Ilona Agata 19.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Hej Venusińska . Mówisz, że zadowolona z KA? U mnie to w sumie przypadek, mąż znalazł fajną promocję, więc wziął . Jeszcze cały dzień myślałam, czy nie oddać, ale przecież mój maluszek musi skosztować domowego ciasta - najlepiej co sobotę . Naleśniki, pierogi . Będzie się działo . DIY mam nadzieję zaprezentujesz na blogu? Będę czekała . Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Hej Mamusińska Zadowolona to mało powiedziane! Tak jak pisałam na blogu, to nie musi być KA, ale moc i ruch planetarny jak w nim jest bardzo przydatny Ciasta na pizzę również w nim robimy Zamów sobie koniecznie mieszadło ze zgarniaczem, ja na swoje jeszcze czekam, bo od ręki nie było. Projekt na komodę już jest na uchwyty trzeba będzie poczekać, ale damy radę, w końcu czas tak szybko leci To DIY będzie before i after Konsoli niestety w trakcie prac nie miałam sfotografowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.01.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wiem, wiem, jeszcze maszynka do mięsa i druga misa:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sienki 20.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam Venus_M obecnie jestesmy wraz z mezem na etapie omawiania i zamawiania wszystkich rzeczy do nowego mieszkania (koniecznosc szybkiego wyremontowania i przeprowadzki) ) Jestem zdecydowana na krzesla ghost tylko.... kiedy ostatnio ogladalam w sklepie cena 300zl i uginaly sie jak tylko sie na nich usiadlo... chce wiec zamowic na internecie w sklepie d2 k001lg-inspirowane-louis-ghost-1245, a widzialam ze w twoim domu takie wlasnie sa z racji juz dluzszego ich uzytkownaia moge prosic o opinie czy warto zakupic krzesla w tym sklepie?? glownie chodzi mi o utrzymanie ich w dobrym stanie (czy zbyt sie nie rysuja) i przede wszystkim o ich wytrzymalosc, bo po wizycie w sklepie zaczelam juz szukac alternatywy... ale jednak zdecydowanie wolalabym l.ghost. Dziekuje z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Hej Domi ciągle sobie obiecuję, że nadrobię może jutro dam radę Przede mną sporo DIY, dziś kupiłam kolejne 2 komody, a jeszcze poprzedniej nie tknęłam do tego chcę zrobić tablicę na biżu, zagłówek do łóżka i jednocześnie dodawać kolejne wpisy na blogu Ja obiecuję sobie, że jak skończę remont, w końcu będę na swoim, to i ja się zainteresuje DIY. Strasznie mnie do tego ciągnie, ale jeszcze nic nie robiłam takiego. Pewnie zacznę od jakiś drobiazgów, bo jak się spsuje to mniej szkoda niż np takiej komody:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wiem, wiem, jeszcze maszynka do mięsa i druga misa:yes:. Drugą misę ja mam, ale jeszcze nigdy nie użyłam mnie jak na razie wystarcza ta metalowa w komplecie. Maszynka do mielenia jeżeli potrzebujesz, ja chcę do pieczeni rzymskiej bo u nas w sklepie to grubo mielą Witam Venus_M obecnie jestesmy wraz z mezem na etapie omawiania i zamawiania wszystkich rzeczy do nowego mieszkania (koniecznosc szybkiego wyremontowania i przeprowadzki) ) Jestem zdecydowana na krzesla ghost tylko.... kiedy ostatnio ogladalam w sklepie cena 300zl i uginaly sie jak tylko sie na nich usiadlo... chce wiec zamowic na internecie w sklepie d2 k001lg-inspirowane-louis-ghost-1245, a widzialam ze w twoim domu takie wlasnie sa z racji juz dluzszego ich uzytkownaia moge prosic o opinie czy warto zakupic krzesla w tym sklepie?? glownie chodzi mi o utrzymanie ich w dobrym stanie (czy zbyt sie nie rysuja) i przede wszystkim o ich wytrzymalosc, bo po wizycie w sklepie zaczelam juz szukac alternatywy... ale jednak zdecydowanie wolalabym l.ghost. Dziekuje z gory za odpowiedz Sienki witam Ja mam krzesła z d2 i jestem zadowolona. Tak jak pisałam od codziennego normalnego użytku osób dorosłych się nie niszczą. Natomiast trzeba je myć gładką powierzchnią (nigdy szorstką częścią gąbki) no i warto pilnować dzieci aby zabawkami po nich nie jeździły. U nas wagonik pociągu porysował Louisa no ale to moja nieuwaga, mogłam zabronić Ja obiecuję sobie, że jak skończę remont, w końcu będę na swoim, to i ja się zainteresuje DIY. Strasznie mnie do tego ciągnie, ale jeszcze nic nie robiłam takiego. Pewnie zacznę od jakiś drobiazgów, bo jak się spsuje to mniej szkoda niż np takiej komody:P:P Wiem o czym mówisz może dziś podjadę do jakiegoś sklepu...bo ja to bym chciała już na ten tychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.01.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Drugą misę ja mam, ale jeszcze nigdy nie użyłam mnie jak na razie wystarcza ta metalowa w komplecie. Maszynka do mielenia jeżeli potrzebujesz, ja chcę do pieczeni rzymskiej bo u nas w sklepie to grubo mielą Do mielenia potrzebuję . Dużo mielę - wołowe (na hamburgery, chilli con carne), wieprzowe, teraz drobiowe - każdego dnia pulpeciki dla małego . Też Cię to czeka Venus! A mięso mam z różnych źródeł, nie zawsze ze sklepu, gdzie mielą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sienki 20.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Sienki witam Ja mam krzesła z d2 i jestem zadowolona. Tak jak pisałam od codziennego normalnego użytku osób dorosłych się nie niszczą. Natomiast trzeba je myć gładką powierzchnią (nigdy szorstką częścią gąbki) no i warto pilnować dzieci aby zabawkami po nich nie jeździły. U nas wagonik pociągu porysował Louisa no ale to moja nieuwaga, mogłam zabronić Dziękujemy za szybka odpowiedź Tylko utwierdziłaś nas w przekonaniu że to dobry wybór pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ilona weź mi nawet nie mów Sienki proszę bardzo, również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.01.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 rany pulpeciki codziennie,aż mi ślinka pociekła,fajna ta komoda szkoda tylko że do ikei mam za daleko:( miłego dnia buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 20.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wpadłam się przywitać i nadrobić zaległości Faktycznie dostałas powera do wykańczania, ale to dobrze Przyłączam się do prosby o obfocenie etapów produkcji zagłówka - też miałam w planach zrobić, ale doszłam do wniosku, ze mi się nie opłaca przy moich ciągłych przeprowadzkach Ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Aniu mogłabym Ci kupić, ale teraz to już pewnie ich nie ma Panno Zet wiem jak to jest na wynajmowanym, nic się nie chce i dobrze jest jak jest. Chociaż my mieliśmy bardzo ładną kawalerkę, dopiero poległam na sprzątaniu i skutecznie wyleczyłam z kilku rodzajów wykończenia. Znalazłam takie uchwyty do komody, że żyć nie mogę czy jakaś dobra dusza podejmie się kupna i wysłania uchwytów meblowych do PL z USA? Silverko jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ilona, przyjedź do mnie, mi się nie chce pulpecików robić . U nas nie ma tych komód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ania a nie możesz raz stanąć i pomrozić na cały miesiąc? Nie wiem czy dziecko rozmrażane może jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.01.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Justynko powiedz że to Ty dziś wykupiłaś te patery z westa z kuleczkami bo nie przeżyje:bash: chora jestem jak zobaczyłam,że były 2,a ja za późno właczyłam,widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aniu a jeżeli to ja to myślisz że odsprzedam? ? ZNASZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 o tym nie pomyślałam:)tylko o tym,że Tobie byłabym skłonna wybaczyć ha ha dzięki za stronkę,nie znałam:no: no to Ty czy nie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja nie Żyła na czole urosła? (bo mnie z nerwów rośnie ) Zaglądam codziennie, ale nie ma nic co mnie interesuje. Pewnie dlatego, że większość pierdołek kupionych. Jeszcze ta lampa do komputerowego to jakaś porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.01.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 hmm nie wiem,trzeba by wtedy w lustro patrzeć ale zesłabiło mnie napewno...no cóż kto późno przychodzi...wertuję teraz stronę,lampę z pewnością znajdziesz:...kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.01.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 kurczę wlazłam na tą stronę i znowu jestem chora...znalazłam lampę,która tak mi się podoba,ale już chyba nie mam jej gdzie umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts