Venus_m 06.01.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mnie się koniczynki na dywanach już opatrzyły i dlatego u nas nie będzie, ale ogólnie uwielbiam Ogromny ten wasz dywan Ludwiki stoją i się kurzą w gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Znalazłam na ich stronie podobny do mojego ,ale ma większe wzory niż mój[ATTACH=CONFIG]233613[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ludwiki:rotfl: Ja się az sama dziwie ze mi się nie opatrzyl po gapieniu się na niego rok z hakiem....Ale na zywo u nikogo nie widziałam wiec chyba będzie ok:rolleyes: Jak cos wrzuce na pięterko do sypialni a na dol znowu będę rok kombinować.... Lece do łóżka bo się nie pozbieram:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.01.2014 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nowe nabytki pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dzięki Migotko Gumi nie widać załącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Zamówiłam dziś w FF mieszadło ze zgarniaczem i maszynkę do mielenia mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ven, szalejesz z zakupami:) u Ciebie półwysep nie kończy się równo z oknem, a wcześniej, prawda? I jak to wygląda? Bo nie mogę zobaczyć na Twoich kadrach, cholera jasna!!!! - to się "nie gryzie"? Proszę poratuj informacją. I fotką, jeśli mogę prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2014 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Poszaleję jak już zamówię ściankę tv vel biblioteczną ale do tego mąż upiera się na żywą symulację z kartonów, no ale ma rację, w końcu nie chce zrobić i być niezadowolona. Półwysep razem z okapem? Sharlo ale ja nie mam płyty na półwyspie...chyba nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.01.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 z oknem, oknem, nie z okapem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sharlo przepraszam jak ja to przeczytałam? już nic nie piszę póki jestem w pracy, jak widać nie wychodzi mi to dobrze. W domu odpiszę :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 08.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Venus ile ma wasz otwór drzwiowy od drzwi wejściowych zewnętrznych?i chciałam jeszcze się dowiedzieć jakie macie płytki w kuchni i holu?coraz piękniej u Ciebie:)życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,pozdrawiam buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 08.01.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Magda ja ghosty zawsze widzę, bo one są po prostu zjawiskowe nigdy nie są za ciężkie. My mamy 8, w jadalni 6 a 2 pozostałe w sypialni i łazience, są tak ładne że muszą mieć jakąś funkcję stół jaki chcesz? taki ala manu? bo ja bym tak po skandynawsku to bardziej widziała (chociaż ja mało wiem w tym temacie), na okno to chiba szutersy Jeżeli masz miejsce to stół zrobiłabym na kozłach witam mam pytanie jak sprawują ci się ghosty czy się nie rysują i jak w wygodą użytkowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 z oknem, oknem, nie z okapem!!!! Chyba mam deżawi Ktoś już kiedyś o to pytał i wydaje mi się, że Ty Zrobię fotkę w piątek oki? Mamy wolne to akurat. Venus ile ma wasz otwór drzwiowy od drzwi wejściowych zewnętrznych?i chciałam jeszcze się dowiedzieć jakie macie płytki w kuchni i holu?coraz piękniej u Ciebie:)życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,pozdrawiam buźka Tyle ile w projekcie, 160 cm? Był obniżany, ale na szerokość nie zmniejszaliśmy. Również wszystkiego dobrego :hug: witam mam pytanie jak sprawują ci się ghosty czy się nie rysują i jak w wygodą użytkowania ? Są bardzo wygodne, rodzina i znajomi są zawsze zaskoczeni jak bardzo. Łatwo je umyć, ale pod światło widać paluchy, ja wsadzam do wanny, mydlę, spłukuję prysznicem i wycieram. Rysują się jak dziecko pojeździ po nim wagonikiem, od normalnego jakieś mikro ryski na pewno się robią, ale ja ich z nosem przy siedzisku nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 08.01.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 a mogłabyś mi jeszcze napisać jakie macie płytki? w kuchni i holu?bo przeoczyłaś chyba,dziękuję za poprzednią odpowiedź,życzę miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oj przepraszam, jakoś na wpół gwizdka dziś odpowiadam. To Titan Gris Bardzo fajne, fabrycznie mają takie jakby lekkie rysy. Również miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chyba mam deżawi Ktoś już kiedyś o to pytał i wydaje mi się, że Ty Zrobię fotkę w piątek oki? Mamy wolne to akurat. tak, dobrze pamiętasz:) - ale chyba nie widziałam tego na zdjęciu, więc bardzo uprzejmie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 09.01.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Venus,przeglądam wątek i mam od razu takie pytanie: pamiętsza może jaki masz kolor białych frontów w kuchni? Z RAL, Pamiętasz numer? Wyszły ładnie, nie jak "prosektorium":P a tego boję się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Prosektorium :rotfl: dobre to jeszcze lepsze jak szpital Sprawdzę jutro na spokojnie w umowie (jak znajdę) na meble kuchenne i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 10.01.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Venus_m witam się Chciałam uważnie przeczytać Twój wątek ale tyle stron... :P:P Gratuluję pięknego domku:) Jak kilka innych na tym forum jest dla mnie inspiracją.. Dlatego też chciałam zapytać co znajduje się na podłodze w salonie i jadalni? ja teraz dumam nad swoim salonikiem... Chciałam coś w odcieniach merbau ale nie wiem czy deska lita czy warstwowa czy panel... Co jest u Was? fajnie wygląda... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Venus, przeglądam wątek i mam od razu takie pytanie: pamiętsza może jaki masz kolor białych frontów w kuchni? Z RAL, Pamiętasz numer? Wyszły ładnie, nie jak "prosektorium":P a tego boję się najbardziej Domi szukaliśmy na umowie, nie wiem czy to pomoże. Nasze fronty nie są lakierowane to akryl z odcieniem wpisanym na umowie "Akryl biały połysk 50251". Nie wiem natomiast czy to oznaczenie producenta, czy nadany nr wewnętrznie przez wykonawcę Venus_m witam się Chciałam uważnie przeczytać Twój wątek ale tyle stron... :P:P Gratuluję pięknego domku:) Jak kilka innych na tym forum jest dla mnie inspiracją.. Dlatego też chciałam zapytać co znajduje się na podłodze w salonie i jadalni? ja teraz dumam nad swoim salonikiem... Chciałam coś w odcieniach merbau ale nie wiem czy deska lita czy warstwowa czy panel... Co jest u Was? fajnie wygląda... Pozdrawiam Bronowianka witam Dziękuję. Odnośnie dziennika zdaję sobie sprawę, dlatego właśnie powstał mój blog na który serdecznie zapraszam. Gdybyś miała pytania możesz pisać na maila, na blogu lub tu U nas w salonie to panele Classena Afzelia Borneo. Jedyne w odpowiadającym nam kolorze panele na drewno nie było nas stać. Sharlo mam też coś dla Ciebie http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0582-463x700_zps222caf11.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0583-463x700_zps23721842.jpg Czy taka perspektywa Panią zadowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts