Venus_m 22.01.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Fajna kobieta no biedy nie mają :lol2: Yokasta dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Znowu zaczęłam ćwiczyć wytrzymałam 15 min, nie ma to jak dobra kondycja Pojutrze przyjadą moje akcesoria do KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 23.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Aż nabrałam ochoty na pulpety :P:P Ale mięsne, warzywnych sobie nie wyobrażam... z samych warzyw? nie rozpadłyby się w gotowaniu? :confused: Królik też byłby niezły, tylko... Nie wiem, co M. na to. Może jakby nie widział tuszki? Bo on miłośnik królików jest, ale żywych i w futrze, do głaskania A jajko w bułce robiłam jako dziecko, po obejrzeniu jakiegos kulinarnego programu dla dzieci - o Gruzji czy innym kraju na "g"... suchar był w kolorze klasycznej, eleganckiej czerni, a jajko... cóż, jadałam bardziej usmażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 23.01.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Znalazłam takie uchwyty do komody, że żyć nie mogę czy jakaś dobra dusza podejmie się kupna i wysłania uchwytów meblowych do PL z USA? Silverko jesteś? Jestem. Co kochana wymyśliłaś? Z jakiegoś konkretnego sklepu? Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Venuska a jakie przepisy na KA juz sprawdzilas ?? masz jakies fajne chleby ?? gdybys miala mozliwosc zeskanowania chociaz kilku to bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 24.01.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Silver , jak już jesteś, to i ja się uśmiechnę Są niedaleko Ciebie jakieś outlety, w których sprzedają KA? Mąż Ilony Agaty jest teraz w USA i kupił ten mikser za zawrotną cenę 220 dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 24.01.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam !!!!!! Widzę Venusko ,że szalejesz z wykończeniem . No i moda na KA na forum nie mija ,to ja napiszę ,że moim Zelmerem zrobiłam ciasto drożdżowe i się nie spalił :lol2::lol2:,Haki w zestawie miał ale jakoś tak stresa miałam ich użyć. Ja pulpety robiłam w sosie pomidorowym i nie piekłam tylko gotowałam chciałam dietetycznie ale mężowi ta lekka wersja nie odpowiada :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.01.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ven - jak będziesz miała przepis na warzywne pulpety - daj namiar proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 24.01.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witajcie Czy mogłabym prosić Venusko u Ciebie na wątku o podpowiedź czy remontując łazienkę mogę gdzies liczyć na projekt kupując płytki? Czy taka opcja jest dodatkowo platna - jak to wygląda? Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Takiego tłoku to tu dawno nie było dzięki, że wpadacie Aż nabrałam ochoty na pulpety :P:P Ale mięsne, warzywnych sobie nie wyobrażam... z samych warzyw? nie rozpadłyby się w gotowaniu? :confused: Królik też byłby niezły, tylko... Nie wiem, co M. na to. Może jakby nie widział tuszki? Bo on miłośnik królików jest, ale żywych i w futrze, do głaskania A jajko w bułce robiłam jako dziecko, po obejrzeniu jakiegos kulinarnego programu dla dzieci - o Gruzji czy innym kraju na "g"... suchar był w kolorze klasycznej, eleganckiej czerni, a jajko... cóż, jadałam bardziej usmażone Pewnie skleja się go jajkiem i bułką chociaż w sumie wolałabym gotowane, to pewnie w mące Jestem. Co kochana wymyśliłaś? Z jakiegoś konkretnego sklepu? Nie ma problemu. jesteś kochana, napisałam priv. Venuska a jakie przepisy na KA juz sprawdzilas ?? masz jakies fajne chleby ?? gdybys miala mozliwosc zeskanowania chociaz kilku to bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Słonko jeszcze nie ale w weekend pewnie zrobię foccacie i coś tam jeszcze spróbuję, nawet drinki są Silver , jak już jesteś, to i ja się uśmiechnę Są niedaleko Ciebie jakieś outlety, w których sprzedają KA? Mąż Ilony Agaty jest teraz w USA i kupił ten mikser za zawrotną cenę 220 dolarów. Pytanie tylko jak z tym cłem bo to jednak kawał żelastwa Witam !!!!!! Widzę Venusko ,że szalejesz z wykończeniem . No i moda na KA na forum nie mija ,to ja napiszę ,że moim Zelmerem zrobiłam ciasto drożdżowe i się nie spalił :lol2::lol2:,Haki w zestawie miał ale jakoś tak stresa miałam ich użyć. Ja pulpety robiłam w sosie pomidorowym i nie piekłam tylko gotowałam chciałam dietetycznie ale mężowi ta lekka wersja nie odpowiada :D:D:D Wiesz, że ja w swoim ręcznym też Zelmerze nigdy haków nie użyłam? nie wiem skąd ten opór wynika, w KA nie mam takich irracjonalnych obaw i hak śmiga jak ta lala. Ven - jak będziesz miała przepis na warzywne pulpety - daj namiar proszę . Moje pewnie będą z vegetą :P Witajcie Czy mogłabym prosić Venusko u Ciebie na wątku o podpowiedź czy remontując łazienkę mogę gdzies liczyć na projekt kupując płytki? Czy taka opcja jest dodatkowo platna - jak to wygląda? Dziękuję za info. Niektóre firmy oferują projekt w cenie, jeżeli u nich kupisz płytki, ale to chyba w marketach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 24.01.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Venus, zastanawiam się nad zakupem przez allegr. Pytałam o cło - odpowiedzieli, że może być nałożone , podobno ok. 200 - 300 zł. Nawet z tym cłem to przez allegro wychodzi 1700-1800. Ilonie Agacie (mężowi) udało się kupić za 220 dolarów (660 zł) Rożnica jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jjana niby tak ale do tego jeszcze transformator + brak serwisu, wtedy nie wiem czy już się tak opłaca. Mądrzyć się nie będę, ja swój dostałam w prezencie, gdybym miała kupować to nieprędko by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.01.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam sie wieczorowa pora.:bye:Widze ze dyskutujecie o KA to pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze.Ja za swojego zapłaciłam 249 $ ( kolor biały) transformator czyli tzw przejściówka nie była mi potrzebna bo juz mam - za każda wizyta w NY biorę z sobą do ładowania telefonu.Jesli chcesz mieć gwarancje tzw międzynarodowa trzeba dopłacić okolo20$ ( taka opcja jest przy większości sprzętów)Moja siostra swojego KA kupiła za 199$ ale w kolorze zgniłej zielen...No jeśli komuś pasuje to czemu nie.Na ominięcie cła tez jest sposób.;)Ja zawsze wysyłam swoje zakupy bez metek.Szkoda ze wcześnie sie nie zgadalysmy z tym KA bo wysyłałam swój to mogłam dwa przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Venus, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Fajna kobieto dobrze wiedzieć Sharlo nie gniewam się Straszna tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ven:hug:Mam nadzieję, że operacja dojdzie do skutku i Zuzia wyzdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wczoraj odebrałam książkę do KA będę się dzielić sprawdzonymi przepisami, przejrzałam strona po stronie i generalnie mam straszne braki trzeba będzie uzupełnić, bo niektóre przepisy takie że ślinka cieknie Venuska a jak się kupi KA w US to tez się można zarejestrowac i dostać książkę?? (głupie pytanie)....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 25.01.2014 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jjana, w outletach z reguły sa naprawiane sprzęty. Nowych tam nie dostaniesz, a to ryzyko. Poza tym na ich stronie internetowej nie ma takich niskich cen jak 220 $. Zobacz tutaj http://www.kitchenaid.com/shop/more-ways-to-shop-1/outlet-3/102020231/Może gdzieś coś można trafić taniej , nie wiem. Mogę mieć na uwadze i zwracać uwagę w sklepach.W tej chwili mam kupon do jednego sklepu, tam kosztuje 349 kupon minus 20% to wyjdzie 270 plus wat. Jeśli dowiesz się gdzie można kupić taniej wysyłkowo nie ma problemu, mogę kupić.Pozdrawiam i polecam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Lolek z tego co wiem to oficjalny dystrybutor nie akceptuje robotów kupiony przez allegro czy gdzieś poza granicami kraju. Może można się zarejestrować na jakiejś tamtejszej stronie? Tylko czy wyślą do PL? Nie ma też oczywiście co przesadzać z tą książką, bez niej bym przeżyła ale fajnie że jest Silver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Słonko jeszcze nie ale w weekend pewnie zrobię foccacie i coś tam jeszcze spróbuję, nawet drinki są no to czekam na relacje a z ta ksiazka to u mnie inna sprawa, bo doczytalam, ze Ty kupowalas w Pl, tak ? do mnie mikser plynal a logowalam sie na stronie UK, moze dlatego nie dostalam, choc wg informacji, jakie wtedy dostalam to mozna bylo sie z kazdego kraju zapisac ....... jak widac nie do konca ale ja mam europejska wersje bez transforatora ..... nie chcialam tego jednak zajrzalam tu w innej sprawie pytalas o te klopsiki warzywne, otoz 2 dni temu jeden z kucharzy robil burgery warzywne i mowil, ze by sie zwiazaly nie dodaje sie jajka, jak w przypadku miesa, ale starty surowy ziemniak moze Ci sie przyda to info przepis tutaj Edytowane 26 Stycznia 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts