Ilona Agata 28.01.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Widać taka natura Ja stale mam do zrzucenia, a jak już mi się uda, to muszę się mocno trzymać w ryzach żeby nie przytyć z powrotem Agatah, może wymagasz od siebie niemożliwego? Każdy z nas ma swoją wagę idealną, do której dąży organizm - ciężko poniżej niej zejść, szybko się do niej wraca . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ilona, nie Powyżej pewnej wagi, tak jak teraz źle się czuję, szybko się męczę, organizm wyraźnie daje znać, że coś jest nie tak. Cóż, jak mam problem ze schyleniem się, gorzej niż w ciąży, to jednak coś nie gra Ja nie chcę ważyć... nie wiem...45 kilo. Nie chce nawet 55. Ale przy moim wzroście i budowie muszę ważyć około 10 kg mniej niż teraz. I małymi kroczkami do tego dążę. Mój organizm dąży do tego żebym ważyła tyle co małe cielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A mi się wydaje, że to wszystko kwestia diety i treningów. Tylko cięzko tą dietę utrzymać, przewaznie efekt jojo jednak daje znać o sobie. Ale jak się zmieni nawyki żywieniowe i cos poćwiczy - jest się w stanie osiągnąc naprawdę zadowalające efekty. Koleżanka w pracy schudła .... 25 kg. Zmieniła totalnie dietę i biegała. NAjpierw dużo, potem mniej - 1-2 w tygodniu. Minęło już 13 lat i się dalej tak trzyma. Ale dieta zmieniona całkowicie - ciągle widze jak zajada warzywa, owoce, czesto podjada. agatah - a ile masz wzrostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Agatah Ja schudłam 3 kg od mojego postanowienia, ale chyba już mi z 1,5 wróciło więc znowu czeka mnie orka no ale na własne życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.01.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A mam pytanie odnośnie cukru - nie jecie go (zamieniacie) bo....? Bo nie jest zdrowy, a zrezygnować ze słodyczy w życiu jest trudniej niż z soli, która jak widać taka prosta do odstawienia też nie jest? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mirella, 164 cm Ja zmieniłam całkowicie sposób odzywania. I mam nadzieję, że uda mi się to utrzymać. Tylko to mymaga przygotowywania posiłków wcześńiej, bo nie zjem byle kanapki czy kupnionej bułki. Ale mam poczucie, że robię coś dobrego dla siebie i swojej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 venus widziałam przepis na łososia,aż mi ślinka pociekła,zrobię na pewno,forum jest jak nałóg,od którego nie uciekniesz ha ha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Aniu polecam Ja nie uciekłam, tylko ograniczyłam, za dużo czasu mi fm zajmowało, przez to za blog nie mogłam się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.01.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ja nie słodzę, bo piję głównie ciepłe napoję, a ciepłych napojów na słodko - nie lubię. zaczęło się od lenistwa. moja mama, typowa pani domu, serwowała nam wszystkim śniadanka, obiadki, kojacyjki na gotowe, włącznie z posłodzoną herbatką. jak pojechała z koleżankami do grecji, to się okazało, że jesteśmy wszyscy tak leniwi, że jak mamy sobie herbatę sami zrobić (ja miałam pewnie ze 13-14 lat), to dosypanie łyżki cukru było problemem nie do przeskoczenia hehe colkę (i inne zimne napoje) za to mogłabym hektolitrami pić, ale z uwagi na dietę - dolewam colunię tylko do whisky mimo iż jestem wychowana na c-c, mogę bez niej żyć i nie jest dla mnie problemem zamienienie jej na wodę gazowaną (niegazowanej nie lubię). tego zreszta akurat trochę pilnuję. natomiast słodycze - generalnie rzadko i najbardziej na świecie to czekolada. ciachem nie pogardzę, ale nie mamy w zwyczaju kupować co weekend do kawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 venus widziałam przepis na łososia,aż mi ślinka pociekła,zrobię na pewno,forum jest jak nałóg,od którego nie uciekniesz ha ha:D A na której str ten przepis?? ja uwielbiam ryby, więc każdy now przepis mile widziany.,..... przeleciałem ostatnie 10 str ale chyba nie widziałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Lolek wydało się, że na bloga nie zaglądasz bo i ankieta nie wypełniona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Wczoraj testowałam obiektyw Nikon 14-24, oddalający. Szału nie ma, chociaż zakładam, że kłania się brak moich umiejętności. Jak już w łazience skończymy piekło z silikonami - stare zostały wycięte i położone nowe, zaczęłam się przyglądać i wycięłam wszystkie pozostałe (poprawialiśmy tylko te na łączeniu ściana-podłoga) - to zrobię porządne fotki, o ile wyjdą P.S. Strasznie ciężkie cholerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 30.01.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witaj Venusiu. Masz w sypialni łózko z Ikei Malm z podnoszonym materacem ze skrzynią. Jak z tym podnoszeniem, łatwo? Czy sama rama? dobrze ze tu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Zeliczko sama rama, stelaże najbardziej podstawowe. Niestety chyba nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Dobra ta sałatka. Innymi słowy: obżarłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Migotko cieszę się, że smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 31.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Lolek wydało się, że na bloga nie zaglądasz bo i ankieta nie wypełniona! zaglądam tylko nie dość często.... czy mam wystawić pupę na klapsa???:rotfl: A BTW skąd wiedziałabyś że byłem?? czy ja jakieś zapacyhy zostawiam?? Ilona i Yokasta od razu wiedziały że byłem..... może ja taki rodzynek jestem............. i co z tym przepisem?? ja nie znalazłem...... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 oj Lolek, Lolek Trzymaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 zaglądam tylko nie dość często.... czy mam wystawić pupę na klapsa???:rotfl: A BTW skąd wiedziałabyś że byłem?? czy ja jakieś zapacyhy zostawiam?? Ilona i Yokasta od razu wiedziały że byłem..... może ja taki rodzynek jestem............. i co z tym przepisem?? ja nie znalazłem...... Rodzynek - u mnie byłeś jednym z niewielu facetów, którzy wypełnili ankietę i jedynym, który zna mnie z FM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Szukam lampy o średnicy 30 cm podobnej do Copper Shade Toma Dixona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts