Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Hej Venusińska :bye:.

Mówisz, że zadowolona z KA? U mnie to w sumie przypadek, mąż znalazł fajną promocję, więc wziął ;).

Jeszcze cały dzień myślałam, czy nie oddać, ale przecież mój maluszek musi skosztować domowego ciasta - najlepiej co sobotę ;). Naleśniki, pierogi :yes:. Będzie się działo :lol2:.

DIY mam nadzieję zaprezentujesz na blogu? Będę czekała :yes:.

Edytowane przez Ilona Agata

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Mamusińska :bye: :lol2:

Zadowolona to mało powiedziane! Tak jak pisałam na blogu, to nie musi być KA, ale moc i ruch planetarny jak w nim jest bardzo przydatny :yes: Ciasta na pizzę również w nim robimy ;) Zamów sobie koniecznie mieszadło ze zgarniaczem, ja na swoje jeszcze czekam, bo od ręki nie było.

Projekt na komodę już jest :yes: na uchwyty trzeba będzie poczekać, ale damy radę, w końcu czas tak szybko leci :o To DIY będzie before i after :yes: Konsoli niestety w trakcie prac nie miałam sfotografowanej.

Witam Venus_M

obecnie jestesmy wraz z mezem na etapie omawiania i zamawiania wszystkich rzeczy do nowego mieszkania (koniecznosc szybkiego wyremontowania i przeprowadzki) :))

Jestem zdecydowana na krzesla ghost tylko.... kiedy ostatnio ogladalam w sklepie cena 300zl :( i uginaly sie jak tylko sie na nich usiadlo... chce wiec zamowic na internecie w sklepie d2 k001lg-inspirowane-louis-ghost-1245, a widzialam ze w twoim domu takie wlasnie sa :D z racji juz dluzszego ich uzytkownaia moge prosic o opinie czy warto zakupic krzesla w tym sklepie?? glownie chodzi mi o utrzymanie ich w dobrym stanie (czy zbyt sie nie rysuja) i przede wszystkim o ich wytrzymalosc, bo po wizycie w sklepie zaczelam juz szukac alternatywy... ale jednak zdecydowanie wolalabym l.ghost.:wiggle:

Dziekuje z gory za odpowiedz

Hej :)

Domi ciągle sobie obiecuję, że nadrobię :lol2: może jutro dam radę :bye:

Przede mną sporo DIY, dziś kupiłam kolejne 2 komody, a jeszcze poprzedniej nie tknęłam :lol2: do tego chcę zrobić tablicę na biżu, zagłówek do łóżka i jednocześnie dodawać kolejne wpisy na blogu :o

Ja obiecuję sobie, że jak skończę remont, w końcu będę na swoim, to i ja się zainteresuje DIY. Strasznie mnie do tego ciągnie, ale jeszcze nic nie robiłam takiego. Pewnie zacznę od jakiś drobiazgów, bo jak się spsuje to mniej szkoda niż np takiej komody:P:P

Wiem, wiem, jeszcze maszynka do mięsa i druga misa:yes:.

Drugą misę ja mam, ale jeszcze nigdy nie użyłam :lol: mnie jak na razie wystarcza ta metalowa w komplecie. Maszynka do mielenia jeżeli potrzebujesz, ja chcę do pieczeni rzymskiej bo u nas w sklepie to grubo mielą :sick:

Witam Venus_M

obecnie jestesmy wraz z mezem na etapie omawiania i zamawiania wszystkich rzeczy do nowego mieszkania (koniecznosc szybkiego wyremontowania i przeprowadzki) :))

Jestem zdecydowana na krzesla ghost tylko.... kiedy ostatnio ogladalam w sklepie cena 300zl :( i uginaly sie jak tylko sie na nich usiadlo... chce wiec zamowic na internecie w sklepie d2 k001lg-inspirowane-louis-ghost-1245, a widzialam ze w twoim domu takie wlasnie sa :D z racji juz dluzszego ich uzytkownaia moge prosic o opinie czy warto zakupic krzesla w tym sklepie?? glownie chodzi mi o utrzymanie ich w dobrym stanie (czy zbyt sie nie rysuja) i przede wszystkim o ich wytrzymalosc, bo po wizycie w sklepie zaczelam juz szukac alternatywy... ale jednak zdecydowanie wolalabym l.ghost.:wiggle:

Dziekuje z gory za odpowiedz

Sienki witam :)

Ja mam krzesła z d2 i jestem zadowolona. Tak jak pisałam od codziennego normalnego użytku osób dorosłych się nie niszczą. Natomiast trzeba je myć gładką powierzchnią (nigdy szorstką częścią gąbki) no i warto pilnować dzieci aby zabawkami po nich nie jeździły. U nas wagonik pociągu porysował Louisa :sick: no ale to moja nieuwaga, mogłam zabronić :lol:

Ja obiecuję sobie, że jak skończę remont, w końcu będę na swoim, to i ja się zainteresuje DIY. Strasznie mnie do tego ciągnie, ale jeszcze nic nie robiłam takiego. Pewnie zacznę od jakiś drobiazgów, bo jak się spsuje to mniej szkoda niż np takiej komody:P:P

Wiem o czym mówisz :yes: może dziś podjadę do jakiegoś sklepu...bo ja to bym chciała już na ten tychmiast! :)

Drugą misę ja mam, ale jeszcze nigdy nie użyłam :lol: mnie jak na razie wystarcza ta metalowa w komplecie. Maszynka do mielenia jeżeli potrzebujesz, ja chcę do pieczeni rzymskiej bo u nas w sklepie to grubo mielą :sick:

Do mielenia potrzebuję :yes:. Dużo mielę - wołowe (na hamburgery, chilli con carne), wieprzowe, teraz drobiowe - każdego dnia pulpeciki dla małego :yes:. Też Cię to czeka Venus!

A mięso mam z różnych źródeł, nie zawsze ze sklepu, gdzie mielą :no:.

Sienki witam :)

Ja mam krzesła z d2 i jestem zadowolona. Tak jak pisałam od codziennego normalnego użytku osób dorosłych się nie niszczą. Natomiast trzeba je myć gładką powierzchnią (nigdy szorstką częścią gąbki) no i warto pilnować dzieci aby zabawkami po nich nie jeździły. U nas wagonik pociągu porysował Louisa :sick: no ale to moja nieuwaga, mogłam zabronić :lol:

Dziękujemy za szybka odpowiedź :)

Tylko utwierdziłaś nas w przekonaniu że to dobry wybór :D pozdrawiamy

Wpadłam się przywitać i nadrobić zaległości :bye:

Faktycznie dostałas powera do wykańczania, ale to dobrze :yes: Przyłączam się do prosby o obfocenie etapów produkcji zagłówka - też miałam w planach zrobić, ale doszłam do wniosku, ze mi się nie opłaca przy moich ciągłych przeprowadzkach ;) Ale co się odwlecze to nie uciecze :D

Aniu mogłabym Ci kupić, ale teraz to już pewnie ich nie ma :(

Panno Zet wiem jak to jest na wynajmowanym, nic się nie chce i dobrze jest jak jest. Chociaż my mieliśmy bardzo ładną kawalerkę, dopiero poległam na sprzątaniu i skutecznie wyleczyłam z kilku rodzajów wykończenia.

Znalazłam takie uchwyty do komody, że żyć nie mogę :o czy jakaś dobra dusza podejmie się kupna i wysłania uchwytów meblowych do PL z USA? Silverko jesteś? :hug: