Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czarownica proszę bardzo ;)

To nie oryginały, teraz inspirowane są w rewelacyjnych cenach :yes: Louis (z podłokietnikam) ma trochę szersze siedzisko jak Victoria, plusem są podłokietniki zwłaszcza podczas dłuższej posiadówki przy stole. Moja mama ma 6x Victorii i nie narzeka ;)

Gładkie te z salonu? To szare Vivany, skracane na dole przeze mnie.

dziekuje bardzo za odpowiedz w sprawie krzesel a czy w gościnnym zaslony tez Ikea? Dopytuje sie tak uparcie ponieważ nie udalo mi sie mojej mamy namowic podczas remontu na usuniecie starego karnisza podsufitowego i zeby kupic zaslony i firany to trzeba wydac bardzo bardzo duzo (wiem bo sama mam taki problem w salonie) i jedyne tanie miejsce do zakupu jakie mi przychodzi do glowy to ikea wlasnie.

Hej Venus,

Wysyłałem wczoraj priva ale chyba coś forum szaleje bo nie mam w wysłanych.

Minęły 2 tygodnie, wysyłałem 2 listy i z tego co słyszę zaden nie dotarł (moze moja wina bo nie były priorytety).:(:(

Zabieram się za nową niespodziankę (niestety bedziesz musiała jeszcze pare dni poczekac).

Przepraszam za naszą cudną pocztę polską monopolistę, który nawet listu nie potrafi dostarzczyć.....

Cześć łobuzie :hug:

liczą się chęci :)

Dobrymi chęciami to wiesz........

Ja jak powiem "A" to mimo że nie moja wina, zrobie wszystko żeby moje słowa były faktycznie warte więcej niż pieniądz.

Miałem zacząć plątać supełki dziś ale mi nie wyszło. Na pewno przesyłka bedzie.

a co do poczty to mogę tylko niecenzuralnie więc poprzestanę na: :mad::mad::mad::mad:

Hmn...różnica jest taka, że inaczej wyglądają kanty :rolleyes: w lakierowanym frontach podobają mi się bardziej, ale wybierając szafki kuchenne tak byłam pochłonięta dopasowywaniem bieli do bieli, że tylko tę opcję brałam pod uwagę. Za cegiełkę dziękuję. Dopiero zobaczyłam, że masz swój wątek :o to idę :)

Ano mam (nawet już od dawna, tylko wcześniej wątek trochę przymarł) i teraz najbardziej wymagający czas, bo w środę odbieram klucze:wiggle: Więc zapraszam serdecznie, bo każda pomoc się przyda:rolleyes:

Hej :)

Przede mną sporo DIY, dziś kupiłam kolejne 2 komody, a jeszcze poprzedniej nie tknęłam :lol2: do tego chcę zrobić tablicę na biżu, zagłówek do łóżka

Czytam i znowu zaczynam czuć zew krwi :rotfl:

Tzn. znowu mam ochotę coś robić u siebie, zmieniać, dodawać, uzupełniać, kombinować.

po bibliotece nie masz dość? :rotfl:

bardzo dobrze :yes: Ja przygotowuję pokój do malowania (gościnny), nie będzie się nam zapach farby rozchodzić po sypialniach no i koty przyzwyczajone, że pokój jest zamknięty i tam nie wchodzimy. Za to jak na chwilę otworzę, to wpadają jak tornado, stęsknione za swoimi fotelami uszakami :lol:

Aniu coś w tym chyba jest ;) Robię wszystko, aby 2014 zamknąć bez wściekania się na braki w domu :wiggle: Te wszystkie drobne popierdółki zajmują tyle czasu, że nie mamy czasu przemierzyć, wycenić ani zamówić zabudowy tv. Już prawie wiemy jaka balustrada na schody.

Tymczasem biegnę skręcać komodę, do 24-tego ze względu na koniec serii komoda z litej sosny ;) przeceniona z 300 na 99 zł. Polecam. Ja kupiłam od razu dwie.

Ściskam :hug:

Hej Venus,

dawno mnie tu nie było, bo myślałam że pani na bloga sie wyprowadziła, a tu proszę jakie nowości :o

KA - cudeńko, ładniutki chlebak, fajowe kocie grafiki i jeszcze jakieś DIY sie szykuje, ależ jestem ciekawa co tam zmajstrujesz :wink: zwłaszca tego zagłówka, koniecznie wszystko obfoć, każdy etap, u mnie też łóżko ikea i juz przy zakupie zapowiedziałam M. że je kiedyś otapiceruję.

A te komody to za pół darmo prawie :o , na bank bym we wtorek wypruła do ikea po nie, ale kiszka bo w Krk juz nie ma.

pozdrowionka :)

Vesi w pewnym sensie się wyprowadziłam :rolleyes: w kwestii dalszego wykańczania słucham głównie już tylko siebie i męża, w końcu do tej pory źle nam nie szło ;)

Na komodę mam już projekt i wiem jak to ugryźć od strony estetycznej, wszystko pokażę w swoim czasie, bo nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca.

Myślę, że komoda w pewnym sensie przyspieszy DIY na zagłówek łóżka :rolleyes:

Dzięki za nowe nabytki, cieszą mnie ogromnie i w domu nareszcie widać, że brakuje już całkiem niedużo - mówię tu o ogólnym odbiorze, bo jakbym zaczęła liczyć to :sick: :lol2:

Ja poleciałam po komody w godzinę po tym jak się o promocji od naszej Ali dowiedziałam :hug: na stronie niby 210 na stanie, a faktycznie na magazynie było z 10? :o nie dziwię się, w końcu to dobra cena.