Venus_m 11.01.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Przy okazji odświeżyłam fotki na pierwszej stronie, salon zostawiam nietknięty Powiem wam, że aż serce rośnie jak widzę ile zmian zaszło w ciągu tych 2,5 roku. Pisałam, że udało nam się nareszcie zmienić kontakt na grafitowy na ścianie ceglanej pod konsolą http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0561-463x700_zpse4c6f270.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0569-463x700_zps35b6566a.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0562-463x700_zpsf8c4185f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.01.2014 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ha! ja pisałam o kontakcie kiedyś i uważam, że teraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.01.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Sharlo mam też coś dla Ciebie http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0582-463x700_zps222caf11.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/DSC_0583-463x700_zps23721842.jpg Czy taka perspektywa Panią zadowala? BARDZO dziękuję, Ven:hug: Zadowala, zadowala:D - ależ Ty pięęęęekne zdjęcia robisz, pięęęęknych wnętrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Duś mnie też raził, już przy zakładaniu, ale wszystko było takie tymczasowe, że odpuściłam. Marzyły mi się wtedy szklane ale brakło pieniędzy, a po 2 latach przeszło mi i jednak wolę ten obecny grafit Sharlo to super już się bałam, że znowu coś nie tak. Poza tym zrobiłam fotki, zgrałam a mąż dał mi o-pe-er że perspektywa zła, nic nie widać, Sharlotka się zdenerwuje biegałam jak kot z pęcherzem dlatego tym bardziej cieszy mnie że choć raz się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 :lol2: - naprawdę myślał, że ja się zdenerwuję???:lol2: szalony!!! ja jestem BARDZO wdzięczna, że w ogóle Ci się chciało biegać, skakać, podskakiwać, i te wszystkie fotki robić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Do usług Gdybym mogła pomóc, pisz teraz robienie zdjęć to przyjemność, powtarzam jedynie jak zapomnę włączyć światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budowniczek 12.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam!Mam pytanie odnośnie domu w mirabelkach.W którym pomieszczeniu na górze umieściliście łazienkę i jeśli ktoś ma pralnię to gdzie??? Bardzo dziękuje za pomoc i radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Venus, dziękuję podpytam stolarza czy coś mu to mówi:) Pierwszy raz słyszę by szafki były pokryte akrylem, a nie lakierowane. Rozumiem, że sprawdza się to tak samo dobrze? Ależ masz przepiękną tą ścianę cegiełkową! no cudo! Ja będę też miała cegiełkę w przedpokoju, tylko białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 13.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witaj Venusko! Od dawna podziwiam Twoje piękne wnętrza.Urządzam właśnie pralnię w domu i mam pytanie odnośnie Twoich koszy na bieliznę. Skąd one są i jaką mają szerokość?Sprawdzają się w codziennym użytkowaniu?Mi by się przydały takie trzy: biały, czarny i kolorowy, np. czerwony.Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dodaję link o PRALNI na górze, aby nikomu nie umknął Zapraszam do lektury na blogu. Witam! Mam pytanie odnośnie domu w mirabelkach. W którym pomieszczeniu na górze umieściliście łazienkę i jeśli ktoś ma pralnię to gdzie??? Bardzo dziękuje za pomoc i radę. Pozdrawiam Witaj Bob U nas pralnia jest tam gdzie w projekcie duża łazienka Gdybyś miał pytania zapraszam do kontaktu. Venus, dziękuję podpytam stolarza czy coś mu to mówi:) Pierwszy raz słyszę by szafki były pokryte akrylem, a nie lakierowane. Rozumiem, że sprawdza się to tak samo dobrze? Ależ masz przepiękną tą ścianę cegiełkową! no cudo! Ja będę też miała cegiełkę w przedpokoju, tylko białą Hmn...różnica jest taka, że inaczej wyglądają kanty w lakierowanym frontach podobają mi się bardziej, ale wybierając szafki kuchenne tak byłam pochłonięta dopasowywaniem bieli do bieli, że tylko tę opcję brałam pod uwagę. Za cegiełkę dziękuję. Dopiero zobaczyłam, że masz swój wątek to idę Witaj Venusko! Od dawna podziwiam Twoje piękne wnętrza. Urządzam właśnie pralnię w domu i mam pytanie odnośnie Twoich koszy na bieliznę. Skąd one są i jaką mają szerokość? Sprawdzają się w codziennym użytkowaniu? Mi by się przydały takie trzy: biały, czarny i kolorowy, np. czerwony. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Hej Tak sprawdzają się u nas biały odpowiada za białe, a czarny za kolory, które sortuję przed wrzuceniem do pralki. Kosze są STĄD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 13.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dziękuję za link ale nie mogę znaleźć na ich stronie tych właśnie koszy Albo ze mnie gapa albo już nie mają ich w sprzedaży. P.S. Wspaniałe inspiracje na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dzięki Faktycznie już ich nie mają zastąpili je jakimiś droższymi albo tańszymi bez kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 13.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Skorzystałam z namiaru na kosze dziękuję .Przy okazji dodam, ze od dawna zachwycam się Twoimi wnętrzami, tyle, ze dopiero teraz się zalogowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Kasiu tym bardziej mi miło! i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 13.01.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 dziekuje z odpowiedz w sprawie krzesel ghost mam jeszcze kilka jesli mozna, czy to oryginaly czy moze jak to sie ladnie nazywa inspiracje? Zauwazylam tez ze masz mix tych krzesel z podlokietnikami i bez czy zauwazylas duza roznice w ich wygodzie? Mnie osobiscie bardziej podobaja sie z podlokietniakami ale potrzebuja wiecej miejsca a w moim mikro salonie kazdy centymetr jest na wage zlota zauwzylaz tez u ciebie fajne gladkie zaslony czy byly szyty czy moze kupilas gdzies gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Czarownica proszę bardzo To nie oryginały, teraz inspirowane są w rewelacyjnych cenach Louis (z podłokietnikam) ma trochę szersze siedzisko jak Victoria, plusem są podłokietniki zwłaszcza podczas dłuższej posiadówki przy stole. Moja mama ma 6x Victorii i nie narzeka Gładkie te z salonu? To szare Vivany, skracane na dole przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.01.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Justynko, skoro u Ciebie taki ruch to i ja się podłączę do grona pytających i proszących ( nazwa wspólna zawracający d..ę). Chodzi mi o umywalki w łazienkach i blaty pod nimi. Macie wyłożone płytkami, prawda? Nie pytam jak to się sprawdza, bo na pewno jest praktyczne. Chodzi mi o to jak taki blat łączy się z szafką pod nim. I o fotki owych szafek i blatów bym poprosiła ładnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.01.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cześć Venuska Patrze na Twój KA-kwintesencja elegancji:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Migotko w górnej mamy szuflady nachodzące na blat: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2237026_zpsd4f09a8a.jpg P.S. Stare zdjęcie Zapomniałam dozownik pokazać z LB A w dolnej zlicowane fronty z blatem: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/Forum%20Murator/s_P5134001_zps951a27ee.jpg i nie zawracasz Gumisia a Ty co chcesz, że taka miła jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Czyli te szafki są jakby podwieszone pod blat wykonany z kafelków? Ja też jestem bardzo miła, i też (jeszcze raz) pochwalę KA. No marzę o nim. Niestety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts