Venus_m 28.01.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Pojawil sie u nas kolejny dylemat co do kuchni, ale ja juz nie chce wstrzymywac dluzej jej produkcji. Otoz polwysep ktory planujemy ma wysokosc 88 cm, odjac od tego 4 cm grubosci blatu zostaje nam 84 cm. Od tego trzeba jeszcze odjac 60 cm (minimana wysokosc hokera) i zostaje 24 cm. 24 cm to niby nie jest zle, ale jak wsune sie na styk to nie wiem czy blat nie bedzie wtedy za nisko - na kolanach Dlatego tez szukalam szukalam i znalazlam cos co ma wysokosc normalnego krzeselka, bedzie ladnie nawiazywac do krzesel w jadalni i podoba sie nam http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/1425889729.jpg - inspirowane ghostem Zdjecie jest wlasnoscia firmy Dkwadrat http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/getobrazphp-1.jpg - a takie jednak zrobimy zwisy w kuchni nad polwyspem / zdjecie pochodzi ze strony lampyesklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 o tak te krzesełka tez beda u mnie!!!! juz dawno na nie choruje. ile kosztuja? bo to nie oryginały prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie Aniu to inspirowane ghostem, 249 za sztuke, pewnie przy wiekszej ilosci dadza lekki rabat Sa tez dostepne w wersji barowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jak zrobimy blat (bo ciagle nie wiem czy podniose ten ostatni kawałek w formie barku czy zostawie jako przedłuzenie blatu to przymierze sie do wysokosci;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Kilka inspiracji schodowych - jeszcze do obgadania z panem schodowym czy sie da to u nas wykonac Marzy mi sie taka forma: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/8cee74e7326c3658.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/schody-drewniane-marchewka-pl.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/schodydywanowe4.jpg Proste i kanciaste najlepiej ze szklana barierka, jednak bedzie metalowa tez kanciasta http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/antresolagora1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/img4124k.jpg Schody zarezerwowany termin montazu na koniec kwietnia, barierka to nawet nie wiem kiedy bo ja i tak oddzielnie trzeba zamowic. Kolor schodow naprawdopodobniej jasny dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.02.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Justyna spójrz do mnie jaki mam problem ze schodami. Tez macie ja tak zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Venus mi też strasznie podobają sie takie schody, sama takie chciałam mieć, ale jak widac nie wyszło . A co do zdjęc to najbardziej podobają mi się schody na pierwszym zdjęciu, super rozwiązanie z tym szkłem, ale podejrzewam że bardzo drogie. Pytałaś może gdzieś ile to może kosztowac, tak mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nasz u nas dokladnie takie tez nie wyjda...bo my mamy juz beton pod nie wylane, tylko jakby taki kanciasty schodowy dywan trzeba bedzie zrobic. Barierka metalowa to koszt ok 900 zl /mb Barierka szklana to koszt ok 600 zl /mb Tych cen to pewnie tyle ile firm. Na allegro metalowa barierke mozna juz znalezc od 350 zl/mb Mi sie bardzo podoba ta mieszna barierka z metalem i paskiem szkla...ale to oznacza ze do schodow musialabym zaangazowac az 3 firmy i potem kazda w razie zastrzezen bedzie zwalac wine na druga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 fajne te Twoje pomysły na schody ale szkoda ze tych pierwszych nie da sie nie?u nas kanciasto-szklano-metalowe nie wchodza w rachubę, juz widze młodego jak marze mi po tym szkle.... wrr ale ciekawa jestem jak to u was wyjdzie;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.02.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No to powiem Ci, że zawsze myśłałam, że szkło jest droższe a tu taka niespodzianka. W takim razie to chyba się jeszcze raz zastanowię nad tym szkłem do mnie. A lampa skygarden to koszt ok. 7kl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Buuu....tyle to ja nie zaplace, a jakby narzeczony sie dowiedzial ceny to by mi chyba slub odwolal No nic bede do konca zycia codzien przed snem wzdychac do zdjecia lampy, albo powiem gosciom weselnym zeby sie na nia zlozyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No nic bede do konca zycia codzien przed snem wzdychac do zdjecia lampy )) to tak jak ja do colage albo powiem gosciom weselnym zeby sie na nia zlozyli oo A to dobry pomysł))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 01.02.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Piekne schody!Tak sie zastanawiam jak wykonane sa schody nr 3. To sam beton czy cos idzie jeszcze na wierzch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Nie mam zielonego pojecia Najlepiej pogadac z wykonawca odpowiednio wczesniej, zeby sie potem nie zdziwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 łazienka piękna i oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Oooo...dawno Pepe Cie tu nie widzialam Fajnie, ze sie podoba lazienka. Generalnie ciezko w niej zrobic zdjecia bo z kazdej strony jakies sprzety...ale przynajmniej srodek komunikacyjny mamy luzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kuchnia zamowiona a juz znowu glupieje...juz mi sie wydaje, ze zle cos wybralam :bash: Do tego kompletnie nie jestem pewna co do pomyslu na lazienke dolna, 1 rok bylam pewna jak co ma wygladac...teraz jak ogladam lazienki Efilo, Nasz to mam watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Justyna wiesz ja tez juz głupieje od tego forum ciagle podoba mi sie cos innego i NA PEWNO wiele rzeczy zrobiłabym inaczej juz teraz.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 oj Ania nie pomagasz Ja jeszcze narazie szczegolnie nie placze, bo moge jeszcze troche zmienic...ale gustu faceta to ja nie zmienie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 04.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Venus to ja Ci powiem, że bym teraz prawie wszystko zmieniła. Ale tak to podobno właśnie jest, że pierwsze mieszkanie jest dla wroga, drugie dla przyjaciela a trzecie dla siebie . Przede mną jeszcze trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts