Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ludwiki:rotfl:

Ja się az sama dziwie ze mi się nie opatrzyl po gapieniu się na niego rok z hakiem....Ale na zywo u nikogo nie widziałam wiec chyba będzie ok:rolleyes:

Jak cos wrzuce na pięterko do sypialni a na dol znowu będę rok kombinować....

Lece do łóżka bo się nie pozbieram:rolleyes::hug:

Ven,

szalejesz z zakupami:)

u Ciebie półwysep nie kończy się równo z oknem, a wcześniej, prawda?

I jak to wygląda?

Bo nie mogę zobaczyć na Twoich kadrach, cholera jasna!!!!:lol2: - to się "nie gryzie"?

Proszę poratuj informacją. I fotką, jeśli mogę prosić.

Magda ja ghosty zawsze widzę, bo one są po prostu zjawiskowe :yes: nigdy nie są za ciężkie. My mamy 8, w jadalni 6 a 2 pozostałe w sypialni i łazience, są tak ładne że muszą mieć jakąś funkcję :yes: stół jaki chcesz? taki ala manu? bo ja bym tak po skandynawsku to bardziej widziała (chociaż ja mało wiem w tym temacie), na okno to chiba szutersy :yes: :rolleyes:

Jeżeli masz miejsce to stół zrobiłabym na kozłach :yes:

witam mam pytanie jak sprawują ci się ghosty czy się nie rysują i jak w wygodą użytkowania ?

z oknem, oknem, nie z okapem!!!!

Chyba mam deżawi :lol: Ktoś już kiedyś o to pytał i wydaje mi się, że Ty ;) Zrobię fotkę w piątek oki? Mamy wolne to akurat.

Venus ile ma wasz otwór drzwiowy od drzwi wejściowych zewnętrznych?i chciałam jeszcze się dowiedzieć jakie macie płytki w kuchni i holu?coraz piękniej u Ciebie:)życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,pozdrawiam buźka

Tyle ile w projekcie, 160 cm? Był obniżany, ale na szerokość nie zmniejszaliśmy. Również wszystkiego dobrego :hug: :hug:

witam mam pytanie jak sprawują ci się ghosty czy się nie rysują i jak w wygodą użytkowania ?

Są bardzo wygodne, rodzina i znajomi są zawsze zaskoczeni jak bardzo. Łatwo je umyć, ale pod światło widać paluchy, ja wsadzam do wanny, mydlę, spłukuję prysznicem i wycieram. Rysują się jak dziecko pojeździ po nim wagonikiem, od normalnego jakieś mikro ryski na pewno się robią, ale ja ich z nosem przy siedzisku nie oglądam.

Venus_m witam się:) Chciałam uważnie przeczytać Twój wątek ale tyle stron... :p:P:P

Gratuluję pięknego domku:) Jak kilka innych na tym forum jest dla mnie inspiracją.. Dlatego też chciałam zapytać co znajduje się na podłodze w salonie i jadalni? ja teraz dumam nad swoim salonikiem... Chciałam coś w odcieniach merbau ale nie wiem czy deska lita czy warstwowa czy panel... Co jest u Was? fajnie wygląda...:)

Pozdrawiam

Venus,

przeglądam wątek i mam od razu takie pytanie: pamiętsza może jaki masz kolor białych frontów w kuchni? Z RAL, Pamiętasz numer? Wyszły ładnie, nie jak "prosektorium":P a tego boję się najbardziej

Domi szukaliśmy na umowie, nie wiem czy to pomoże. Nasze fronty nie są lakierowane to akryl z odcieniem wpisanym na umowie "Akryl biały połysk 50251". Nie wiem natomiast czy to oznaczenie producenta, czy nadany nr wewnętrznie przez wykonawcę :rolleyes:

Venus_m witam się:) Chciałam uważnie przeczytać Twój wątek ale tyle stron... :p:P:P

Gratuluję pięknego domku:) Jak kilka innych na tym forum jest dla mnie inspiracją.. Dlatego też chciałam zapytać co znajduje się na podłodze w salonie i jadalni? ja teraz dumam nad swoim salonikiem... Chciałam coś w odcieniach merbau ale nie wiem czy deska lita czy warstwowa czy panel... Co jest u Was? fajnie wygląda...:)

Pozdrawiam

Bronowianka witam :) Dziękuję. Odnośnie dziennika zdaję sobie sprawę, dlatego właśnie powstał mój blog

na który serdecznie zapraszam. Gdybyś miała pytania możesz pisać na maila, na blogu lub tu ;) U nas w salonie to panele Classena Afzelia Borneo. Jedyne w odpowiadającym nam kolorze panele :yes: na drewno nie było nas stać.

Sharlo mam też coś dla Ciebie :hug:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0582-463x700_zps222caf11.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0583-463x700_zps23721842.jpg

Czy taka perspektywa Panią zadowala? :p