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 01.01.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Profesjonalistami to nie jesteśmy. Zawsze w domu był dobry aparat. Ten ostatni już się zestarzała, chociaż wszystko w nim działa.Jutro lecimy na 3 tygodnie w ciepłe miejsce to wypróbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Silver udanego wypoczynku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 02.01.2014 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Silver udanego wypoczynku :* Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 02.01.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e1/dd/b0/e1ddb0193310f36a9860947b4816fef1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 E&K, Emma dziękuję za życzenia! Wam również wszystkiego dobrego Zamówiłam grafiki kocie do komputerowego chwilowo przestawiliśmy też tripodową lampę do salonu, wygląda fajnie (póki nie ma zabudowy ściany), a w komputerowym luźno nie wiem czy ona tam w ogóle wróci, ale lampę podłogową na pewno tam potrzebujemy...chyba żeby tę okropną górną pajęczynę skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 W końcu wzięliśmy się z mężem za porządki w pokoju środkowym ja już uporządkowałam co mogłam, wywaliłam tyle, że na regale aż pusto. Nie ma co pokazywać, ale cieszy mnie bardzo. Czekamy aż firma od drzwi przyjedzie i poprawi opaski i wtedy będziemy działać z listwami przypodłogowymi. W któryś weekend podjedziemy także do hurtowni tapicerskiej kupić tkaninę na zagłówek naszego malma. Tanim kosztem chciałabym trochę podrasować sypialnię czeka mnie kupno narzuty (w końcu!), zrobienie zagłówka, zmiana abażurów w lampkach nocnych Trzymajcie się! Przy okazji zapraszam na mój blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 hej Venusko zajrzyj do mnie zapraszam pewnie wiesz o co, tzn kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Słonko już biegnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Czy możecie polecić jakąś firmę od balustrady schodowej? Chyba przyszedł ten czas, a ja chyba wiem między czym wybieramy Chciałabym ustalić jaki to koszt i dlaczego tak drogo. Dobrze by było z okolic Warszawy. Będę zobowiązana ściskam. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Odrobinę się zeszło, ale chciałam dobrą perspektywę zrobić, tylko nie mówcie że się nie udało http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0555-463x700_zps0fda9cd1.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0547-463x700_zpsb789a625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Przyleciałam z kuchni;) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Drzwi Piękne,kuchnia Piękna,nowe fotele Piękne i te poduchy.. Będę miała taki dywan;) Pozdrawiam!!!!!! p.s i na bloga musze wskoczyć!!!!GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Gumi jak miło. Dzięki! Wszystkiego dobrego :hug: Pokaż dywan ja też będę mieć hamerykański, ale to po zabudowie w salonie i barierce Na bloga zapraszam i zachęcam do komentarzy, doświadczenie innych jest piekielnie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.01.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dywan taki jak Twoje poduszki-nie ten zygzak tylko te "marokańskie",ciemny niebieski w białe wzory 4,5 na 3,5 metra-wełniany:p .Jest cynk że jest już w firmie ,która wysyła do nas ale okres oczekiwania to 8-12 tyg.-muszą nazbierać cały kontener;) Nawet linka nie mogę wkleic bo ostatni wzięłam a szły jak bułeczki bo mega promocje mięli:) A co zrobiłaś z poprzednimi fotelami-bo tez super były:o Na bloga zaglądne bardzo chętnie-teraz tylko tak przeleciałam,bo muszę już do łóżeczka-rano do pracy:rolleyes:po 2 tygodniach wolnego trzeba wrócić;)I o 5 wstać Bużka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts