Venus_m 14.01.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Migotko w dolnej podwieszona w górnej stojąca z cofniętym cokołem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.01.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cześc:bye: Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 14.01.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Czarownica proszę bardzo To nie oryginały, teraz inspirowane są w rewelacyjnych cenach Louis (z podłokietnikam) ma trochę szersze siedzisko jak Victoria, plusem są podłokietniki zwłaszcza podczas dłuższej posiadówki przy stole. Moja mama ma 6x Victorii i nie narzeka Gładkie te z salonu? To szare Vivany, skracane na dole przeze mnie. dziekuje bardzo za odpowiedz w sprawie krzesel a czy w gościnnym zaslony tez Ikea? Dopytuje sie tak uparcie ponieważ nie udalo mi sie mojej mamy namowic podczas remontu na usuniecie starego karnisza podsufitowego i zeby kupic zaslony i firany to trzeba wydac bardzo bardzo duzo (wiem bo sama mam taki problem w salonie) i jedyne tanie miejsce do zakupu jakie mi przychodzi do glowy to ikea wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cześć Sroczko Czarownica tak to seria Lenda na szelkach, tylko ja szelki ucięłam i wszyłam taśmę Na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać, dlatego u nas póki co po taniości vivany wiszą, ale to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Hej Venus, Wysyłałem wczoraj priva ale chyba coś forum szaleje bo nie mam w wysłanych. Minęły 2 tygodnie, wysyłałem 2 listy i z tego co słyszę zaden nie dotarł (moze moja wina bo nie były priorytety).:( Zabieram się za nową niespodziankę (niestety bedziesz musiała jeszcze pare dni poczekac). Przepraszam za naszą cudną pocztę polską monopolistę, który nawet listu nie potrafi dostarzczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cześć łobuzie Dzięki Nie mam ani obiecanej darowizny ani priva Jeżeli to nie kłopot to będzie mi bardzo miło, jeżeli nie jest po drodze to zapomnij, liczą się chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Bosko jak zwykle:yes: aaaa i wszystkiego Naj w Nowym Roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cześć łobuzie liczą się chęci Dobrymi chęciami to wiesz........ Ja jak powiem "A" to mimo że nie moja wina, zrobie wszystko żeby moje słowa były faktycznie warte więcej niż pieniądz. Miałem zacząć plątać supełki dziś ale mi nie wyszło. Na pewno przesyłka bedzie. a co do poczty to mogę tylko niecenzuralnie więc poprzestanę na: :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.01.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Lolek dzięki, dotarło jest cuuuuuuuudna. P.S. Chciałam wysłać priva z ładniejszym podziękowaniem, ale masz zapchaną skrzynkę! Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.01.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Lolek dzięki, dotarło jest cuuuuuuuudna. P.S. Chciałam wysłać priva z ładniejszym podziękowaniem, ale masz zapchaną skrzynkę! Cieszę się bardzo. Matko ponad 2 tygodnie...... U Reni jest już licytacja kto nastepny padnie w loterii ..... hihihi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 18.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Hmn...różnica jest taka, że inaczej wyglądają kanty w lakierowanym frontach podobają mi się bardziej, ale wybierając szafki kuchenne tak byłam pochłonięta dopasowywaniem bieli do bieli, że tylko tę opcję brałam pod uwagę. Za cegiełkę dziękuję. Dopiero zobaczyłam, że masz swój wątek to idę Ano mam (nawet już od dawna, tylko wcześniej wątek trochę przymarł) i teraz najbardziej wymagający czas, bo w środę odbieram klucze:wiggle: Więc zapraszam serdecznie, bo każda pomoc się przyda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Hej Domi ciągle sobie obiecuję, że nadrobię może jutro dam radę Przede mną sporo DIY, dziś kupiłam kolejne 2 komody, a jeszcze poprzedniej nie tknęłam do tego chcę zrobić tablicę na biżu, zagłówek do łóżka i jednocześnie dodawać kolejne wpisy na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A tak sobie zajrzałam do śniadanka więc macham Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Hej Aguś My dopiero wstaliśmy, tzn ja, bo mąż jeszcze śpi, ja wczoraj spałam do 12 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Hej Przede mną sporo DIY, dziś kupiłam kolejne 2 komody, a jeszcze poprzedniej nie tknęłam do tego chcę zrobić tablicę na biżu, zagłówek do łóżka Czytam i znowu zaczynam czuć zew krwi Tzn. znowu mam ochotę coś robić u siebie, zmieniać, dodawać, uzupełniać, kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 po bibliotece nie masz dość? bardzo dobrze Ja przygotowuję pokój do malowania (gościnny), nie będzie się nam zapach farby rozchodzić po sypialniach no i koty przyzwyczajone, że pokój jest zamknięty i tam nie wchodzimy. Za to jak na chwilę otworzę, to wpadają jak tornado, stęsknione za swoimi fotelami uszakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Justynko pozdrawiam niedzielnie,rany ile Ty sobie nowych celów wyznaczyłaś... ten prezent Mikołajkowy chyba dał Ci takiego powera:) ha ha buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Aniu coś w tym chyba jest Robię wszystko, aby 2014 zamknąć bez wściekania się na braki w domu Te wszystkie drobne popierdółki zajmują tyle czasu, że nie mamy czasu przemierzyć, wycenić ani zamówić zabudowy tv. Już prawie wiemy jaka balustrada na schody. Tymczasem biegnę skręcać komodę, do 24-tego ze względu na koniec serii komoda z litej sosny przeceniona z 300 na 99 zł. Polecam. Ja kupiłam od razu dwie. Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Hej Venus, dawno mnie tu nie było, bo myślałam że pani na bloga sie wyprowadziła, a tu proszę jakie nowości KA - cudeńko, ładniutki chlebak, fajowe kocie grafiki i jeszcze jakieś DIY sie szykuje, ależ jestem ciekawa co tam zmajstrujesz zwłaszca tego zagłówka, koniecznie wszystko obfoć, każdy etap, u mnie też łóżko ikea i juz przy zakupie zapowiedziałam M. że je kiedyś otapiceruję. A te komody to za pół darmo prawie , na bank bym we wtorek wypruła do ikea po nie, ale kiszka bo w Krk juz nie ma. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Vesi w pewnym sensie się wyprowadziłam w kwestii dalszego wykańczania słucham głównie już tylko siebie i męża, w końcu do tej pory źle nam nie szło Na komodę mam już projekt i wiem jak to ugryźć od strony estetycznej, wszystko pokażę w swoim czasie, bo nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca. Myślę, że komoda w pewnym sensie przyspieszy DIY na zagłówek łóżka Dzięki za nowe nabytki, cieszą mnie ogromnie i w domu nareszcie widać, że brakuje już całkiem niedużo - mówię tu o ogólnym odbiorze, bo jakbym zaczęła liczyć to Ja poleciałam po komody w godzinę po tym jak się o promocji od naszej Ali dowiedziałam na stronie niby 210 na stanie, a faktycznie na magazynie było z 10? nie dziwię się, w końcu to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts